as tai dengiu viska kas apipaisyta...pvz lekste...jei puse jos apipaisiau , tai tik tas vietas...
Aha, šiaip kad gražiau atrodytų, geriau iš paveiklėlių kontūrų neišeiti - kruopštesnis vaizdelis bus Na, nežinau dėl Gabii lako, bet maniškis labai plonai dengiasi
Aš dengiau irgi tik paveislėlį.
Bet vis tiek dar trūksta įgūdžių, teks stiklainiuką medui padaryti su bitutėmis , labai jau nedrąsu ant vazelės...
Bet vis tiek dar trūksta įgūdžių, teks stiklainiuką medui padaryti su bitutėmis , labai jau nedrąsu ant vazelės...
Mama_gulbe tavo meškiukai nepatingėsiu dar kartelį pagirti mieli be galo, tik aš juos vistik kokiai mažai puošeivai pasiūlyčiau, dabar mergaitės oho kiek turtų turi
Mane tai sudomino labai Gabii__ įdėta lako nuotrauka. Jei jis dengiasi storai, tai gali būti kad skirtas ant stiklo užklijuoto motyvo padengimui jau užbaigimui - storesniu sluoksniu, kad nesijaustų šiurkštumo . Jei taip tai labai geras daiktas tada jį kaip tik ir reikia storai tepti. O kur tokį galima nusipirkti? Kažkaip praleidau
Mane tai sudomino labai Gabii__ įdėta lako nuotrauka. Jei jis dengiasi storai, tai gali būti kad skirtas ant stiklo užklijuoto motyvo padengimui jau užbaigimui - storesniu sluoksniu, kad nesijaustų šiurkštumo . Jei taip tai labai geras daiktas tada jį kaip tik ir reikia storai tepti. O kur tokį galima nusipirkti? Kažkaip praleidau
Pusėplius pirkau. Gerai tai, kad nereikia kaitinti. Pažiūrėjau dar kartą - galėtų būti ploniau...
Agente, ir aš noriu būti meškučių fanė , labai jau daili tavo dėželė, kėdutės kojytes jau tapei pati( ane?) ir čiulptukas tapytas ar klystu? Viduje irgi staigmenų visokių, liuks
agente009 tokia ir vaikiška bet tuo pačiu ir senovinė dėžutė atrodo meškučiams iš meškinš karalystės patiks :
o apie vidų prašome plačiau papasakot, kas ir kaip daryta :
o apie vidų prašome plačiau papasakot, kas ir kaip daryta :
Ačiū
Pavonija, neatspėjai, tapyta daug kur, bet kojos nea ir čiulptukas nea
Vidus išklijuotas tokiu popieriumi, na aš jį pirkau prie dovaninių, bet pačiupinėjus grynai ryžinis su augaliniais trupinėliais... tai ir pritaikiau kaip ryžinį - plėšiau gabaliukais ir klijavau. Ir dar ant viršaus savo džiovintų augaliukų paklijavau - tokie praradę spalvytę, seni jau, bet čia labai tiko
Pavonija, neatspėjai, tapyta daug kur, bet kojos nea ir čiulptukas nea
Vidus išklijuotas tokiu popieriumi, na aš jį pirkau prie dovaninių, bet pačiupinėjus grynai ryžinis su augaliniais trupinėliais... tai ir pritaikiau kaip ryžinį - plėšiau gabaliukais ir klijavau. Ir dar ant viršaus savo džiovintų augaliukų paklijavau - tokie praradę spalvytę, seni jau, bet čia labai tiko
QUOTE(white tea @ 2008 02 29, 12:36)
Aš dengiau irgi tik paveislėlį.
Oj, gali drąsiai ant vazelės daryti - jei nepatiks, nuvalysi ir viskas Aš irgi padariau ąsotėlį pirmąkart, dar spėjo ir mažiosios gimtadieny patarnauti, bet visgi jis man tad atmirkiau ir viskas kuo puikiausiai nusigramdė, be didesnių pastangų.. Kai kur buvo mediumas už paveiklėlio ribų išsitepęs, tai su acetonu puikiai nusivalė
Aš dar tik pora smulkių darbelių padariau, o jau morališkai subrendau dekoruoti stiklinį praustuvą
Papildyta:
QUOTE(agente009 @ 2008 02 29, 14:35)
Primena mano mažąją meškutę sūpuoklėse
Laba diena,
Nesenai ir aš pradėjau domėtis šiuo menu. Naujinau duris senas gaila, kad neturiu kaip parodyt.Norėjau jūsų paklaust iš kur jūs perkat skryneles, rėmelius plačius. Artmanijoj man atrodo brangoka, o kitur neužmatau niekaip.
Gyvenu Klaipėdoj.
Nesenai ir aš pradėjau domėtis šiuo menu. Naujinau duris senas gaila, kad neturiu kaip parodyt.Norėjau jūsų paklaust iš kur jūs perkat skryneles, rėmelius plačius. Artmanijoj man atrodo brangoka, o kitur neužmatau niekaip.
Gyvenu Klaipėdoj.
agente009, meškiukai puikūs
Mergaitės, gal jūs gimėte viską mokėdamos?
Babaužiene, o duris naujinai kokiomis priemonėmis? (jei stamperijos kreku sendinai - durys auksines )
Mergaitės, gal jūs gimėte viską mokėdamos?
Babaužiene, o duris naujinai kokiomis priemonėmis? (jei stamperijos kreku sendinai - durys auksines )