Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

ciavienas
mano mazi darbukai
cia kitas
Atsakyti
Arminux aciuka 4u.gif , tai kai tave primokins smartass.gif , tada tiu mane mokinsi mirksiukas.gif
Rhealife aciuka 4u.gif , tavo irgi thumbup.gif tik gaila kad ant dangtelio matosi raukslyciu lens.gif ( o lakas tai pas mane paprastas EKOAKVA uzrasas, firma latviu RILAK ir jis vandeniu skiedziamas pusiau blizgantis akrilinis lakas, mediniams ir mineraliniams pavirsiams, pirktas senukuose; cia lakuota tris sykius liabai plonai)
Atsakyti
na ka as galiu pasakyt doh.gif savaite per darbus cia nesilankiau, tai kad pridejot darbeliu doh.gif net geda pasidare del savo mazmoziu blush2.gif na, bet kiekviena pagal savo galimybes. visu dabar neisvardysiu, bet dezuciu nerealiu maciau wub.gif su meskiukais man labiau patiko ta, kur dziovintos gelytes dugne blush2.gif o melyna paukste, tavo stiliu jau galima pazint mirksiukas.gif lb grazu, tik man kazkodel ta vidaus spalva geltona ir zalia pasirode per ryski truputuka g.gif
cikcak jau nereikia ne girti wub.gif
"naujokiu" nedrasus pirmi blynai apskritai verti medaliu doh.gif rolleyes.gif
na, bet as uztai pasikabinu sau medali uz nauja megztini blush2.gif kurio, aisku, cia nerodysiu rolleyes.gif
sekmes ir kurybinio ikvepimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 03, 15:07)
Arminux aciuka 4u.gif , tai kai tave primokins smartass.gif  , tada tiu mane mokinsi  mirksiukas.gif
Rhealife aciuka  4u.gif , tavo irgi  thumbup.gif tik gaila kad ant dangtelio matosi raukslyciu  lens.gif  ( o lakas tai pas mane paprastas EKOAKVA uzrasas, firma latviu RILAK ir jis vandeniu skiedziamas pusiau blizgantis akrilinis lakas, mediniams ir mineraliniams pavirsiams, pirktas senukuose; cia lakuota tris sykius liabai plonai)

aciu 4u.gif Na rauksles as specialiai si karta palikau, norejau paziureti kaip atrodys. na man visai neblogai jos atrodo, nes daugiau nei sendinimas niekas nedaryta (ale tipo menas cia toks lotuliukas.gif ) o idealiai lygiai nesugalvojau kaip dangteli padaryti. nes servetele nekarpyta klijavau, nebent butu reikeje atskirai iskirpti sonams.
Atsakyti
Nu as irgi apipeckiojau kartonines dezes dangti, tai klijavau rozes, jos man susiraukslejo, nes labai kietas ir didelis teptukas doh.gif o man idomu labai, kaip taip graziai tuos sendinimus padaryt, jauciu, kad labai sunku, nes man tai tikrai tokie nesigavo smile.gif
Atsakyti
Pirmiausiai noriu pasakyti,kad visu darbeliai nuostabus good.gif Ziurinejau juos labai ilgai.Po to dar ilgiau skaitinejau.Ir dabar jusu teismui noreciau parodyti savo pirmuosius ''blynus'' :oops: .Laukiu pastabu ir krytikos.Labai stengsiuosi nors kiek priarteti prie jusu grozybiu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vel as pas jus, zinoves smile.gif Papasakosiu savo darbelio darymo eiga, gausit pasakyti kas ne taip smile.gif

Pirmiausia pasiemiau kartonini dezytes dangti, kuri norejau dekoruot. Tada visa ji padengiau baltu akrilu (kazkodel gavosi labai nelygiai, su dryziukais), veliau pasiemiau kempinele, ja merkiau i raudonus dazus ir taip nukempinavau dezute tais dazais, viena sona palikdama tamsiai raudona, pereinanti i sviesesni atspalvi smile.gif Tada issikirpau is serveteliu rozes, jas dejau ant dezutes, tada merkiau teptuka i kliju ir vandens misini ir tepiau ant rozes is vidurio i sonus, gavosi labai susiraukslejusios rozes verysad.gif Veliau paemiau plona teptuka ir su juodu akrilu truputi paryskinau roziu konturiukus. Dar aplink dangti pridejau zaliu taskeliu:) Kai viska padariau, apdziovinau ir padengiau tai paprastu smirdancio laku. Kazkodel gavosi nelabai tvarkingai ir graziai.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2008 03 03, 22:14)
Vel as pas jus, zinoves  smile.gif  Papasakosiu savo darbelio darymo eiga, gausit pasakyti kas ne taip  smile.gif

Pirmiausia pasiemiau kartonini dezytes dangti, kuri norejau dekoruot. Tada visa ji padengiau baltu akrilu (kazkodel gavosi labai nelygiai, su dryziukais), veliau pasiemiau kempinele, ja merkiau i raudonus dazus ir taip nukempinavau dezute tais dazais, viena sona palikdama tamsiai raudona, pereinanti i sviesesni atspalvi smile.gif  Tada issikirpau is serveteliu rozes, jas dejau ant dezutes, tada merkiau teptuka i kliju ir vandens misini ir tepiau ant rozes is vidurio i sonus, gavosi labai susiraukslejusios rozes  verysad.gif  Veliau paemiau plona teptuka ir su juodu akrilu truputi paryskinau roziu konturiukus. Dar aplink dangti pridejau zaliu taskeliu:) Kai viska padariau, apdziovinau ir padengiau tai paprastu smirdancio laku. Kazkodel gavosi nelabai tvarkingai ir graziai.... sad.gif

sveikute,as irgi cia naujoke, pirmi blynai visuomet buna prisvile, bet nieko tokio, su laiku visi tobuleja..idek nuotrukyte ir paziuresim kas tau gavosi, pagal pasakojima, mano nuomone, viskas turejo labai gerai gautis, as taip pat dariau...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 02, 18:06)
o cia mano paskutinis darbelis...tik nuotrauka nelabai vykus...kadangi gele labai.. sunku, tai istampiau po visa buta, bet nepavyko gerai nufotografuoti...daugiau jegu nebeliko

Tiesiog puiku! wub.gif Man labai patiko wub.gif
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 02, 18:37)
Mano aguoniene

Labai grazi dezute narkomanui lotuliukas.gif Juokauju tongue.gif
QUOTE(Doliki @ 2008 03 02, 18:46)
aciu uz komentarus, bet pjaustymo lentele dazyta sumaisius balta su zalia, tokia lengva zalia spalva, gal tik nelabai matosi... unsure.gif

Gal ir nelabai matosi drinks_cheers.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 03, 13:03)
niu sveikutes, pagaliau uzsibaige lempa ta manoji nelaboji, kol priprasiau vyro kad surinktu  doh.gif  niu bet jau seip ne taip uzsibaige, niu tik labai nesijuokit, nei sedevras nei kas bet mane tenkina, geriau nei buvo  biggrin.gif

Oho, ka galima is paprastos stalines lempos "isauzt"! thumbup.gif O kuo lakavai? Nepradeda kas nors negero darytis kai lempa ikaista? g.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 03 03, 13:29)
rodau savo pagaliau uzbaigta sepeti 

Labai grazus, senoviskas, romantiskas wub.gif Is kur tokiu groziu, kaip sepecio vidury yra, gauti?
QUOTE(Rhealife @ 2008 03 03, 13:49)
na rodau ir as savo trecia dekupazini megini  blush2.gif nelabai koks gavosi, nes lakas kazkoks netikes, reikes paeiskoti kitoki nusipirkti. dabar nusipirkau nieko nesuprasdama vokiskai, tik tiek kad lak parasyta ir tiek  lotuliukas.gif

Labai grazu su visokim zolytem, pavasari primena 4u.gif
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 03 03, 14:52)
mano mazi darbukai

Mieli akcentukai vaikams (turbut) bigsmile.gif
QUOTE(inguse @ 2008 03 03, 18:17)
Pirmiausiai noriu pasakyti,kad visu darbeliai nuostabus good.gif Ziurinejau juos labai ilgai.Po to dar ilgiau skaitinejau.Ir dabar jusu teismui noreciau parodyti savo pirmuosius ''blynus'' .Laukiu pastabu ir kritikos.Labai stengsiuosi nors kiek priarteti prie jusu grozybiu.

Labai pavasariskas padeklas! thumbup.gif Pirmasis darbelis - kazkokio baldo dureles/stalcius? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2008 03 03, 22:00)
Labai grazus, senoviskas, romantiskas  wub.gif  Is kur tokiu groziu, kaip sepecio vidury yra, gauti?

kamejas galima parsisiusti is uzsienio, bet man pasiseke ir vienas geras zmogeliukas parsisiuntes padare man silikones kopijas -tai jas ir naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Doliki @ 2008 03 03, 22:58)
sveikute,as irgi cia naujoke, pirmi blynai visuomet buna prisvile, bet nieko tokio, su laiku visi tobuleja..idek nuotrukyte ir paziuresim kas tau gavosi, pagal pasakojima, mano nuomone, viskas turejo labai gerai gautis, as taip pat dariau...

Dabar nelabai turiu galimybe idet nuotraukyciu verysad.gif Siandiena pirmieji mano darbeliai buvo padaryti, tai dar iki dabar visa uzsidegus esu, kaip noriu vel kazka grazaus padaryt, tik nelabai moku dar.... doh.gif
Atsakyti
nu grazus darbeliai...visu....
bet ziuriu kiek nauju zmogiuku...fainiausia, kad ne iena as cia tokia pradedancioji...drasiau darbelius pasirodyti...
ir nezinau ar anksciau neatkreipiau demesio ar nelabai tai buo populiaru...bet per paskutines dvi savaites jau tris laidas maciau apie dekupaza per tv...populiareja sis menas.... g.gif
Atsakyti