Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

Dome nesikuklink, oi nesikuklink mirksiukas.gif darbai PUIKŪS thumbup.gif ramų ramiausiai galiu girti ax.gif be jokios pašalinės minties. Kogi slėpeisi ir anksčiau nesirodei mirksiukas.gif tongue.gif . Su tokiu malonumu apžiūrėjau visus darbus ir ne po vieną kartą, senokai tokių gerų darbų nebuvo blush2.gif . Tai tu visa tai į Kazį neši g.gif linkiu kuo dižiausios sėkmės, nes mūsuose tai dar taip nauja, žmonės nelabai net gaudosi kas tai ir kaip padaryta doh.gif kek darbo ir minčių reikia įdėti. Labai įdomu kaip tau seksis, jei nieko prieš tai po Kaziuko gal pasidalysi įspūdžiais ; kaip reagavo, ar suprato ar gerai pirko ? Dar kartą sėkmės mugėje 4u.gif 4u.gif
Na ir aš šį tą įmesiu. Rinkinukas kavai ir arbatai.

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Cikcak, kokie puikūs daiktai jūrine tematika, labai tos nuotraukos fainai atrodo wub.gif , taip ir norisi prie jūros smile.gif
Atsakyti
Cikcak, man ta, kur kavai skirta labai akį traukia, ypač įdomiai atrodo tos kriauklytės šalia sutrukimų wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dome ir Cikcak, didžiausias repect jums thumbup.gif

O aš irgi pasirodysiu. Nors Šv. Valentinas jau senokai praėjo, vis dėlto parodysiu, ką padovanojau tėvams wub.gif

http://public.fotki....s/dsc02601.html

Žvakutės su šeimos nuotraukomis. Ant vienos mūsų su broliu vaikystės nuotrauka, ant kitos - tėvų vestuvinė.

O čia jos jau įpakuotos blush2.gif

http://public.fotki....s/dsc02625.html
Atsakyti
Dome, labai gražūs VISI darbeliai thumbup.gif , net negalėčiau išskirti, kurie labiau patiko, kurie mažiau, nes visi savotiškai įdomūs ir žavūs. Šaunu, kad tokį skonį ir kruopštumą turintis žmogus atstovaus mugėje dekupažininkų gretas. drinks_cheers.gif Nes teko kartą mugėje matyti prikeptų blynų, vadinamų dekupažu, tai net gėda žiūrėt buvo... blush2.gif

cikcak, kvepia jūra... ir vėjas taršo plaukus... rolleyes.gif dėžutės nuostabios, kaip visada tavo papuoštos, neeilinės 4u.gif Įdomi kompozicija, spalvos, skeldėjimai thumbup.gif Kuo ten aplink paveiksliuką mozojai, vėl kokią naujieną išradai???
Atsakyti
Cikcak, įdomūs darbai 4u.gif Tik labai prie jūros užsinorėjau, ten kur šilta, saulė wub.gif

Parodysiu ir aš savo smulkmenėlę (bet po Domės ir CikCak, taip kaip kiaušinio marginimas atrodo smile.gif ). Maža dėželė su našlaitėmis
user posted image...user posted image
Atsakyti
cikcak gazumelis thumbup.gif
Heart fainiai thumbup.gif
white tea grazu thumbup.gif
ne nu kaip fainiai kai tiek darbeliu vis kiekviena diena thumbup.gif yra kur akis paganyti bigsmile.gif eik tu sau sedziu ir seiles varvinu i visu darbelius spoksodama, niu sakes viskas nusprendziau kad esu ne tik nulinoke bet ir visai ...
Atsakyti
nu tai jau ne, aurelija_ma, nulinokė čia esu aš bigsmile.gif sėdžiu, prie kompo žiūriu į gražius darbelius ir negaliu patikėti, kad žmonės taip sugalvoja, piešia, šešėliuoja. O aš tesugebu iš detalių lipdyti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, Auksarankės smile.gif

Senokai nesirodžiau, bet Jus stebiu visą laiką wink.gif

Negalvokite, kad pamiršau dekupažą, nors ir darbais užvertusi įvairiais, tačiau randu kartais minutelę ir padekupažiti ax.gif

Taigi pasirodysiu ir aš su paskutiniais savo darbeliais.
Vardai ant pakabų taip ir turi būti parašyti, tai nagalvokite, kad kokia berštė lotuliukas.gif

http://public.fotki....page/page2.html
Atsakyti
Dome, karsta.gif swoon.gif nerealūs darbeliai wub.gif wub.gif Labai subtilūs ir neperkrauti mirksiukas.gif Man irgi ta dėžutė su vaikiškais tapkiukais labai įstrigo - o čia su servėtėle ar spausdintu paveikslėliu daryta??

cikcak, ačiū už jausmą, kad esu prie jūros thumbup.gif kaip tik dabar į veidą saulė plieskia, o po langu balto smėliuko pabarstyta - o jūra akyse iš tavo dėžučių blush2.gif

white tea , miela dėžutė, kuria taip ir norisi kvėpinti.. wub.gif

Heart, manau ši dovanėlė pagal paskirtį netarnaus, nes naujiesiems jos šeimininkams tiesiog ranka nekils jų deginti schmoll.gif biggrin.gif

Oj, jūs visos taip sparčiai tobulėjat, kad jau nebežinau ar spėsiu jus pavyti blush2.gif ax.gif

Klausimėlis - gal patarsite, kur galiu Vilniuje gauti papuošalų dėžučių su veidrodėliu, ne iš Senasnaujas ar kitų internetinių parduotuvių?? Prieš perkant, noriu pasičiupinėti rolleyes.gif
Papildyta:
smile.gif Joanna+2008 02 28, 16:17-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2008 02 28, 16:17)
Sveikos, Auksarankės smile.gif

Senokai nesirodžiau, bet Jus stebiu visą laiką wink.gif

Negalvokite, kad pamiršau dekupažą, nors ir darbais užvertusi įvairiais, tačiau randu kartais minutelę ir padekupažiti  ax.gif

Taigi pasirodysiu ir aš su paskutiniais savo darbeliais.
Vardai ant pakabų taip ir turi būti parašyti, tai nagalvokite, kad kokia berštė lotuliukas.gif

http://public.fotki....page/page2.html

thumbup.gif thumbup.gif Gražuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mirksiukas.gif Ypač man tas staliukas wub.gif wub.gif wub.gif Na man viskas, kas raudona labai labai lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar karta visom aciu uz grazius zodelius. 4u.gif
Deja, bet Vilniaus Kaziuke dalyvausiu.
Gaila tik kad mama man nespejo fotoparato gero parvesti, tai labai nuotraukos nekokios. Ai, bet is bedos idejau.
As ir albumuka ruosiu su nuotraukom ir dekupazo technikos parasymu,, kad zmonems parodyti.
Gal kuri zinotia kur issamiai aprasoma si technika?
Atsakyti
smile.gif Joanna niu grazumelis ir pas tave rolleyes.gif thumbup.gif , idomu pasidare kaip ten tas staliukas, cia servetele tokia ar kiap ten g.gif
viskas reikia jau mesti dekupaza, nes niekam tike mano darbai, kai cia tokie groziai, galiu tik ziureti, o ne daryti 2.gif
Atsakyti