Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

As dar truputi norejau informacijos apie tas sendinimo priemones? Ar apsimoka jas pirkti? Tik su jomis eina isgauti ta sendinta efekta? smile.gif
Atsakyti
na nelabai su kuo daugiau ir isgausi....gali su svitriniu praeit...na irgi kazkas gausis rolleyes.gif
o siaip dar yra ir seniuose pirkti sendinimo lakas...didelis gan kiekis,pigiau iseina,bet efektas aisku irgi bent jau man labai skiriasi...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 03, 22:28)
jau tris laidas maciau apie dekupaza per tv...populiareja sis menas.... g.gif

nemačiau nei vienos bigsmile.gif
Gabii, avataras tavo thumbup.gif
QUOTE(Myce @ 2008 03 03, 22:47)
As dar truputi norejau informacijos apie tas sendinimo priemones? Ar apsimoka jas pirkti? Tik su jomis eina isgauti ta sendinta efekta? smile.gif

aš siūlyčiau bent jau pradžioje tai pirkti, o vėliau gali ir pati eksperimentuoti su kitom priemonės ax.gif bet šiaip, dabar pasirinkimas didelis thumbup.gif

justess, pasigedau tavo darbelių, dėk greičiau...įkvėpimui thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mijaka ...aciu aciu biggrin.gif
o laidos tai buvo...viena per "buna ir geriau" kita per labas rytas...ir per baltija...nezinau tik kas ten per tokia buvo...
siandien per "buna ir geriau rode pakartojima...buteli rode kaip isdekoruoti...aisku trumpai,bet kai ka manau sudomino...
Atsakyti
Gaila aš irgi laidas apie dekupažą pražiopsojau doh.gif įdomu būtų g.gif . Myce o tu ir nenorėk kad iš pirmojo darbelio pavyktų bigsmile.gif aišku raukšlėjasi servetėle klaikiai jei bus noro po truputėlį atsiras įgūdžiai, susitvarkysi.
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 03 04, 00:04)
justess, pasigedau tavo darbelių, dėk greičiau...įkvėpimui  thumbup.gif  thumbup.gif

blush2.gif kaip smagu, kad ir manęs pasigedo kažkas hihihi.gif Tai kad dabar dekupažu nelabai užsiimu ax.gif Daugiau degintais darbukais...todėl ir parodyt neturiu ką... blush2.gif Bet atidžiai jus seku ir grožiuosi wub.gif
Papildyta:
Ai...dar ir aš apie dekupažo laidas paporinsiu... mačiau akies krašteliu vieną... berods rodė reportažą laidoje "Būna ir geriau" su H.Vaitiekūnu. Ir turiu įtarimą, kad kalbėjo kažkas iš senasnaujas.lt g.gif Nes rodė darbų pavyzdžius ir pamačiau tą baisiąją žaliąją taburetę su varlėm blink.gif lotuliukas.gif Vat šitą:
user posted image
Atsakyti
tai turbut as pradzia praleidau, nes maciau tik buteli toki balta su juodu...matytas kazkur...gali buti, kad net ir senasnaujas.lt
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 04, 11:01)
tai  turbut as pradzia praleidau, nes  maciau tik buteli toki balta su juodu...matytas kazkur...gali buti, kad net ir senasnaujas.lt

taip taip, ir tą butelį rodė (jis yra jų puslapyje įdėtas) ax.gif
Atsakyti
siaubas pamirsau kas klause, tai lyg ir melyna aciukas 4u.gif lakas tai pas mane paprastas EKOAKVA uzrasas, firma latviu RILAK ir jis vandeniu skiedziamas pusiau blizgantis akrilinis lakas, mediniams ir mineraliniams pavirsiams, pirktas senukuose; cia lakuota tris sykius liabai plonai, ir pakolkas tikrai nepastebejau kad kazkokie negerumai darytusi, mat vakare dega visada ta lempa ir nieko, ir kad neikaista jinai net normaliai, iu nezinau padariniu pakolkas nematau, o pamatytumet kaip pries tai atrode visa zalia zalia ir dar tokia poslykste spalva, niu reiktu paieskoti kaip jinai atrode foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 03 04, 11:48)
blush2.gif kaip smagu, kad ir manęs pasigedo kažkas hihihi.gif Tai kad dabar dekupažu nelabai užsiimu ax.gif Daugiau degintais darbukais...todėl ir parodyt neturiu ką...  blush2.gif Bet atidžiai jus seku ir grožiuosi wub.gif
Papildyta:
Ai...dar ir aš apie dekupažo laidas paporinsiu... mačiau akies krašteliu vieną... berods rodė reportažą laidoje "Būna ir geriau" su H.Vaitiekūnu. Ir turiu įtarimą, kad kalbėjo kažkas iš senasnaujas.lt g.gif Nes rodė darbų pavyzdžius ir pamačiau tą baisiąją žaliąją taburetę su varlėm blink.gif  lotuliukas.gif Vat šitą:
user posted image

Aha, aš irgi mačiau ir galiu patvirtinti, kad iš Senasnaujas.lt ta mergina mirksiukas.gif . Kai pirkau prekytes, su ja buvau susitikusi.
Atsakyti
bet nelabai nji risliai ten ka papasakojo...gal jaudinosi labai blink.gif
Atsakyti
Ta mergina ir yra senasnaujas savininkė cool.gif Kaip pati daro - na matėt... tai prekyba užsiėmė, turbūt geriau sekasi prekiaut, nei gamint. Na ir puiku, tegul kiekvienas daro tai, ką sugeba g.gif Ne iš kiekvieno muzikanto kompozitorius gimsta... ax.gif tongue.gif
Atsakyti