Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlynas

QUOTE(Ajuss @ 2005 08 02, 11:26)
Kai pasakei, kad iš Tauragės, tai prisiminiau, tokį mano mama yra darius, jei rasiu receptuką - įmesiu kada tongue.gif

Ajuss, gal gali imesti recepta, esu valgiusi labai skanu !!!
Atsakyti
O as namie kepu toki skruzdelyna, labai parastas ir pigus receptas. Reikia 3 kiausuniu tryniu, 3 saukstu salto vandens, trynius su vandeniu gerai isplakti ir deti miltus, miltu deti tiek , kad pasidarytu tesla kaip makaronu, nu vienu zodziu kad butu galima minkyti ir kocioti, tada iskocioju labai labai nu jau labai plonai dideli blyna ir susipjaustau pailgais staciakampiais ir kepu ikaitintame aliejuje tuos staciakampiukus, tada pasidarau is dirbtino medaus sirupa ir sutepu aliejuje keptus staciakampiukus sirupu ir formuoju skruzdelyna, dar apibarstau aguonomis.
Nu ir suvariau doh.gif jei kad neaisku klauskit.
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2007 09 18, 14:36)
O as namie kepu toki skruzdelyna, labai parastas ir pigus receptas. Reikia 3 kiausuniu tryniu, 3 saukstu salto vandens, trynius su vandeniu gerai isplakti ir deti miltus, miltu deti tiek , kad pasidarytu tesla kaip makaronu, nu vienu zodziu kad butu galima minkyti ir kocioti, tada iskocioju labai labai nu jau labai plonai dideli blyna ir susipjaustau pailgais staciakampiais ir kepu ikaitintame aliejuje tuos staciakampiukus, tada pasidarau is dirbtino medaus sirupa ir sutepu aliejuje keptus staciakampiukus sirupu ir formuoju skruzdelyna, dar apibarstau aguonomis.
Nu ir suvariau  doh.gif  jei kad neaisku klauskit.

mmmmmmmmmm kaip skanu ir aš panašiai kepu, tik dedu visą kiaušinį ir gaunasi thumbup.gif thumbup.gif tik kad plonai plonai kočioti reikia doh.gif
Atsakyti
tas kociojimas labai labai plonai labiausiai ir uzknisa, nes taip po to delnus skauda, kad ne tas zodis, bet vistiek skruzdelyna namie kepu daznai, be jokios progos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2007 09 18, 15:31)
tas kociojimas labai labai plonai labiausiai ir uzknisa, nes taip po to delnus skauda, kad ne tas zodis, bet vistiek skruzdelyna namie kepu daznai, be jokios progos.  ax.gif

Aga, pritariu drinks_cheers.gif .. as irgi be progos kepiau ir užsikabinau, tai kepsiu thumbup.gif , bo jei pirkti, tai nežinia nei kokį aliejų naudoja kepimui nei ką, o namie Daug skanesnis thumbup.gif
Atsakyti
o man čia tokia mintis kilo - o gal galima tas mašinėles, skirtas lazanijai ar makaronams iškočioti čia panaudoti? nežinau ar suprantat ką turiu omenyje - tarp tokių volelių kur tešla iškočiojama į vienodo storio lakštą?
Atsakyti
QUOTE(editam @ 2007 09 19, 10:26)
o man čia tokia mintis kilo - o gal galima tas mašinėles, skirtas lazanijai ar makaronams iškočioti čia panaudoti? nežinau ar suprantat ką turiu omenyje - tarp tokių volelių kur tešla iškočiojama į vienodo storio lakštą?

Geeeeras bigsmile.gif Liuksinė mintis thumbup.gif drinks_cheers.gif Manau, kad turėtų gautis thumbup.gif Ten juk ir storį galima pasirinkti bigsmile.gif
Atsakyti
zinau ka turi gelvoje, tikrai galima naudoti tuos volelius, na bent as juos taip vadinu, tada labai gerai issikocioja ir ranku nepaskausta, tik jei atmintis neapgauna, tie voleliai labai jau plonai neiskocioja, o gal as klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2007 09 19, 10:35)
tie voleliai labai jau plonai neiskocioja, o gal as klystu  g.gif

Storį galima juk pasirinkt. Ar čia ne visose mašinėlėse yra tokia galimybė? unsure.gif
Atsakyti
įdomu kaip tas aparatėlis atrodo kočiojimui g.gif įmeskit paveikslėlį jeigu rasit
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 09 19, 10:56)
įdomu kaip tas aparatėlis atrodo kočiojimui  g.gif  įmeskit paveikslėlį jeigu rasit

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Letta @ 2007 09 19, 14:00)

Įdomiai atrodo, o LT ar yra pirkti? kažkaip neužmačiau niekur, gal dėl to, kad nesidomėjau g.gif
Atsakyti