Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

mijaka...o kaip lakavai???su purskiamu ar sepeteliu...kai pati dariau vietom nubegimai tokie gavosi...gal kokia paslapti isduosi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 27, 17:32)
mijaka...o kaip lakavai???su purskiamu ar sepeteliu...kai pati dariau vietom nubegimai tokie gavosi...gal kokia paslapti isduosi? rolleyes.gif

tai va, kad neišduosiu laugh.gif pas mane irgi nubėgimų yra blush2.gif su teptuku lakavau akriliniu laku kelis sluoksnius ax.gif

aurelija_ma aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
gabii, aš vakar bazėje buvau, o šiandien pusėplius biggrin.gif
brangus lakas skirtas stiklui. Ir priedo, man nepasisekė gražiai nulakuoti, ir nebuvau tokia protinga,nes klijavau vieną sluoksnį servetėlės; gerai, kad tai tik stiklainiukas - vyras sako: skirtas varlių kojelėms laikyti rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 27 vasario 2008 - 18:34
visos keturios kraštinės skirtingais motyvais. Kaspinėlis - specialiai foto sesijai mirksiukas.gif
Atsakyti
nu kad varles kojytem....bet kaip tada egzotiskai atrodytu biggrin.gif
brangus lakas...bet pagalvojau, kad pravers...daug ka noriu pasidaryti...as dar visa pusvalandi prasedejau...zingsnis po zingsnio viska papasakojo kaip ir kas su juo, labai tikiuosi kad gausis....ir siaip manau dabar , buciau to lako nenusipirkus, tai siaip buciau kokiu nesamoniu, tai geriau lakas... blink.gif
Papildyta:
o siaip man tai grazu...man visi tokie grazus buna...ir silti...kad ir siaip pastatyti...jaukumo suteikia... smile.gif
Papildyta:
ai dar tiesa....kodel sakai blogai kad vienas sluoksnis????tai kaip tik gerai...
Atsakyti
Gabii__ "zingsnis po zingsnio viska papasakojo kaip ir kas su juo,..." niu tei daba gal ir su mumi pasidalinsi ka pamokino, as irgi jau noriu pabandyti ant stikliuko, tei ir vis mastau, bet kol primastysiu tai mirksiukas.gif bet informacija nepakenks thumbup.gif
white tea gliazu mirksiukas.gif
Atsakyti
na pabandysiu papasakoti...siaip reiketu vaizdiniu budu perteikti bet pabandysiu.. biggrin.gif
tiesa tas lakas ne tik skirtas stiklui, bet visiem pavirsiam, kurie tures salyti su maistu ar tai dregme kokia....
pirmiausia uzdedi servetele ant norimo daikto...su klijais...galima deti ir sendinima ir kitaka katik nori...tas lakas yra jau uzbaigimui....
yra du buteliukai..jie susimaiso vienas prie vieno...reikiamas kiekis...geriausia ipilti i sugraduota maza indeli (buna vaistinej pirkti)..po 20 minuciu labai atsargiai ismaisyti su medine ar plastmasine mentele..atsargiai, kad nesusidarytu oro burbuiukai...ta mase turetu tapti siek tiek tirstesne...ir ..silta:) o tada jau tepti ant nrimo pavirsiaus...dziuna apie 40 min...
na esme tokia...lyg taip viska parasiau...siaip viskas ant dezutes parasyta...reikes dar issiversti...nes rodos eigoje kazka praleidau g.gif
na svarbu, uzdejus sita laka galima naudoti maistui uzdeti, atsparus dregmei, karsciui...ir minejo, kad jei jau blogai uzdejai, tai nebelabai ir atgremsi biggrin.gif
Papildyta:
labai nerisliai gal parasiau... smile.gif bet aplinkui man cia toks surmulys, kad nesidelioja kitaip mintys biggrin.gif
Atsakyti
oho kaip idomu g.gif

o siaip turiu klausima smile.gif
dejau sendinima crakle sottolite, bet man bevei nesuskilinejo, tai va klausimas ar as galiu ant virsaus deti dar viena sluoksni? na daryti sendinima at sendinimo g.gif g.gif
ar jau psio sakes reik gremzti?

ai ir dar ax.gif ax.gif
kazkokiam forume nuskaiciau kad ant stiklo darant dekupaza puikiai tinka kiausinio baltimas doh.gif doh.gif
kazkaip man nesamone atrodo, nors... kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 02 27, 20:54)
oho kaip idomu  g.gif

o siaip turiu klausima smile.gif
dejau sendinima crakle sottolite, bet man bevei nesuskilinejo, tai va klausimas ar as galiu ant virsaus deti dar viena sluoksni? na daryti sendinima at sendinimo  g.gif  g.gif
ar jau psio sakes reik gremzti?

sito nesu bandzius, bet turiu reto bjaurumo prancuziska -tai kai man su juo kas nesigauna -lakuoju ant virsaus laku ir vel viska kartoju
tai gali pabandyti ant mazo plotelio -jei lakas nesuvirs -tai uzlakuok ir kartok procedura su krakliu
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 27, 20:41)
na svarbu, uzdejus sita laka galima naudoti maistui uzdeti, atsparus dregmei, karsciui...

ir viskas ? kept nereikia ? bigsmile.gif
QUOTE(ItaBita @ 2008 02 27, 20:54)
*dejau sendinima crakle sottolite, bet man bevei nesuskilinejo,

**kazkokiam forume nuskaiciau kad ant stiklo darant dekupaza puikiai tinka kiausinio baltimas  doh.gif  doh.gif

*ilgai lauki ? nes reikia iki dviejų parų laukt jei gerai prisimenu biggrin.gif

**baltymą ir ant kitų paviršių galima naudot vietoj skiestų PVA klijų. Tiesa, nebandžiau
Atsakyti
Aš paskutinius darbelius dariau su crakle sottile. Suskilinėjo, bet labai maži grioveliai. Kadangi skilinejimas buvo ant tamsesnio pavirsiaus nieko nepavyko gražiai įtrinti. Vienintelis kas šiek tiek matėsi - Avono skysti šešėliai (čia jau bandžiau iš nevilties). Padariau išvadą, kad su šiuo laku geriau dirbti ant šviesaus paviršio, kai reikalingas labai plonas, tiesiog siūlinis skilimas, pavyzdžiui smulkiems daikčiukams, kažkokioms detalėms. (pabandžiau ant meduko nudažyto šviesiai)
Atsakyti
laukiau para laiko g.gif gal dar palaukti?
na betkuriuo atveju aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti