Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

Mama gulbe, aguonienė labai graži wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu ir kvaila as doh.gif Pirmam puslapy surasyta viskas ko reikia, tik va dabar noriu paklausti, ar reikia butinai viska pirkti is artmanijos, ar galima kur pigiau rasti, nes as dar tik pradesiu kazka daryti, tai nenoriu sugadinti geru prekiu smile.gif

Pvz kur galima gauti akriliniu dazu ir lako. smile.gif Jauciu, uzknisiu jus su savo kvailais klausimais unsure.gif
Atsakyti
Myce sveika prisijungusi 4u.gif Sunku tau ką patari, nežinant ką nori pasidaryti. Pradėk nuo paprastų darbelių rėmelio ar kokios dėžutės, kad ir kartoninės.
Kokiam tu mieste ? Akrilinius baltus perkam statybinių prekių parduotuvėje, jų paprastai reikia daug tai spec. dailei skirtų neapsimoka, o spalvotą akrilą aš perku dailininkams skirtose parduotuvėse arba Tome Philipse, maksimose ar Rimi.

agente009 koksai meškiukas krėsliuke, jetau wub.gif wub.gif wub.gif suvaikėsiu tiek to niu bet toooks mielas, fainuolis , minkštučiukas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif spalvos nuostabios. Noriu atgal į vaikystę ir noriu tokios dėžutės ax.gif blush2.gif O dabar rimtai ax.gif gražus darbelis thumbup.gif ir vidus šauniai sugalvotas ir matau daug tapybos thumbup.gif drinks_cheers.gif buvo mirksiukas.gif
mama_gulbe aguoninė thumbup.gif
MĖLYNA PAUKŠTE graži tavo dėžutė su baltai alyvine gėle, skeldėjimai puikiai pavyko (su kuo įtrynei?) jaučiu gyvai ji dar gražesnė, spalvos ko gero ryškesnės. Nuotraukoje lakas labai blizga.
Atsakyti
Aciu aciu, tau, cikcak smile.gif Man dabar taip viskas idomu smile.gif Siandiena vaziuosiu viska susipirkt, papuosiu savo sukas, turiu medines dideles, tai bus vietos kur pasireikst biggrin.gif Dar idomu, kur ta laka gauti, o gal galima tiesiog pabaigoje tepti kliju ir vandens misini, nebutinai lakas? g.gif

As klaipediete smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myce: 03 kovo 2008 - 12:40
QUOTE(cikcak @ 2008 03 03, 13:24)
Myce sveika prisijungusi  4u.gif  Sunku tau ką patari, nežinant ką nori pasidaryti. Pradėk nuo paprastų darbelių rėmelio ar kokios dėžutės, kad ir kartoninės.
Kokiam tu mieste ? Akrilinius baltus perkam statybinių prekių parduotuvėje, jų paprastai reikia daug tai spec. dailei skirtų neapsimoka, o spalvotą akrilą aš perku dailininkams skirtose parduotuvėse arba Tome Philipse, maksimose ar Rimi.

agente009 koksai meškiukas krėsliuke, jetau  wub.gif  wub.gif  wub.gif suvaikėsiu tiek to niu bet toooks mielas, fainuolis , minkštučiukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif spalvos nuostabios. Noriu atgal į  vaikystę ir noriu tokios dėžutės  ax.gif  blush2.gif  O dabar rimtai  ax.gif  gražus darbelis  thumbup.gif  ir vidus šauniai sugalvotas ir matau daug tapybos  thumbup.gif  drinks_cheers.gif buvo  mirksiukas.gif 
mama_gulbe aguoninė  thumbup.gif
MĖLYNA PAUKŠTE graži tavo dėžutė su baltai alyvine gėle, skeldėjimai puikiai pavyko (su kuo įtrynei?) jaučiu  gyvai ji dar gražesnė, spalvos ko gero ryškesnės. Nuotraukoje lakas labai blizga.

siek tiek ryskesne, bet nedaug. Itryniau su sia pasta
Atsakyti
cik cak, man seilė nutįso iki kelių už tokius žodžius... apsisysiosiu kaip šuniukas... blush2.gif ax.gif wub.gif sunglasses2.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2008 03 03, 13:39)
  Dar idomu, kur ta laka gauti, o gal galima tiesiog pabaigoje tepti kliju ir vandens misini, nebutinai lakas?  g.gif

As klaipediete  smile.gif

Lakas vistik reikalingas, padarius pati pamatysi, klijų vandens mišinys netiks. Dažniausai visos naudoja akrilinį laką jis skiedžiasi vandeniu todėl namuose labai patogu naudoti+nesmirda, perkam jį irgi statybinių prekių pard. tik bėda kad jo mažiau nei 1l nebūna. Klaipėdietės tau dėl akrilinių dažų gal daugiau patars kur jos perka bigsmile.gif ,o vėliau galėsi ir spec priemones bandyti.

agente009......tikiuosi avarijos nebuvo bigsmile.gif lotuliukas.gif biggrin.gif . Na bet tikrai fainuolis doh.gif toks musi-pusi (vaikėju blush2.gif blush2.gif doh.gif )
Atsakyti
niu sveikutes, pagaliau uzsibaige lempa ta manoji nelaboji, kol priprasiau vyro kad surinktu doh.gif niu bet jau seip ne taip uzsibaige, niu tik labai nesijuokit, nei sedevras nei kas bet mane tenkina, geriau nei buvo biggrin.gif
user posted image
o cia jei foto neisikeltu
Lempa pasendinta su angeliuku
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 03, 15:03)
niu sveikutes, pagaliau uzsibaige lempa ta manoji nelaboji, kol priprasiau vyro kad surinktu  doh.gif  niu bet jau seip ne taip uzsibaige, niu tik labai nesijuokit, nei sedevras nei kas bet mane tenkina, geriau nei buvo  biggrin.gif
user posted image
o cia jei foto neisikeltu
Lempa pasendinta su angeliuku

Oi kaip smagu, pirma tave užtikau................nu gražu tikrai thumbup.gif , o tuo labiau, kad daikta pasirinkai neįprastą.................
O aš ką tik iš parduotuves, nusipirkau priemonių sendinimui....ir dar į kursus užsirašiau...............Mokinsiuos rimtai ir aš...............
P.S. norėjau užeiti skėčio pasiimt, bet mano vaikas apsirgo, tai neturėjau laiko, gal kita dieną OK ???
Atsakyti
rodau savo pagaliau uzbaigta sepeti ax.gif
user posted image
daugiau cia
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 03 03, 15:29)
rodau savo pagaliau uzbaigta sepeti  ax.gif

thumbup.gif cia dar ziuriu ir kameja apsigyveno ant sepecio thumbup.gif ir karoliuku, grazutis toks dailutis mirksiukas.gif
Atsakyti
aurelija_ma, lempa tai fainute, ir spalvyte tokia man labai aptinka. su kuom lakavai, kad taip neblizga. as irgi tokio lako noreciau.. cia gal koks matinis g.gif

sepetys, kunigunda, grazus. toks senoviskais tikrai atrodo.

na rodau ir as savo trecia dekupazini megini blush2.gif nelabai koks gavosi, nes lakas kazkoks netikes, reikes paeiskoti kitoki nusipirkti. dabar nusipirkau nieko nesuprasdama vokiskai, tik tiek kad lak parasyta ir tiek lotuliukas.gif
Kavos dezute "Lavandos".
user posted image
Atsakyti