Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

QUOTE(Domė @ 2008 02 28, 16:29)
Dar karta visom aciu uz grazius zodelius. 4u.gif
Deja, bet Vilniaus Kaziuke dalyvausiu.
Gaila tik kad mama man nespejo fotoparato gero parvesti, tai labai nuotraukos nekokios. Ai, bet is bedos idejau.
As ir albumuka ruosiu su nuotraukom ir dekupazo technikos parasymu,, kad zmonems parodyti.
Gal kuri zinotia kur issamiai aprasoma si technika?

Ooooo, tai būtinai surasiu tavuosius darbelius, kad galėčiau pasižiūrinėti bigsmile.gif Man viena raktinių labai patiko wub.gif Ar labai brangi?? ax.gif

O dėl nuotraukų kokybės - pamiršau prieš tai parašyti, kad SUPER, su visom draperijom ir apšvietimu thumbup.gif
Atsakyti
oho, yra į ką šiandien akis paganyt thumbup.gif
QUOTE(Domė @ 2008 02 28, 10:51)
Na ka mergaites, keliu ir as savo pirmuosius darbelius jusu teismui.... blush2.gif

Domė...kokiam teismui wub.gif iki šiol apžiūrinėju darbelius tavo, man labai lėkštutės wub.gif ką ten lėkštutės - viskas nuostabiai gražu thumbup.gif busiu Kauno Kažiuke pasižvalgyt, gal pamatysiu bigsmile.gif
QUOTE(Heart @ 2008 02 28, 14:30)
Žvakutės su šeimos nuotraukomis

labai gražu, gaila tokias degint būtų wub.gif
QUOTE(white tea @ 2008 02 28, 14:44)
Maža dėželė su našlaitėmis

thumbup.gif

kažkur cikcak citata dingo unsure.gif cikcak - thumbup.gif man irgi klausimas kilo kaip kraštai padaryti biggrin.gif

Joana, superinės pakabo ir dėžutės ir staliukas tai visai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 02 28, 16:14)
nu tai jau ne, aurelija_ma, nulinokė čia esu aš bigsmile.gif sėdžiu, prie kompo žiūriu į gražius darbelius ir negaliu patikėti, kad žmonės taip sugalvoja, piešia, šešėliuoja. O aš tesugebu iš detalių lipdyti blush2.gif
.

Betgi puiku tai kad darai, nesvarbu kaip svarbu kad tau tas teikia malonumą. Pradžioje kai pradėjau išvis neįsivaizdavau, kad taip padaryti galima doh.gif . Aš pavyzdžiui nuo šilko tapybos alpstu, pati taip padaryti nemoku blush2.gif o gražu be galo. Vis vien bandysiu, nes man tai kaifas (kad ir nekaži kas dar išeina mirksiukas.gif )
Heat kaip man gražu tokios nuoširdžios, savo rankomis darytos dovanos wub.gif wub.gif . Bet aš ten dar ir po žvakes pasivaikščiojau ax.gif čia irgi pačios daryta?

agente009 aha išradau, nemozojau mirksiukas.gif ten ryžinė servetėlė su lipalu sustumta ir ištampyta visaip kaip. (Na aš negaliu atsikratyti jausmo, kad man tavo rašymo stilius labai pažįstamas, jau pradedu kažką įtarti, gal klystu. Atsakyti nebūtina, čia tik mano pamąstymai tongue.gif tongue.gif )
Visoms didelis ačiū už gerus žodžius 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 28, 16:36)
smile.gif Joanna niu grazumelis ir pas tave rolleyes.gif  thumbup.gif , idomu pasidare kaip ten tas staliukas, cia servetele tokia ar kiap ten  g.gif
viskas reikia jau mesti dekupaza, nes niekam tike mano darbai, kai cia tokie groziai, galiu tik ziureti, o ne daryti  2.gif

Ačiu Jums visoms už mielus žodelius 4u.gif
Staliuką dažiau raudonai, o stalviršis tai ryžinis popierius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :) Joanna: 28 vasario 2008 - 22:53
va kas man gavosi

"Meskiuku rudonosiuku Meile"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tikra meškiukų karalystė. Labai smagus darbelis.
Atsakyti
Mama gulbe,smagumelis,grazumelis thumbup.gif thumbup.gif Kokia paskirtis bus tos dezutes?
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 02 29, 08:47)
Mama gulbe,smagumelis,grazumelis thumbup.gif  thumbup.gif Kokia paskirtis bus tos dezutes?

aciuka
manau bus deti viskiem moteriskiem "fintikliuskom" ziedukam auskariukam ir tt smile.gif
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 02 29, 01:27)
va kas man gavosi

"Meskiuku rudonosiuku Meile"

user posted image

user posted image

Oj, kaip gražu thumbup.gif Papuošaliukai bus labai pamylėti šių minkštučių meškiukų mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Paskutiniu metu tiek daug užderėjo nuostabių darbelių, kad man jau pamažu noras praeina pačiai ką nors meistravoti unsure.gif Na, bet bandysiu dar susikaupti blush2.gif
Atsakyti
mama_gulbe, labai miela dėžutė 4u.gif net ir ant stalčiukų šonų nepatingėsjai klijuot smile.gif žavu thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 29 vasario 2008 - 11:13
mama_gulbe bigsmile.gif thumbup.gif
rainiaake ne tau vienai tokie jausmai doh.gif as irgi ka pradejau niekaip nepabaigiu blink.gif po tokiu vaizdu, vis atrodo kad pas mane berysio blink.gif
Atsakyti
Sklaidom bjaurias nuotaikas ir dirbame toliau savo darbelius, viskas bus ok.gif
Tik man klausimas. Tas lakas, skirtas stiklui, kur gabii buvo įdėjusi nuotraukytę, pasidengė storokai. Gal per ilgai laukiau, kol sutirštėjo? Ir kaip dengiate, ar visą paviršių ar tik paveikslėlį ir ploną juostelę aplink?
Atsakyti