Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

nu koks cia blynas??? lotuliukas.gif super darbelis thumbup.gif

kunigunda78 ...labai grazu thumbup.gif va koks geras dalykas yra kaupti...paskui isitrauki viska ir puikus darbelis iseina.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 03 07, 19:05)
kažkada rašiau, kad pasirodysiu savo PIRMĄ BLYNĄ. štai jis:

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man grazi ypac dezute, niu fainuoliskai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
aciukas dar syki kas pagyre mano dezute 4u.gif
Papildyta:
white tea ta sviesioji tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif skilinejimai grazus mirksiukas.gif
kunigunda78 niu remeliai tai atrodo kaip kad tikrai seni nuo laiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 07 kovo 2008 - 19:31
sveikutes, visu jusu darbeliai tieisiog pasakiski...sepetys, dezutes remeliai su angeliukasi ir t.t. pasak be galo, daug graziu dalykeliu...turit kantrybes, saunuoles...as savo vazoneli velykinei zolytei baigineju, tai nettrukus pasirodysiu, o be to ir dar viena deze daiktukams mano busimam pumpureliui.na, sekmes jums visoms! mirksiukas.gif
Atsakyti
Arminux, puikus pirmas blynas thumbup.gif , jokių raukšlių nesimato ir gražiai patamsinta vietomis, čia save ant dangtelio įsiamžinai ax.gif ?
Atsakyti
Noriu pabandyt dekupažuot medinę dėžutę, bet nerandu kur pirkti doh.gif Gal patarsit? 4u.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjau čia jūsų grožybių 4u.gif viskas taip gražu. 4u.gif Bandžiau čia nesenai ir aš padekupažint ką nors tik nežinia kaip įvertinsit blush2.gif pateiki jūsų teismui blush2.gif
Vazonėlis
Buteliukas
Medinė dėžutė
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 03 08, 01:03)
Prisižiūrėjau čia jūsų grožybių  4u.gif viskas taip gražu. 4u.gif  Bandžiau čia nesenai ir aš padekupažint ką nors tik nežinia kaip įvertinsit blush2.gif  pateiki jūsų teismui  blush2.gif
Vazonėlis
Buteliukas
Medinė dėžutė

Labai kruopstus darbeliai - galima tik pagirt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 08 kovo 2008 - 00:11
Su Moters diena!!!

Ta proga štai ką radau bigsmile.gif

user posted image
Šaltinis
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 03 08, 02:11)
Labai kruopstus darbeliai - galima tik pagirt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū labai blush2.gif . Čia aš dar naujokė blush2.gif . Aplankiau ir tavo darbelių galerija. Labai gražūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o kiek daug.(Iškilo klausimas) Kur tu juos dedi tiek daug darbelių blush2.gif dovanoji 4u.gif , pardavinėji ar sau pasilieki? Šeip ir aš būčiau nieko prieš gauti tokių thumbup.gif dovanų. blush2.gif Labai jau gražiūs.
Atsakyti
pukučiai niu visai thumbup.gif buteliukas grazutis mirksiukas.gif , tik jau su panaudojimu tai lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės,
gal žinot kur Kaune buna organizuojami mini kursai dekupazui pramokti, supazindimui su įrankiais ir tt. čia Jus kabai daug ir išsamiai viską aprašiusios, bet "gyvai" pamatyti kažkaip kitaip. yra Jūsų įkeltas vienas psl, kur organizuoja kursus, bet ten kaina 300lt ir reik kasdiena lankyti, man nėra galimybių. o gal kuri mamytė pramokusi šio amato norėtų pamokinti mus pradedančias, manau kad atsirastų ir daugiau norinčių, bent jau įvadėlį kelių valandėlių, ir mums gerai ir mamytė užsidibrtų šiek tiek pinigėlio 4u.gif
Atsakyti
Šiandien klubas "Sanpaulija" svečiavosi PusėPlius. Mini kursuose. Vedė Jovita Zaleskytė. Tema "Vazonų dekoravimas" (pagal mūsų pageidavimą). 7 iš 10 dirbo pirmą kartą dekupažo technika. Čia keletas darbo eigos nuotraukų, bei rezultatai. (atsiprašau už kokybę, fotografas iš manęs ne koks).
user posted image...user posted image...user posted image

user posted image...user posted image...user posted image
Atsakyti