Mama gulbe, aguonienė labai graži
Nu ir kvaila as Pirmam puslapy surasyta viskas ko reikia, tik va dabar noriu paklausti, ar reikia butinai viska pirkti is artmanijos, ar galima kur pigiau rasti, nes as dar tik pradesiu kazka daryti, tai nenoriu sugadinti geru prekiu
Pvz kur galima gauti akriliniu dazu ir lako. Jauciu, uzknisiu jus su savo kvailais klausimais
Pvz kur galima gauti akriliniu dazu ir lako. Jauciu, uzknisiu jus su savo kvailais klausimais
Myce sveika prisijungusi Sunku tau ką patari, nežinant ką nori pasidaryti. Pradėk nuo paprastų darbelių rėmelio ar kokios dėžutės, kad ir kartoninės.
Kokiam tu mieste ? Akrilinius baltus perkam statybinių prekių parduotuvėje, jų paprastai reikia daug tai spec. dailei skirtų neapsimoka, o spalvotą akrilą aš perku dailininkams skirtose parduotuvėse arba Tome Philipse, maksimose ar Rimi.
agente009 koksai meškiukas krėsliuke, jetau suvaikėsiu tiek to niu bet toooks mielas, fainuolis , minkštučiukas spalvos nuostabios. Noriu atgal į vaikystę ir noriu tokios dėžutės O dabar rimtai gražus darbelis ir vidus šauniai sugalvotas ir matau daug tapybos buvo
mama_gulbe aguoninė
MĖLYNA PAUKŠTE graži tavo dėžutė su baltai alyvine gėle, skeldėjimai puikiai pavyko (su kuo įtrynei?) jaučiu gyvai ji dar gražesnė, spalvos ko gero ryškesnės. Nuotraukoje lakas labai blizga.
Kokiam tu mieste ? Akrilinius baltus perkam statybinių prekių parduotuvėje, jų paprastai reikia daug tai spec. dailei skirtų neapsimoka, o spalvotą akrilą aš perku dailininkams skirtose parduotuvėse arba Tome Philipse, maksimose ar Rimi.
agente009 koksai meškiukas krėsliuke, jetau suvaikėsiu tiek to niu bet toooks mielas, fainuolis , minkštučiukas spalvos nuostabios. Noriu atgal į vaikystę ir noriu tokios dėžutės O dabar rimtai gražus darbelis ir vidus šauniai sugalvotas ir matau daug tapybos buvo
mama_gulbe aguoninė
MĖLYNA PAUKŠTE graži tavo dėžutė su baltai alyvine gėle, skeldėjimai puikiai pavyko (su kuo įtrynei?) jaučiu gyvai ji dar gražesnė, spalvos ko gero ryškesnės. Nuotraukoje lakas labai blizga.
Aciu aciu, tau, cikcak Man dabar taip viskas idomu Siandiena vaziuosiu viska susipirkt, papuosiu savo sukas, turiu medines dideles, tai bus vietos kur pasireikst Dar idomu, kur ta laka gauti, o gal galima tiesiog pabaigoje tepti kliju ir vandens misini, nebutinai lakas?
As klaipediete
As klaipediete
QUOTE(cikcak @ 2008 03 03, 13:24)
Myce sveika prisijungusi Sunku tau ką patari, nežinant ką nori pasidaryti. Pradėk nuo paprastų darbelių rėmelio ar kokios dėžutės, kad ir kartoninės.
mama_gulbe aguoninė
mama_gulbe aguoninė
siek tiek ryskesne, bet nedaug. Itryniau su sia pasta
cik cak, man seilė nutįso iki kelių už tokius žodžius... apsisysiosiu kaip šuniukas...
QUOTE(Myce @ 2008 03 03, 13:39)
Dar idomu, kur ta laka gauti, o gal galima tiesiog pabaigoje tepti kliju ir vandens misini, nebutinai lakas?
As klaipediete
As klaipediete
Lakas vistik reikalingas, padarius pati pamatysi, klijų vandens mišinys netiks. Dažniausai visos naudoja akrilinį laką jis skiedžiasi vandeniu todėl namuose labai patogu naudoti+nesmirda, perkam jį irgi statybinių prekių pard. tik bėda kad jo mažiau nei 1l nebūna. Klaipėdietės tau dėl akrilinių dažų gal daugiau patars kur jos perka ,o vėliau galėsi ir spec priemones bandyti.
agente009......tikiuosi avarijos nebuvo . Na bet tikrai fainuolis toks musi-pusi (vaikėju )
niu sveikutes, pagaliau uzsibaige lempa ta manoji nelaboji, kol priprasiau vyro kad surinktu niu bet jau seip ne taip uzsibaige, niu tik labai nesijuokit, nei sedevras nei kas bet mane tenkina, geriau nei buvo
o cia jei foto neisikeltu
Lempa pasendinta su angeliuku
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 03, 15:03)
niu sveikutes, pagaliau uzsibaige lempa ta manoji nelaboji, kol priprasiau vyro kad surinktu niu bet jau seip ne taip uzsibaige, niu tik labai nesijuokit, nei sedevras nei kas bet mane tenkina, geriau nei buvo
Oi kaip smagu, pirma tave užtikau................nu gražu tikrai , o tuo labiau, kad daikta pasirinkai neįprastą.................
O aš ką tik iš parduotuves, nusipirkau priemonių sendinimui....ir dar į kursus užsirašiau...............Mokinsiuos rimtai ir aš...............
P.S. norėjau užeiti skėčio pasiimt, bet mano vaikas apsirgo, tai neturėjau laiko, gal kita dieną OK ???
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 03 03, 15:29)
rodau savo pagaliau uzbaigta sepeti
cia dar ziuriu ir kameja apsigyveno ant sepecio ir karoliuku, grazutis toks dailutis
aurelija_ma, lempa tai fainute, ir spalvyte tokia man labai aptinka. su kuom lakavai, kad taip neblizga. as irgi tokio lako noreciau.. cia gal koks matinis
sepetys, kunigunda, grazus. toks senoviskais tikrai atrodo.
na rodau ir as savo trecia dekupazini megini nelabai koks gavosi, nes lakas kazkoks netikes, reikes paeiskoti kitoki nusipirkti. dabar nusipirkau nieko nesuprasdama vokiskai, tik tiek kad lak parasyta ir tiek
Kavos dezute "Lavandos".
sepetys, kunigunda, grazus. toks senoviskais tikrai atrodo.
na rodau ir as savo trecia dekupazini megini nelabai koks gavosi, nes lakas kazkoks netikes, reikes paeiskoti kitoki nusipirkti. dabar nusipirkau nieko nesuprasdama vokiskai, tik tiek kad lak parasyta ir tiek
Kavos dezute "Lavandos".