Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

as tai dengiu viska kas apipaisyta...pvz lekste...jei puse jos apipaisiau , tai tik tas vietas...
Atsakyti
Aha, šiaip kad gražiau atrodytų, geriau iš paveiklėlių kontūrų neišeiti - kruopštesnis vaizdelis bus mirksiukas.gif Na, nežinau dėl Gabii lako, bet maniškis labai plonai dengiasi thumbup.gif
Atsakyti
Aš dengiau irgi tik paveislėlį.
Bet vis tiek dar trūksta įgūdžių, teks stiklainiuką medui padaryti su bitutėmis smile.gif , labai jau nedrąsu ant vazelės...
Atsakyti
Mama_gulbe tavo meškiukai wub.gif wub.gif wub.gif nepatingėsiu dar kartelį pagirti thumbup.gif mieli be galo, tik aš juos vistik kokiai mažai puošeivai pasiūlyčiau, dabar mergaitės oho kiek turtų turi thumbup.gif

Mane tai sudomino labai Gabii__ įdėta lako nuotrauka. Jei jis dengiasi storai, tai gali būti kad skirtas ant stiklo užklijuoto motyvo padengimui jau užbaigimui - storesniu sluoksniu, kad nesijaustų šiurkštumo g.gif . Jei taip tai labai geras daiktas thumbup.gif tada jį kaip tik ir reikia storai tepti. O kur tokį galima nusipirkti? Kažkaip praleidau blush2.gif
Atsakyti
Pusėplius pirkau. Gerai tai, kad nereikia kaitinti. Pažiūrėjau dar kartą - galėtų būti ploniau...
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš. Dėžutė meškučių fanei, šiandien keliauja su dovanom į meškinų karalystę smile.gif ax.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Agente, ir aš noriu būti meškučių fanė biggrin.gif , labai jau daili tavo dėželė, kėdutės kojytes jau tapei pati( ane?) ir čiulptukas tapytas ar klystu? Viduje irgi staigmenų visokių, liuks thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
agente009 wub.gif tokia ir vaikiška bet tuo pačiu ir senovinė dėžutė atrodo wub.gif meškučiams iš meškinš karalystės patiks thumbup.gif:
o apie vidų prašome plačiau papasakot, kas ir kaip daryta biggrin.gif blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
Ačiū blush2.gif
Pavonija, neatspėjai, tapyta daug kur, bet kojos nea mirksiukas.gif ir čiulptukas nea tongue.gif mirksiukas.gif
Vidus išklijuotas tokiu popieriumi, na aš jį pirkau prie dovaninių, bet pačiupinėjus grynai ryžinis smile.gif su augaliniais trupinėliais... tai ir pritaikiau kaip ryžinį - plėšiau gabaliukais ir klijavau. Ir dar ant viršaus savo džiovintų augaliukų paklijavau - tokie praradę spalvytę, seni jau, bet čia labai tiko blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 02 29, 12:36)
Aš dengiau irgi tik paveislėlį.
Bet vis tiek dar trūksta įgūdžių, teks stiklainiuką medui padaryti su bitutėmis smile.gif , labai jau nedrąsu ant vazelės...

Oj, gali drąsiai ant vazelės daryti - jei nepatiks, nuvalysi ir viskas mirksiukas.gif Aš irgi padariau ąsotėlį pirmąkart, dar spėjo ir mažiosios gimtadieny patarnauti, bet visgi jis man schmoll.gif tad atmirkiau ir viskas kuo puikiausiai nusigramdė, be didesnių pastangų.. Kai kur buvo mediumas už paveiklėlio ribų išsitepęs, tai su acetonu puikiai nusivalė thumbup.gif

Aš dar tik pora smulkių darbelių padariau, o jau morališkai subrendau dekoruoti stiklinį praustuvą mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(agente009 @ 2008 02 29, 14:35)
Pasirodysiu ir aš. Dėžutė meškučių fanei, šiandien keliauja su dovanom į meškinų karalystę smile.gif  ax.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Primena mano mažąją meškutę sūpuoklėse blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,
Nesenai ir aš pradėjau domėtis šiuo menu. Naujinau duris senas smile.gif gaila, kad neturiu kaip parodyt.Norėjau jūsų paklaust iš kur jūs perkat skryneles, rėmelius plačius. Artmanijoj man atrodo brangoka, o kitur neužmatau niekaip.
Gyvenu Klaipėdoj.
Atsakyti
agente009, meškiukai puikūs thumbup.gif
Mergaitės, gal jūs gimėte viską mokėdamos?

Babaužiene
, o duris naujinai kokiomis priemonėmis? (jei stamperijos kreku sendinai - durys auksines bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 29 vasario 2008 - 15:28