Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

QUOTE(white tea @ 2008 02 25, 08:04)
Rėmelis vestuvine tematika (roželės, auksas)
stiklainiukas - vyras sako: skirtas varlių kojelėms laikyti

Remelis wub.gif o stiklainiukas ir be kojeliu fainas lotuliukas.gif
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 02 25, 12:41)
mano pirmas prisviles blynas, bet pasirodau vistiek

Visai idomiai atrodo thumbup.gif
QUOTE(Diniuks @ 2008 02 25, 14:18)
Na, o čia mano savaitgaliniai darbeliai

Labai grazios dezeles thumbup.gif
QUOTE(rainiaake @ 2008 02 26, 10:11)
Skubu pristatyti savo antrąjį dekupažo bandymą 
Jau anksčiau matytas ąsotėlis - buvo su žaliomis citrinomis, bet jis man nepatiko, tad papuošiau kitomis 

smile.gif Skani vasara smile.gif
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 26, 16:39)
puiku, pas mane irgi lazerinis, butinai reikes isbandyti...nes sviestinis popier. man nelabai patinka....
o cia mano paskutinis darbelis...paprastutis toks...bet va gavau gelyte, tai reikejo vazona kaipnors apipaisyti...

Labai linksmas vazonas thumbup.gif Cia servetele? g.gif
QUOTE(tautki @ 2008 02 27, 09:19)
Reiks kada jau pradėti su stikliniais paviršiais dirbti...tokie grožiai įkvėpia

Jau akiniu deklas koks grozis! wub.gif Net akiniu uzsimaniau blush2.gif
QUOTE(QWERTI @ 2008 02 27, 09:41)
  prisiruošiau ir aš pabandyti su šešėliai,kaip sako kuo toliau i miška tuo daugiau medžiu

Kad graziai viskas gaunasi, ypac naturaliai apie tas mazesnes gelytes atrodo thumbup.gif
QUOTE(mijaka @ 2008 02 27, 15:34)
ateinu su pakabom  nors visiškai ne mano sritis, bet draugė labai prašė...prisikankinau su jom  paveikslėliai pasididina paspaudus ant jų 

Dar pasikankinsi ir pasidarys tavo sritis, nes gaunasi wub.gif
Atsakyti
mijaka...butent , kad kepti nereikia...man tas ir svarbiausia buvo, nes kaikuriu dalyku arba neikisi i orkaite, arba nelabai galima...ruosiuosi taip padaryti viena didele medine lekste vaisiam....ir dar mintis yra...katik uzdejo stumdoma stikla ant vonios,jis visai lygus, tai va sugalvojau kad reikia ji apipaisyti...o sake sis lakas apsaugo ir nuo garu ir nuo vandens...niekas nenuplaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 27, 21:51)
sake sis lakas apsaugo ir nuo garu ir nuo vandens...niekas nenuplaus schmoll.gif

imesk to stebuklo nuotrauka ax.gif
Atsakyti
mijaka, ta varlytė tarp narcizų taip skaniai atrodo, kad mmmm...... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Na o vyrai turbūt visi kažkokį iškreiptą skonį turi ir nelabai supranta, kokius mes čia grožius kuriam schmoll.gif mirksiukas.gif

Dėl mediumo stiklui - Gabii, kažkokį tu ten labai sudėtingą reikalą nupirkai g.gif Jei ant išorinės stiklo pusės ruošiesi naudoti, tai manasis dauuuggg paprastesnis, netgi rašo 'waterproof and dishwasher-safe' (atsparus vandeniui ir galima plauti indaplovėje). Skamba pakankamai rimtai, ane? mirksiukas.gif
Na o jei galvoji tepti iš vidinės pusės, ant kurios dėsi maistą, tai man pvz nelabai turbūt skanus tas maistas atrodytų, kai žinočiau, kad liečiasi su chemija schmoll.gif
Papildyta:
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Oj, white tea ten tavo varlytės, o aš sumaišiau su mijaka doh.gif doh.gif Turbūt jau laikas miegoti, o tai rankos ne tą rašo unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif nesvarbu kieno varlytės, svarbu, kad matei mirksiukas.gif
Vyras sako, kad jam vienas gražiausių darbų lotuliukas.gif
Atsakyti
STAI:)
http://picasaweb.goo...758306008210530
http://picasaweb.goo...758318893112434
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 27, 23:24)

oi koki tu greita thumbup.gif niu zinosiu dar ir kaip atrodo niu tik reikes prisiruosti ka padaryti doh.gif , nes ziuriu ziuriu stiklu jokiu berysio nerandu, o geru tai apklijuoti tai nesinori ir teip grazus g.gif bet siandien tai kiek nauju darbeliu uzdrejo tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 02 27, 22:00)
imesk to stebuklo nuotrauka  ax.gif

ir kainą laugh.gif
QUOTE(rainiaake @ 2008 02 27, 22:15)
man pvz nelabai turbūt skanus tas maistas atrodytų, kai žinočiau, kad liečiasi su chemija  schmoll.gif

o dėl lėkščių pirktų parduotuvėje esi visiškai tikra ? ax.gif ką gali žinot, gal jos irgi padengtos tokios pačios priemonės sluoksniu
Atsakyti
rainiaake O kas pas tave per priemone, kur pirkai??? jei paprastesne tai gal ir as veliau noresiu isigyti.... g.gif
o del maisto...tai kiek mes chemijos suvalgom su maistu, tai lekste manau jau nebepakenks lotuliukas.gif o siaip tai nesiruosiu as labai is jos kepsniu valgyti....bet ve ant puodeliu, ant leksciu kokiu vaisiams, tortam ar kitiem skanumynam...ir kitiem daiktam, pvz ne stikliniams....

Papildyta:
nuotraukytes...o kaina:)))didele 70 lt...bet uzteks visus indus issidekoruoti.....
http://picasaweb.goo...758306008210530
http://picasaweb.goo...758318893112434
Atsakyti
[quote=Gabii__,2008 02 27, 23:33]
rainiaake O kas pas tave per priemone, kur pirkai??? jei paprastesne tai gal ir as veliau noresiu isigyti.... g.gif

Pirkau iš Senasnaujas, atrodo štai taip:

http://www.senasnauj...product&id=1477

Šiaip tai taip, kad daug chemijos valgom, bet čia man psichologinė pusė suloštų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiaake: 27 vasario 2008 - 22:42
kazkaip cia visos pergreitai raso...net pameciau, kad jau idejau nuotraukytes... lotuliukas.gif
Papildyta:
rainiaake...nematau nuotraukytes....o dabar irgi yra senasnaujas parduotuvej???
Atsakyti
Dar klausimėlis ne į stiklo temą biggrin.gif

Kažkur skaičiau apie dekupažą ant odos, nepamenu ar SM ar kur kitur - kažkuri buvo padailinusi odinę striukę bigsmile.gif
Gal galit trim žodžiais: koks mediumas, kokia eiga ir kuom finale padengti, kad nebijotų vandens?? Ar čia tinka mediumas tekstilei?? rolleyes.gif
Atsakyti