Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

Mano aguoniene
bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Gražios aguonėlės biggrin.gif O tie taškeliai kaip padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 02, 20:06)
o cia mano paskutinis darbelis...tik nuotrauka nelabai vykus...kadangi gele labai.. sunku, tai istampiau po visa buta, bet nepavyko gerai nufotografuoti...daugiau jegu nebeliko:))))
http://picasaweb.goo...190907862501394
Papildyta:
dar lekstutes truksta....bet permaza nusipirkau.. blink.gif

labai labai grazu!be to, aciu uz pagyras ir mano darbeliams mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėlyna @ 2008 03 02, 00:25)
Toks grozis, o ji dar teismo praso  g.gif  Visi darbeliai puikus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif Vasara

Gera ideja nuotraukoms eksponuoti nenaudojant remeliu  thumbup.gif  O dar kai taip graziai padaryta  wub.gif

Net kvepia  wub.gif

Grazus thumbup.gif

Kaip meskiniskai miela!  4u.gif

Romantiska ir miela  wub.gif

Pagal aprasyma turetu buti grazu, lauksim nuotraukos  mirksiukas.gif

Grazu  wub.gif Su kuo skilinejimai daryti? Tokie stambus kaip su sadolin'u. Ar tik atrodo taip?

Lentele man atrodo siek tiek per blanki, gal reikejo padazyt po apacia  g.gif  Kiausiniu dekliukai dailus ir ideja gera  thumbup.gif

Dryzuota  wub.gif

aciu uz komentarus, bet pjaustymo lentele dazyta sumaisius balta su zalia, tokia lengva zalia spalva, gal tik nelabai matosi... unsure.gif
Atsakyti
aciu Doliki....
bet gal kuri ir kokia minti pakis kaip pati kaktusa papuosti, kad nebutu toks uzgoztas...jis aukstas. pusantro metro.... g.gif
Atsakyti
sveikutes, kazkam cia reikejo parseliu, gal prireiks...
http://picasaweb.goo...235538623615346
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 03 02, 20:41)
Gražios aguonėlės biggrin.gif O tie taškeliai kaip padaryti?

wub.gif
taskeliai su bronzos ir aukso akriliniais dazais ir teptuku paisyti

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2008 03 01, 21:02)
Kunigunda78, labai lauksiu serveteliu  4u.gif

nu pagaliau perziurejau savo servetkas, tai nelabai ka doro as cia turiu (sorry uz nuotrauku kokybe)
visu turiu po viena-jei kuri uzkliutu, tai perleisciau
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 02, 20:57)
aciu Doliki....
bet gal kuri ir kokia minti pakis kaip pati kaktusa papuosti, kad nebutu toks uzgoztas...jis aukstas. pusantro metro.... g.gif

Gal kaktusą prisegamais drugeliais ar boružėm papuošk.Ant puokščių kur deda
Atsakyti
o cia mintis gera...o kaktusui nieko???
ir gal zinai kur graziu drugeliu buna?? g.gif
Atsakyti
mama gulbe niu aguoneles thumbup.gif
gabii_ vazonikas visai toks thumbup.gif o kaktusiuka tikrai gera ideja papuosti drugeliu as esu pirkusi kur pardavineja visokias seklas zemes dekoracijas gelems ir t.t. tai ten tokie kaip is putplascio padaryti drugeliai ant pagaliuku (vielutes) buna, tai as ta vielute nurakiau ir ant spygliuko vargsa drugeli uzmoviau blush2.gif
http://public.fotki....i/dscn1485.html va cia jei iziuresi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 02 kovo 2008 - 22:30
man parveze is uzsienio tokio purskalo,uzpurskus turetu gautis sendinimo efektas,bet as purskiu ant visko,bet man niekas neskilineje ir niekas man nesigauna,gal kas esate su tuo susidure???
Atsakyti
Labas, tikiuosi nepyksit, kad isiverziau i jusu temele, nes as niekada neesu tokiu groziu dariusi kaip jus. Labai labai noriu ismokti, veliau prisesiu ir perziuresiu visus internetinius puslapiukus temos pradzioje smile.gif Tik as jusu labai norejau paklausti, ka man reiktu isigyti, kad galeciau nors viena toki darbeli padaryt? Labai noriu nustebint mamyte mamos dienos proga padovanodama koki nors savo rankomis daryta darbeli.

Nors siaip viskas viskas domina, kas tik su sitais groziais susije, esu pasiryzusi ismokti! smile.gif
Atsakyti