Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

ItaBita niu fainas sepetukas thumbup.gif
Gabii_ niu as irgi galiu pasakyti, jau rasiau koki laka naudoju, tepu kelis sykiu plonu sluoksniu ir siaip naudoju kazkoki naturaliu seriu sepetuka, tai kazkaip nei tu dryziu nei nieko nepastebejau, kai buvau nudazius su sintetiniu sepeciu tai druzes matesi tikrai, tai to sepecio nebenaudoju ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Ita bita, šepetys tikrai nuostabus...........ir aš baiginėju savo pirmąją dėžutę, bet kažkodėl tie suskilinėjimai man blogai matosi..................gal ką ne taip darau...............liks ptina vakare ištrinti......... o paskui pasirodysiu ir aš....... smile.gif
savo PIRMĄ BLYNĄ. 4u.gif
Atsakyti
Na merginos aš sužavėta jūsų darbeliais šaunuolės wub.gif
Na o kaip manote nuo ko reikėtų norint pabandyti, kad ir nedaug kainuotų ir lengva būtų ax.gif
Kaip suspratau įvairių priemonių Kaune bazėje galima nusipirkti?Priminkite kuriame sandelyje?
Atsakyti
deita...bazeje gali rasti 11,12,13 sandeliuose is pieno kombinato puses...
Atsakyti
Gal galėtumėte kasnors patarti?
Pirkau vienkomponentinį laką sendinto paviršiau efektui parduotuvėj ''tikros spalvos'', bet jokio tokio efekto negavau schmoll.gif
Rašiau parduotuvej į mailą, bet atsakymo negaunu...
Ar kasnors naudojasi šiuo laku?
Bučiau labai dėkinga už atsakymus smile.gif
Atsakyti
koshka, kaip pats lakas vadinasi ? g.gif ir kaip naudojai ?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif jau jusu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif noriu bandyti ir as blush2.gif turiu balta keramikini vazoneli, noriu ji padaryti kaip auksini ir dar patrukinejusi blush2.gif gal galit patarti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Levender @ 2008 03 06, 13:55)
Sveikutes  4u.gif  jau jusu darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  noriu bandyti ir as    blush2.gif  turiu balta keramikini vazoneli, noriu ji padaryti kaip auksini ir dar patrukinejusi  blush2.gif  gal galit patarti  blush2.gif

o kam skirta pirma sios temos zinute g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 03 06, 14:37)
koshka, kaip pats lakas vadinasi ? g.gif ir kaip naudojai ?

Toks lakas:
http://www.tikrosspa...p?l=prod&id=510
pardave panasu puodeli be instrukcijos ir tiek pat pasake, kiek parasyta puslapy. Patepti - ir tiek... Tepiau ir kartona, ir popieriu ir zurnala...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koshka21: 06 kovo 2008 - 23:08
jeigu neklystu, tai cia vienkomponentinis lakas...tai pirma padengti spalva pairsiu tada tepti ta laka reikia ir tuomet kita spalva...galiausiai virsutinis sluoksnis suskilines.... g.gif
Atsakyti
Man patiko ši dama wub.gif įkeliu ir jums mirksiukas.gif

user posted image
šaltinis
Atsakyti

as nusipirkau toki "Fine Crackle finish" - galvojau bus lengva ir paprasta naudoti
tai sian ryte pabandziau bigsmile.gif
ir ziuriu kad vistiek jei darai pagal instrukcija jauciu niekad nesigauna g.gif
reikia treniruotis ax.gif

gal kuri turit toki, cia is artmanijos

siaip gaovis tie itrukimai bet jau vos iziurimi unsure.gif (jauciu reiks tept riebesniu sluoksniu) g.gif
Atsakyti