nu koks cia blynas??? super darbelis
kunigunda78 ...labai grazu va koks geras dalykas yra kaupti...paskui isitrauki viska ir puikus darbelis iseina....
QUOTE(Arminux @ 2008 03 07, 19:05)
kažkada rašiau, kad pasirodysiu savo PIRMĄ BLYNĄ. štai jis:
man grazi ypac dezute, niu fainuoliskai
Papildyta:
aciukas dar syki kas pagyre mano dezute
Papildyta:
white tea ta sviesioji tai skilinejimai grazus
kunigunda78 niu remeliai tai atrodo kaip kad tikrai seni nuo laiko
sveikutes, visu jusu darbeliai tieisiog pasakiski...sepetys, dezutes remeliai su angeliukasi ir t.t. pasak be galo, daug graziu dalykeliu...turit kantrybes, saunuoles...as savo vazoneli velykinei zolytei baigineju, tai nettrukus pasirodysiu, o be to ir dar viena deze daiktukams mano busimam pumpureliui.na, sekmes jums visoms!
Arminux, puikus pirmas blynas , jokių raukšlių nesimato ir gražiai patamsinta vietomis, čia save ant dangtelio įsiamžinai ?
Noriu pabandyt dekupažuot medinę dėžutę, bet nerandu kur pirkti Gal patarsit?
Prisižiūrėjau čia jūsų grožybių viskas taip gražu. Bandžiau čia nesenai ir aš padekupažint ką nors tik nežinia kaip įvertinsit pateiki jūsų teismui
Vazonėlis
Buteliukas
Medinė dėžutė
Vazonėlis
Buteliukas
Medinė dėžutė
QUOTE(pukučiai @ 2008 03 08, 01:03)
Prisižiūrėjau čia jūsų grožybių viskas taip gražu. Bandžiau čia nesenai ir aš padekupažint ką nors tik nežinia kaip įvertinsit pateiki jūsų teismui
Vazonėlis
Buteliukas
Medinė dėžutė
Vazonėlis
Buteliukas
Medinė dėžutė
Labai kruopstus darbeliai - galima tik pagirt
QUOTE(IF... @ 2008 03 08, 02:11)
Labai kruopstus darbeliai - galima tik pagirt
Ačiū labai . Čia aš dar naujokė . Aplankiau ir tavo darbelių galerija. Labai gražūs o kiek daug.(Iškilo klausimas) Kur tu juos dedi tiek daug darbelių dovanoji , pardavinėji ar sau pasilieki? Šeip ir aš būčiau nieko prieš gauti tokių dovanų. Labai jau gražiūs.
pukučiai niu visai buteliukas grazutis , tik jau su panaudojimu tai
sveikos mergaitės,
gal žinot kur Kaune buna organizuojami mini kursai dekupazui pramokti, supazindimui su įrankiais ir tt. čia Jus kabai daug ir išsamiai viską aprašiusios, bet "gyvai" pamatyti kažkaip kitaip. yra Jūsų įkeltas vienas psl, kur organizuoja kursus, bet ten kaina 300lt ir reik kasdiena lankyti, man nėra galimybių. o gal kuri mamytė pramokusi šio amato norėtų pamokinti mus pradedančias, manau kad atsirastų ir daugiau norinčių, bent jau įvadėlį kelių valandėlių, ir mums gerai ir mamytė užsidibrtų šiek tiek pinigėlio
gal žinot kur Kaune buna organizuojami mini kursai dekupazui pramokti, supazindimui su įrankiais ir tt. čia Jus kabai daug ir išsamiai viską aprašiusios, bet "gyvai" pamatyti kažkaip kitaip. yra Jūsų įkeltas vienas psl, kur organizuoja kursus, bet ten kaina 300lt ir reik kasdiena lankyti, man nėra galimybių. o gal kuri mamytė pramokusi šio amato norėtų pamokinti mus pradedančias, manau kad atsirastų ir daugiau norinčių, bent jau įvadėlį kelių valandėlių, ir mums gerai ir mamytė užsidibrtų šiek tiek pinigėlio
Šiandien klubas "Sanpaulija" svečiavosi PusėPlius. Mini kursuose. Vedė Jovita Zaleskytė. Tema "Vazonų dekoravimas" (pagal mūsų pageidavimą). 7 iš 10 dirbo pirmą kartą dekupažo technika. Čia keletas darbo eigos nuotraukų, bei rezultatai. (atsiprašau už kokybę, fotografas iš manęs ne koks).
......
......
......
......