Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

va butent...paprastom dienom tai ir neiseina - darbas,bet savaitgali - kol saule nenusileidzia...ikvepimo ir noro ne laso...o vakare net atsigulus mintys sukasi ka cia dar padarius...

o miegot niekaip neiseina...kol neismusa 1 val...nors tu ka... schmoll.gif
Papildyta:
ai dar siandien kai buvau puseplus...paklausiau del seselivimo..super mergaite ten dirba...taip gerai viska parode.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2008 02 27, 22:53)
Gal galit trim žodžiais: koks mediumas, kokia eiga ir kuom finale padengti, kad nebijotų vandens?? Ar čia tinka mediumas tekstilei??  rolleyes.gif

neįsivaizduoju g.gif
aš va medžiaginę striukę papuošt noriu, nes toooooookia ji niūri doh.gif o man spalvų norisi...bėda tik kad visiškai nesugalvoju ko noriu, kokio ornamento ar gėlyčių ir kokių spalvų doh.gif
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 27, 22:53)
o miegot niekaip neiseina...kol neismusa 1 val...nors tu ka... schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o va gal kas man patars del lagamino....gal atsimenat anksciau budavo tokie lagaminai...keturkampi, tokie nelabai dideli...rudi.. smile.gif nelabai suprantu is ko jis...parsiveziau is mamos toki nudriskusi,kad sutvarkyti...ten lyg kaip popierium kazkokiu dengtas...nelabai ruosiuosi paskui jo kelionem naudot, bet kad jis nesusigadintu kuo cia ji uzdenkti...gal paprastu laku, atspariu vandeniui uzteks??? g.gif
Atsakyti
Na ka mergaites, keliu ir as savo pirmuosius darbelius jusu teismui.... blush2.gif
Tik prasau labai manes stipriai nesukritikuoti, nes tokios fantazijos ir patirties kaip jus neturiu, ir Justess22 kruopstumo dar gerokai truksta... biggrin.gif
Mano darbeliai
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 02 28, 09:51)
Na ka mergaites, keliu ir as savo pirmuosius darbelius jusu teismui.... blush2.gif
Tik prasau labai manes stipriai nesukritikuoti, nes tokios fantazijos ir patirties kaip jus neturiu, ir Justess22 kruopstumo dar gerokai truksta... biggrin.gif
Mano darbeliai

Oi kaip grazu. Ypac dezutes su vazoneliais ir su batukais wub.gif Ir dar lekste su aguonom thumbup.gif

O tas aguonas kiekviena ten iskirpti reikia, ta prasme koteli kieviena ir pan? Man del to pastoviai klausimas del to kyla. Ar ten visa servetele klijuota? g.gif
Atsakyti
Domė, darbai laaaabai gražūs wub.gif wub.gif wub.gif
Man apskritai toks švelnus stilius imponuoja. Be galo jauku ir elegantiška, veltui kukliniesi.
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 02 28, 13:05)
Oi kaip grazu. Ypac dezutes su vazoneliais ir su batukais  wub.gif  Ir dar lekste su aguonom  thumbup.gif

O tas aguonas kiekviena ten iskirpti reikia, ta prasme koteli kieviena ir pan? Man del to pastoviai klausimas del to kyla. Ar ten visa servetele klijuota?  g.gif

QUOTE(tautki @ 2008 02 28, 13:10)
Domė, darbai laaaabai gražūs wub.gif  wub.gif  wub.gif
Man apskritai toks švelnus stilius imponuoja. Be galo jauku ir elegantiška, veltui kukliniesi.

Aciu uz grazius zodziu. Tos dezutes irgi mano favorites. smile.gif
O siaip tai kai pradedu dazyti dezeles, nori nenori pradeda traukti prie svelniu pasteliniu spalvu ar siaip prie vaikisko stiliuko... 4u.gif
Ant tos leksteles klijavai visa sarvetele, nekarpiau. Ant visu lekstuciu si karta taip klijavau, nes motyvai l.grazus...
Atsakyti
Dome, tiesiog pasaka. Man patiko viskas, negaliu nieko išskirti.
Iš kur tiek gražios žalumos? Aš pamišusi ant augalinių motyvų ir žolės blush2.gif
Atsakyti
Domė niu nieko sau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif grazumelis wub.gif thumbup.gif kai pradejei, tei ziuriu urmu tu cia bigsmile.gif bigsmile.gif tikrai grazu grazu grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 02 28, 13:33)
Dome, tiesiog pasaka. Man patiko viskas, negaliu nieko išskirti.
Iš kur tiek gražios žalumos? Aš pamišusi ant augalinių motyvų ir žolės  blush2.gif

Dar nemazai tu serveteliu turiu su zaluma, po muges tikrai nufotkinsiu ir sudesiu i neta. Reikia prasiretinti kolekcija.

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 28, 13:41)
Domė niu nieko sau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  grazumelis  wub.gif  thumbup.gif kai pradejei, tei ziuriu urmu tu cia  bigsmile.gif  bigsmile.gif  tikrai grazu grazu grazu  thumbup.gif

Tai gi Kazikiuskiu mugei ruosiuos... biggrin.gif kaip mano teta vadina... biggrin.gif

dar karta aciu uz grazius zodelius. Dabar bus drasiau i muge ruostis. gaila, kad ne viska speju nufotografuoti ir sukelti.
Atsakyti
Dome, labai gražūs darbai, tai bent "pavarei" thumbup.gif , labai dėžutė su vaikiškais bačiukais graži ir lėkštės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 02 28, 12:24)
Tai gi  Kazikiuskiu mugei ruosiuos...  biggrin.gif  kaip mano teta vadina... biggrin.gif

dar karta aciu uz grazius zodelius.  Dabar bus drasiau i muge ruostis. gaila, kad ne viska speju nufotografuoti ir sukelti.

Laabai grazus darbeliai 4u.gif thumbup.gif 4u.gif Gal i kauno muge ruosiesi?Labai noreciau is arti paziuret,gal ir nusipirkt g.gif OO matau ,kad is Kauno clap.gif Kurioje vietoje prekiausi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 28 vasario 2008 - 13:29