As dar truputi norejau informacijos apie tas sendinimo priemones? Ar apsimoka jas pirkti? Tik su jomis eina isgauti ta sendinta efekta?
na nelabai su kuo daugiau ir isgausi....gali su svitriniu praeit...na irgi kazkas gausis
o siaip dar yra ir seniuose pirkti sendinimo lakas...didelis gan kiekis,pigiau iseina,bet efektas aisku irgi bent jau man labai skiriasi...
o siaip dar yra ir seniuose pirkti sendinimo lakas...didelis gan kiekis,pigiau iseina,bet efektas aisku irgi bent jau man labai skiriasi...
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 03, 22:28)
jau tris laidas maciau apie dekupaza per tv...populiareja sis menas....
nemačiau nei vienos
Gabii, avataras tavo
QUOTE(Myce @ 2008 03 03, 22:47)
As dar truputi norejau informacijos apie tas sendinimo priemones? Ar apsimoka jas pirkti? Tik su jomis eina isgauti ta sendinta efekta?
aš siūlyčiau bent jau pradžioje tai pirkti, o vėliau gali ir pati eksperimentuoti su kitom priemonės bet šiaip, dabar pasirinkimas didelis
justess, pasigedau tavo darbelių, dėk greičiau...įkvėpimui
mijaka ...aciu aciu
o laidos tai buvo...viena per "buna ir geriau" kita per labas rytas...ir per baltija...nezinau tik kas ten per tokia buvo...
siandien per "buna ir geriau rode pakartojima...buteli rode kaip isdekoruoti...aisku trumpai,bet kai ka manau sudomino...
o laidos tai buvo...viena per "buna ir geriau" kita per labas rytas...ir per baltija...nezinau tik kas ten per tokia buvo...
siandien per "buna ir geriau rode pakartojima...buteli rode kaip isdekoruoti...aisku trumpai,bet kai ka manau sudomino...
Gaila aš irgi laidas apie dekupažą pražiopsojau įdomu būtų . Myce o tu ir nenorėk kad iš pirmojo darbelio pavyktų aišku raukšlėjasi servetėle klaikiai jei bus noro po truputėlį atsiras įgūdžiai, susitvarkysi.
QUOTE(mijaka @ 2008 03 04, 00:04)
justess, pasigedau tavo darbelių, dėk greičiau...įkvėpimui
kaip smagu, kad ir manęs pasigedo kažkas Tai kad dabar dekupažu nelabai užsiimu Daugiau degintais darbukais...todėl ir parodyt neturiu ką... Bet atidžiai jus seku ir grožiuosi
Papildyta:
Ai...dar ir aš apie dekupažo laidas paporinsiu... mačiau akies krašteliu vieną... berods rodė reportažą laidoje "Būna ir geriau" su H.Vaitiekūnu. Ir turiu įtarimą, kad kalbėjo kažkas iš senasnaujas.lt Nes rodė darbų pavyzdžius ir pamačiau tą baisiąją žaliąją taburetę su varlėm Vat šitą:
tai turbut as pradzia praleidau, nes maciau tik buteli toki balta su juodu...matytas kazkur...gali buti, kad net ir senasnaujas.lt
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 04, 11:01)
tai turbut as pradzia praleidau, nes maciau tik buteli toki balta su juodu...matytas kazkur...gali buti, kad net ir senasnaujas.lt
taip taip, ir tą butelį rodė (jis yra jų puslapyje įdėtas)
siaubas pamirsau kas klause, tai lyg ir melyna aciukas lakas tai pas mane paprastas EKOAKVA uzrasas, firma latviu RILAK ir jis vandeniu skiedziamas pusiau blizgantis akrilinis lakas, mediniams ir mineraliniams pavirsiams, pirktas senukuose; cia lakuota tris sykius liabai plonai, ir pakolkas tikrai nepastebejau kad kazkokie negerumai darytusi, mat vakare dega visada ta lempa ir nieko, ir kad neikaista jinai net normaliai, iu nezinau padariniu pakolkas nematau, o pamatytumet kaip pries tai atrode visa zalia zalia ir dar tokia poslykste spalva, niu reiktu paieskoti kaip jinai atrode foto
QUOTE(justess22 @ 2008 03 04, 11:48)
kaip smagu, kad ir manęs pasigedo kažkas Tai kad dabar dekupažu nelabai užsiimu Daugiau degintais darbukais...todėl ir parodyt neturiu ką... Bet atidžiai jus seku ir grožiuosi
Papildyta:
Ai...dar ir aš apie dekupažo laidas paporinsiu... mačiau akies krašteliu vieną... berods rodė reportažą laidoje "Būna ir geriau" su H.Vaitiekūnu. Ir turiu įtarimą, kad kalbėjo kažkas iš senasnaujas.lt Nes rodė darbų pavyzdžius ir pamačiau tą baisiąją žaliąją taburetę su varlėm Vat šitą:
Papildyta:
Aha, aš irgi mačiau ir galiu patvirtinti, kad iš Senasnaujas.lt ta mergina . Kai pirkau prekytes, su ja buvau susitikusi.
bet nelabai nji risliai ten ka papasakojo...gal jaudinosi labai
Ta mergina ir yra senasnaujas savininkė Kaip pati daro - na matėt... tai prekyba užsiėmė, turbūt geriau sekasi prekiaut, nei gamint. Na ir puiku, tegul kiekvienas daro tai, ką sugeba Ne iš kiekvieno muzikanto kompozitorius gimsta...