ciavienas
mano mazi darbukai
cia kitas
Arminux aciuka , tai kai tave primokins , tada tiu mane mokinsi
Rhealife aciuka , tavo irgi tik gaila kad ant dangtelio matosi raukslyciu ( o lakas tai pas mane paprastas EKOAKVA uzrasas, firma latviu RILAK ir jis vandeniu skiedziamas pusiau blizgantis akrilinis lakas, mediniams ir mineraliniams pavirsiams, pirktas senukuose; cia lakuota tris sykius liabai plonai)
Rhealife aciuka , tavo irgi tik gaila kad ant dangtelio matosi raukslyciu ( o lakas tai pas mane paprastas EKOAKVA uzrasas, firma latviu RILAK ir jis vandeniu skiedziamas pusiau blizgantis akrilinis lakas, mediniams ir mineraliniams pavirsiams, pirktas senukuose; cia lakuota tris sykius liabai plonai)
na ka as galiu pasakyt savaite per darbus cia nesilankiau, tai kad pridejot darbeliu net geda pasidare del savo mazmoziu na, bet kiekviena pagal savo galimybes. visu dabar neisvardysiu, bet dezuciu nerealiu maciau su meskiukais man labiau patiko ta, kur dziovintos gelytes dugne o melyna paukste, tavo stiliu jau galima pazint lb grazu, tik man kazkodel ta vidaus spalva geltona ir zalia pasirode per ryski truputuka
cikcak jau nereikia ne girti
"naujokiu" nedrasus pirmi blynai apskritai verti medaliu
na, bet as uztai pasikabinu sau medali uz nauja megztini kurio, aisku, cia nerodysiu
sekmes ir kurybinio ikvepimo
cikcak jau nereikia ne girti
"naujokiu" nedrasus pirmi blynai apskritai verti medaliu
na, bet as uztai pasikabinu sau medali uz nauja megztini kurio, aisku, cia nerodysiu
sekmes ir kurybinio ikvepimo
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 03, 15:07)
Arminux aciuka , tai kai tave primokins , tada tiu mane mokinsi
aciu Na rauksles as specialiai si karta palikau, norejau paziureti kaip atrodys. na man visai neblogai jos atrodo, nes daugiau nei sendinimas niekas nedaryta (ale tipo menas cia toks ) o idealiai lygiai nesugalvojau kaip dangteli padaryti. nes servetele nekarpyta klijavau, nebent butu reikeje atskirai iskirpti sonams.
Nu as irgi apipeckiojau kartonines dezes dangti, tai klijavau rozes, jos man susiraukslejo, nes labai kietas ir didelis teptukas o man idomu labai, kaip taip graziai tuos sendinimus padaryt, jauciu, kad labai sunku, nes man tai tikrai tokie nesigavo
Vel as pas jus, zinoves Papasakosiu savo darbelio darymo eiga, gausit pasakyti kas ne taip
Pirmiausia pasiemiau kartonini dezytes dangti, kuri norejau dekoruot. Tada visa ji padengiau baltu akrilu (kazkodel gavosi labai nelygiai, su dryziukais), veliau pasiemiau kempinele, ja merkiau i raudonus dazus ir taip nukempinavau dezute tais dazais, viena sona palikdama tamsiai raudona, pereinanti i sviesesni atspalvi Tada issikirpau is serveteliu rozes, jas dejau ant dezutes, tada merkiau teptuka i kliju ir vandens misini ir tepiau ant rozes is vidurio i sonus, gavosi labai susiraukslejusios rozes Veliau paemiau plona teptuka ir su juodu akrilu truputi paryskinau roziu konturiukus. Dar aplink dangti pridejau zaliu taskeliu:) Kai viska padariau, apdziovinau ir padengiau tai paprastu smirdancio laku. Kazkodel gavosi nelabai tvarkingai ir graziai....
Pirmiausia pasiemiau kartonini dezytes dangti, kuri norejau dekoruot. Tada visa ji padengiau baltu akrilu (kazkodel gavosi labai nelygiai, su dryziukais), veliau pasiemiau kempinele, ja merkiau i raudonus dazus ir taip nukempinavau dezute tais dazais, viena sona palikdama tamsiai raudona, pereinanti i sviesesni atspalvi Tada issikirpau is serveteliu rozes, jas dejau ant dezutes, tada merkiau teptuka i kliju ir vandens misini ir tepiau ant rozes is vidurio i sonus, gavosi labai susiraukslejusios rozes Veliau paemiau plona teptuka ir su juodu akrilu truputi paryskinau roziu konturiukus. Dar aplink dangti pridejau zaliu taskeliu:) Kai viska padariau, apdziovinau ir padengiau tai paprastu smirdancio laku. Kazkodel gavosi nelabai tvarkingai ir graziai....
QUOTE(Myce @ 2008 03 03, 22:14)
Vel as pas jus, zinoves Papasakosiu savo darbelio darymo eiga, gausit pasakyti kas ne taip
sveikute,as irgi cia naujoke, pirmi blynai visuomet buna prisvile, bet nieko tokio, su laiku visi tobuleja..idek nuotrukyte ir paziuresim kas tau gavosi, pagal pasakojima, mano nuomone, viskas turejo labai gerai gautis, as taip pat dariau...
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 02, 18:06)
o cia mano paskutinis darbelis...tik nuotrauka nelabai vykus...kadangi gele labai.. sunku, tai istampiau po visa buta, bet nepavyko gerai nufotografuoti...daugiau jegu nebeliko
Tiesiog puiku! Man labai patiko
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 02, 18:37)
Mano aguoniene
Labai grazi dezute narkomanui Juokauju
QUOTE(Doliki @ 2008 03 02, 18:46)
aciu uz komentarus, bet pjaustymo lentele dazyta sumaisius balta su zalia, tokia lengva zalia spalva, gal tik nelabai matosi...
Gal ir nelabai matosi
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 03, 13:03)
niu sveikutes, pagaliau uzsibaige lempa ta manoji nelaboji, kol priprasiau vyro kad surinktu niu bet jau seip ne taip uzsibaige, niu tik labai nesijuokit, nei sedevras nei kas bet mane tenkina, geriau nei buvo
Oho, ka galima is paprastos stalines lempos "isauzt"! O kuo lakavai? Nepradeda kas nors negero darytis kai lempa ikaista?
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 03 03, 13:29)
rodau savo pagaliau uzbaigta sepeti
Labai grazus, senoviskas, romantiskas Is kur tokiu groziu, kaip sepecio vidury yra, gauti?
QUOTE(Rhealife @ 2008 03 03, 13:49)
na rodau ir as savo trecia dekupazini megini nelabai koks gavosi, nes lakas kazkoks netikes, reikes paeiskoti kitoki nusipirkti. dabar nusipirkau nieko nesuprasdama vokiskai, tik tiek kad lak parasyta ir tiek
Labai grazu su visokim zolytem, pavasari primena
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 03 03, 14:52)
mano mazi darbukai
Mieli akcentukai vaikams (turbut)
QUOTE(inguse @ 2008 03 03, 18:17)
Pirmiausiai noriu pasakyti,kad visu darbeliai nuostabus Ziurinejau juos labai ilgai.Po to dar ilgiau skaitinejau.Ir dabar jusu teismui noreciau parodyti savo pirmuosius ''blynus'' .Laukiu pastabu ir kritikos.Labai stengsiuosi nors kiek priarteti prie jusu grozybiu.
Labai pavasariskas padeklas! Pirmasis darbelis - kazkokio baldo dureles/stalcius?
QUOTE(Mėlyna @ 2008 03 03, 22:00)
Labai grazus, senoviskas, romantiskas Is kur tokiu groziu, kaip sepecio vidury yra, gauti?
kamejas galima parsisiusti is uzsienio, bet man pasiseke ir vienas geras zmogeliukas parsisiuntes padare man silikones kopijas -tai jas ir naudoju
QUOTE(Doliki @ 2008 03 03, 22:58)
sveikute,as irgi cia naujoke, pirmi blynai visuomet buna prisvile, bet nieko tokio, su laiku visi tobuleja..idek nuotrukyte ir paziuresim kas tau gavosi, pagal pasakojima, mano nuomone, viskas turejo labai gerai gautis, as taip pat dariau...
Dabar nelabai turiu galimybe idet nuotraukyciu Siandiena pirmieji mano darbeliai buvo padaryti, tai dar iki dabar visa uzsidegus esu, kaip noriu vel kazka grazaus padaryt, tik nelabai moku dar....
nu grazus darbeliai...visu....
bet ziuriu kiek nauju zmogiuku...fainiausia, kad ne iena as cia tokia pradedancioji...drasiau darbelius pasirodyti...
ir nezinau ar anksciau neatkreipiau demesio ar nelabai tai buo populiaru...bet per paskutines dvi savaites jau tris laidas maciau apie dekupaza per tv...populiareja sis menas....
bet ziuriu kiek nauju zmogiuku...fainiausia, kad ne iena as cia tokia pradedancioji...drasiau darbelius pasirodyti...
ir nezinau ar anksciau neatkreipiau demesio ar nelabai tai buo populiaru...bet per paskutines dvi savaites jau tris laidas maciau apie dekupaza per tv...populiareja sis menas....