Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

QUOTE(Babaužienė @ 2008 02 29, 16:05)
Laba diena,
Nesenai ir aš pradėjau domėtis šiuo menu. Naujinau duris senas smile.gif gaila, kad neturiu kaip parodyt.Norėjau jūsų paklaust iš kur jūs perkat skryneles, rėmelius plačius. Artmanijoj man atrodo brangoka, o kitur neužmatau niekaip.
Gyvenu Klaipėdoj.

Na as taipt naujoke siame menia,as perku dezutes uz 1 eura parduotuvese rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(angels008 @ 2008 03 01, 11:56)
Na as taipt naujoke siame menia,as perku dezutes uz 1 eura parduotuvese  rolleyes.gif

Kur tokiu parduotuviu yra Vilniuje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2008 03 01, 13:24)
Kur tokiu parduotuviu yra Vilniuje?  rolleyes.gif

na vilniuj tai nezinau bet alytuj tai kokios 5 yra rolleyes.gif
Atsakyti
patarkite kuri man del uzrasu knygeles....su kuo ja aptepti galutinai, kad kasdien naudojant nenusitrintu iskarto....bukit geros ax.gif maciau, kad kaikurios dare ant a;lbumu...
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2008 02 29, 23:45)
Aciu, ten radau eriukus (be ragu), bet parsiuku nerandu  doh.gif

jei vakare turesiu laiko - paieskosiu ka turiu su parseliais, nes zinau, kad tikrai turiu
QUOTE(Gervuoge @ 2008 03 01, 12:24)
Kur tokiu parduotuviu yra Vilniuje?  rolleyes.gif

ju vilniuje tikrai yra, bet retai kada galima rasti pigiu dezuciu -siaip jau buna dekoruotos ir kaina doh.gif
pabandyk Hales turguje paziureti -ten esu uz kelis lt nedidele nugriebus, dar berods Sopeno g. yra parduotuve, ten siaip visokiu "bizdiliusku" yra, kuriuos galima naudoti dekoravimui

QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 01, 12:50)
patarkite kuri man del uzrasu knygeles....su kuo ja aptepti galutinai, kad kasdien naudojant nenusitrintu iskarto....bukit geros ax.gif maciau, kad kaikurios dare ant a;lbumu...

jei ji is dirbtinos odos -tai mediuma tekstilei naudok. as kai savo darbo kalendoriu dariau sita -tai tepiau 3 D laka plonai -viskas laikosi
Tik cia as naudojau pervedamus paveiksliukus
Atsakyti
o tai uztenka tik to mediumo tekstilei ir viskas???siaip kur tekstilei tai reikia lyginti, o su situo kaip daryti?tiesiog uzztepti, isdzius ir viskas????
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 01, 13:11)
o tai uztenka tik to mediumo tekstilei ir viskas???siaip kur tekstilei tai reikia lyginti, o su situo kaip daryti?tiesiog uzztepti, isdzius ir viskas????

su tekstile esu dariusi tik manikiurine, tai lyginau, bet vis tiek jauciasi lieciant kad popierius yra, nors laikosi gerai, niekas nenusitryne ir neapsilupo
o tas 3D lakas -tai suteikia blizgesio ir apsauga, o daugiau uztepus -iskiluma
Atsakyti
Dariau dukrai bliuskutę su mediumu tekstilei - nepasisekė... Panešiojo vieną dieną ir apsilupinėjo, nors dariau lyg ir pagal visas taisykles g.gif . Gal yra dar kažkokių subtilybių?

Papildyta:
turiu kelias nuajas servetėles, gal kam patiks, galim mainyti...
http://public.fotki....paz/serveteles/
Atsakyti
o dar toks klausimelis...su kokiais dazais galima butu uzrasyti ant uzrasu knygeles...dirbtines odos???gal gerai butu jei su akriliniais uzrasyciau, ir tekstiliniu mediumu uztepciau...???? g.gif
Atsakyti
susigundžiau ir aš tom žvakidėm... na, kur nors sodyboj gal pritaikysiu... ar labai baisu?

http://public.fotki....z/imgp1303.html
Atsakyti
nu aisku grazu.... rolleyes.gif ypac sodyboj... biggrin.gif
Atsakyti
o kur jus jas perkate??/Jyske??
Atsakyti