Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

man tai aurelija ma...dezute..mmmmmmm wub.gif grazuole tokia...ir kaip ji man tiktu.... biggrin.gif bet as taip jauciu kad dezuciu nebedarysiu...kazkaip man jos nelabai prie sirdies.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 03 03, 21:09)
kamejas galima parsisiusti is uzsienio, bet man pasiseke ir vienas geras zmogeliukas parsisiuntes padare man silikones kopijas -tai jas ir naudoju

Smagu, kai kely geri zmogeliukai pasitaiko mirksiukas.gif
QUOTE(justess22 @ 2008 03 04, 09:48)
kaip smagu, kad ir manęs pasigedo kažkas hihihi.gif Tai kad dabar dekupažu nelabai užsiimu ax.gif Daugiau degintais darbukais...todėl ir parodyt neturiu ką...  blush2.gif Bet atidžiai jus seku ir grožiuosi wub.gif
Turiu įtarimą, kad kalbėjo kažkas iš senasnaujas.lt g.gif Nes rodė darbų pavyzdžius ir pamačiau tą baisiąją žaliąją taburetę su varlėm blink.gif  lotuliukas.gif Vat šitą:

As irgi pastebejau, kad nebesirodai rolleyes.gif
Man irgi atrodo, kad is senasnaujas, nes dar ir dezute sirdies formos su ziedais jame maciau, kuria rode per "Buna ir geriau" drinks_cheers.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 04, 10:07)
siaubas pamirsau kas klause, tai lyg ir melyna aciukas 4u.gif  lakas tai pas mane paprastas EKOAKVA uzrasas, firma latviu RILAK

Atrodo ir as toki turiu, reiskia jis nebijo karscio thumbup.gif
QUOTE(white tea @ 2008 03 04, 14:01)
Pakaba girininkui

Labai tinka ant nedazyto pakabo tie riesutukai thumbup.gif
QUOTE(ItaBita @ 2008 03 04, 20:42)
vat ir as truputi pasirodysiu, nesigirsiu o tik pasirodysiu  blush2.gif  ax.gif

wub.gif
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 07, 09:18)
tiesa...ir as baigiau viena darbeli...pirma karta dariau dezute...nu nieko gero nesigavo....ir isvis su tom dezutem man zaisti kazkaip nepatinka...jeigu kada deze darysiu, tai tik didele...o tai nieko gero cia i ja neidesi...nu ji ne man, bet ...nu palieku jum ivertinti...bet jau laukiu...nelabai kokiu vertinimu....

Gera mintis su piestu sendinimu thumbup.gif Man uzrasas per grubus... unsure.gif Gal kokio srifto kitokio reiketu g.gif
Atsakyti
aciu melyna...uzrasas truputi iskrenta is viso konteksto...bet...pirma karta kai darai...tai tiek klaidu pasimato.... doh.gif
Atsakyti
sveikos, auksarankes 4u.gif As noreciau isigyti vat tokiu prekiu is artmanijos, gal galit, man tik ka pradedanciai pasakyt, ar gerai issirinkau smile.gif

Antik medium I
Antik medium II
Klijai/lakas dekupažui, blizgus

smile.gif
Atsakyti
Na, va pabaigiu ir aš savo dėželių - širdelių ciklą.

user posted image...user posted image
Atsakyti
nugi kaip grazu thumbup.gif o lakavai dezute ? g.gif
Atsakyti
tikrai daili dezute.
man atrodo jin lakuota... siek tiek matos...
Atsakyti
Melita...labai grazus tavo papuosalai...gal kainytes gali parasyti???? g.gif
Atsakyti
Lakuotos, matiniu laku.
Atsakyti
patarkite man ar geras priemones pasirinkau..ir gal siaip kokiu patarimu turesit...

pas mane istiklintas balkonas,o sonai is balto gipskartonio...noreciau ant jo uzdeti ornamentus...pagalvojau kad tktu iskarpos is reljefiniu tapetu..(kad iskilumai siokie tokie butu..) juos priklijuoti su tapetu klijais...o paskui uzlakuoti su lauku skirtu saunoms...kad butu viskam atsparios sienos....nes ir saule prisildo gerai vasara...

kaip jum???
Papildyta:
dar galvoju kaikuriose vietose gal sendinima koki uzdeti....
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 07, 10:18)
tiesa...ir as baigiau viena darbeli

QUOTE(white tea @ 2008 03 07, 14:56)
Na, va pabaigiu ir aš savo dėželių - širdelių ciklą.

Labai grazus darbeliai mirksiukas.gif

man labai staiga prisireike padaryti dovana, pasivertus po savo "rankdarbiu skrynele" radau kazkada siuvinetus angelus, kuriu niekaip neprisiruosiau ireminti -taigi susiradau tinkamus remelius namie -juos siek tiek padekupazinau ir voila rezultatas user posted image
daugiau cia
Atsakyti
kažkada rašiau, kad pasirodysiu savo PIRMĄ BLYNĄ. štai jis:

user posted image

Labai daug broko gavosi..... schmoll.gif bet vis taisau..dailinu, lakuoju ir lakuoju, nes servetėlę su raukšlėmis užklijavusi buvau.........

Ir dar vienas darbas, kurį pasidariau kursuose, čia Šiauliuose. Tokie trumpi, dviejų valandų, bet susipažinau su priemonėmis užtai. smile.gif
Štai toks darbelis gavosi.......

user posted image

GALIT MANE PAKRIKŠTYTI, JAU AŠ IRGI PASIDARIAU LIGONĖ TOKIEMS DALYKAMS. doh.gif
Atsakyti