Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 07, 10:15)
as nusipirkau toki "Fine Crackle finish" - galvojau bus lengva ir paprasta naudoti
tai sian ryte pabandziau bigsmile.gif
ir ziuriu kad vistiek jei darai pagal instrukcija jauciu niekad nesigauna g.gif
reikia treniruotis ax.gif
gal kuri turit toki, cia is artmanijos
siaip gaovis tie itrukimai bet jau vos iziurimi  unsure.gif  (jauciu reiks tept riebesniu sluoksniu) g.gif

niu galiu pasakyti as turiu, niu kad su juo tai visai normaliai, uztepi viena sluoksi, palauki, uztepi kita ir po 12 val. jau visiskai isdziuvus matosi suskilinejimai, tada itrini i juos, niu nezinau man tai gavosi normaliai, kai tepi storesni sluoksni stambesni sutrukinejinai gaunasi, va cia kaip gavosi
http://public.fotki....zutesokeja.html ,
bet jei plonai tepi, tai tikrai sutrukinejimai kaip siuliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
aurelija ma...tai kas cia per priemone???abu kartus tepi ta pacia priemone???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 07, 10:49)
aurelija ma...tai kas cia per priemone???abu kartus tepi ta pacia priemone???? g.gif

niu nea, tik smulkmeniskai neaiskinau cool.gif , bet kas turi tai tikrai supranta mirksiukas.gif , cia kaip visuose yra du buteliukai, is pradziu tepi step1, po to step2 ir itrini su akriliniais dazais, tik as siulyciau su praskiestais akriliniais dazais, kiek bandziau tai su praskiestai gerai ganasi, o su neskiestais kazkaip istepa ir pati pavirsiu biskuti ir kaina prieinama uz abudu 28 Lt., yra artmanijos puslapiuke jisai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koshka21 @ 2008 03 06, 23:07)
Toks lakas:
http://www.tikrosspa...p?l=prod&id=510
pardave panasu puodeli be instrukcijos ir tiek pat pasake, kiek parasyta puslapy. Patepti - ir tiek... Tepiau ir kartona, ir popieriu ir zurnala...

čia vienkomponentis lakas ir paveiksliukų juo nepasendinsi schmoll.gif
Atsakyti
nagi nesuklydau:)))visdelto cia vienkomponentis, tai Koshka21 reikia daryti taip kaip ir rasiau.... biggrin.gif
tiesa...ir as baigiau viena darbeli...pirma karta dariau dezute...nu nieko gero nesigavo....ir isvis su tom dezutem man zaisti kazkaip nepatinka...jeigu kada deze darysiu, tai tik didele...o tai nieko gero cia i ja neidesi...nu ji ne man, bet ...nu palieku jum ivertinti...bet jau laukiu...nelabai kokiu vertinimu.... schmoll.gif
http://picasaweb.goo...908909896735346
http://picasaweb.goo...908987206146690
http://picasaweb.goo...909103170263698
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 07, 10:45)
niu galiu pasakyti as turiu, niu kad su juo tai visai normaliai, uztepi viena sluoksi, palauki, uztepi kita ir po 12 val. jau visiskai isdziuvus matosi suskilinejimai, tada itrini i juos, niu nezinau man tai gavosi normaliai, kai tepi storesni sluoksni stambesni sutrukinejinai gaunasi, va cia kaip gavosi
http://public.fotki....zutesokeja.html ,
bet jei plonai tepi, tai tikrai sutrukinejimai kaip siuliukai  mirksiukas.gif

bigsmile.gif
aga kokia grazi dezute
a tada kaip tepi
ar ten kaip dazus dazai ar kaip atsargiai

as jauciu per plona sluoksni tepiau, tai tuos itrukimus vos iziurejau
a jauciu reik storiau tepti kad gautusi storesni didesni itrukimai bigsmile.gif
reiks bandyt tada dar sykeli bigsmile.gif
a dazus itrini skiestus ar neskiestus g.gif

Gabbi
cia du buteliukai
viena tepi paskui kita tepi uir gaunasi
man atorode kad paparasta tai ir pirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 07, 10:18)
as baigiau viena darbeli...pirma karta dariau dezute...nu nieko gero nesigavo....ir isvis su tom dezutem man zaisti kazkaip nepatinka...jeigu kada deze darysiu, tai tik didele...o tai nieko gero cia i ja neidesi...nu ji ne man, bet ...nu palieku jum ivertinti...bet jau laukiu...nelabai kokiu vertinimu.... schmoll.gif

Dėžutė tai faina thumbup.gif tik man vienas dalykas užkliuvo...viduj foną turbūt dažei jau po to, kai buvo užklijuota servetėlė? Nes man truputį kliūna kontūriukai apie gėles ax.gif Bet šiaip tai gerai pavykus pirma dėžutė mirksiukas.gif Ir labai įdomūs suskilinėjimai 4u.gif
Atsakyti
aciu justess... smile.gif taip...norejau isvis nedazyta dezute daryti, bet paskui paziurejau, kad nelabai kaip atrodo....o cia nesuskilinejimai....cia viena vakara pries tv, kad butu linksmiau su rankyte ir dazais padariau tuos ale sutrukinejimus:))) reikejo isbandyti nauja plona teptuka:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 07, 11:28)
aciu justess... smile.gif taip...norejau isvis nedazyta dezute daryti, bet paskui paziurejau, kad nelabai kaip atrodo....o cia nesuskilinejimai....cia viena vakara pries tv, kad butu linksmiau su rankyte ir dazais padariau tuos ale sutrukinejimus:))) reikejo isbandyti nauja plona teptuka:)

bigsmile.gif
super dezute
ir suskilinejimu darymo mintis irgi super thumbup.gif
Atsakyti
Gabii_ niu visai faina dezute mirksiukas.gif thumbup.gif suskilinejimai liabai fainiai gavosi , tik vidus man kazkaip per ruzavas niu bet virsus tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mama_gulbe niu as tepiau viena sluoksni riebiai, ir kita sluoksni riebiai (niu bent jau cia, toj dezutej) nors ten sake kad reikia tepti viena sluoksni horizontaliai, kita vertikaliai, bet kiek bandziau tai skirtumo jokio, as taip ar taip, tepiau su teptuku paprastai, nesicackindama, net nemoku paaiskinti, o cia tai isvis naudotas itrinimui purskiamas sniegas lotuliukas.gif , bandziau ir su seseliais irgi nieko gaunasi mirksiukas.gif o akrilinius dazus tai pakankamai praskestus kai naudoji tai tada normaliai, tik stenkis liabai nemozoti, mat kazkaip idomiai kai bandai itrinineti, tiesiog jauti kad vel tas virsutinis suoksnis pradeda minksteti doh.gif oi is manes aiskintoja tai doh.gif niu o dar galima kad nevyktu jokia reakcija su tuo fine krakle itrininejant, tai nusipurski dezute su paprastu dar laku kokiu akriliniu bespalviu tada visai liuks gali mozoti daryti ir nieko normaliai visai tada isitrina i tarpelius, niu priaiskinau as cia veju, niu gal suprantamai doh.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 07 kovo 2008 - 10:38
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 07, 11:37)
Gabii_ niu visai faina dezute  mirksiukas.gif  thumbup.gif  suskilinejimai liabai fainiai gavosi , tik vidus man kazkaip per ruzavas niu bet virsus tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
mama_gulbe niu as tepiau viena sluoksni riebiai, ir kita sluoksni riebiai (niu bent jau cia, toj dezutej)

bigsmile.gif
aga viska supratau
thumbup.gif
imsiuos bandymu ir ziuresiu kas gausis
a jei nesigaus tai ispasisysiu kaip Gabii thumbup.gif
Atsakyti
Gabii tavo dezute tikrai super, jau norejau klausti su kuo cia ta skaldyma darei, nes labai neiprastai ir graziai atrodo, tai cia pasirodo paisyta bigsmile.gif
labai grazu, tikrai wub.gif
Atsakyti