Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlynas

Kad neprisigertu riebalu as pilu truputi acto.
Atsakyti
QUOTE(muriele @ 2006 08 29, 21:19)
recepta jau isirinkau  smile.gif  bet niekaip nenusprendziu koki glaju pilt.tai gal patartumet ar gryna medu pilt? blush2.gif  gal kas zino is ko daro ta glaista,kur pardavineja? lotuliukas.gif  lb dekinga buciau,nes noriu savaitgaliui kept ir dr ar butina kiekviena lapely tame glajuj mirkyt ar galiam det sluoksni pilt,det pilt?  mirksiukas.gif


O aš glajų visada darau tokį:
1 stiklinė dirbtino medaus;
0,5 stiklinės cukraus;
ir apie 0,25 stiklinės vandens;
Viska supilu į puodą ir užverdu, paskui primažinu ugnį ir verdu patikrindama ar užtenka. O tikrinu taip: šaukštu pasemiu truputį sirupo ir nulašinu lašelį ant lentelės, tada palaukiu kol tas lašeis atvės, jei atvėsę lašelis lipnus reiškia užtenka, jei ne verdu dar, kol lašelis pasidaro lipnus, o jei kietas atvėsęs gaunasi įpilu vandens dar į sirupą.
Atsakyti
as sirupa skruzdelynui darau is medaus, obuoliu sulciu ir cukraus thumbup.gif
Atsakyti
viskas, rytoj musu su sntra puse siokia tokia sukaktis, tai galvojau daryt tingini, bet dabar jau kepsiu skruzdelyna. taip cia skaniai viskas atrodo 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik dabar pasiskaicius jusu receptus darau si skanesta pirma karta, vesiuos i vestuves, atrodo viskas gerai einasi smile.gif aciu labai uz toki faina foruma, tik ivedziau 'skruzdelynas' ir stai kiek patarimu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jejeta @ 2007 03 30, 21:11)
Kaip tik dabar pasiskaicius jusu receptus darau si skanesta pirma karta, vesiuos i vestuves, atrodo viskas gerai einasi smile.gif aciu labai uz toki faina foruma, tik ivedziau 'skruzdelynas' ir stai kiek patarimu! thumbup.gif

merginos, turiu pazystama motera, kuri ant sito kanto prasikalus gerai. skruzdelynas kazkaip burnoj tirpte tirpsta ir kuo daugiau valgai, tuo daugiau nori. maciau, kaip gamina, tikrai kaip kazkas sake, tai kai kocioja, tai stalvirsio rastas matosi (taip plonai). siaubas, kiek ten darbo. bet kai ji daznai gamina visokiausiem uzsakymam, tai matomai priprato. karta pabandziau, na, aisku neblogas gavosi. bet kai reikia kur i baliu nestis ar siaip namie kokia svente, tai perku jos skanesta essen.gif
Atsakyti
4u.gif um ir as uzsimaniau,ryt su lialia sovo bandysim kepti,dabar tik recepta beliko issirinkti. aciu mergickos mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek daug receptu. atsirinkau sau tinkamiausiaeisiu bandyti kepti. Lauke lyja, daug laisvo laiko bus. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš šiandien kepiau skruzdėlyną.Skanus gavosi,gal truputi per stori lapeliai,bet kaip pirmas blynas,tai sakyčiau visai neblogas. 4u.gif

tik gal kas gali pasakyt kodėl verdami lapeliai raitosi,išsigaubia.Bandžiau ir ant silpnos ,ir ant stipresnės ugnies,vistiek dauguma riečiasi. g.gif
Atsakyti
as skrusdelyna kepu mazdaug taip: 1stikline miltu vienam kiausiniui ir arbatinis saukstelis degtines. o tesla darau kaip viena pazystama moke: is pradziu visus igridientus ismaisom ir suminkom tesla , po to dedam ant stalo su trupuciu aliejaus, suformuojam toki dideli blyna ir ji lenkiam per puse. toliau darbuojames su aliejum pateptu kocelu. tesla musam kol issiplecia, tada vel liankiam per puse ir vel trankom su kocelu...ir taip kol issoka pusleles (koki 10min) , o tada jau galim kocioti tesla iki lapo plonumo ant aliejumi patepto stalo ir deti i alieju. smile.gif nors nekaip paaiskinau, bet tikiuosi supratot blush2.gif o glaju tai darau is medaus, vandens ir cukraus (tiksliu proporciju nezinau) juo apipilu iskeptus lapus ir apibarstau aguonomis. 4u.gif sekmes kepant! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 02 rugpjūčio 2007 - 21:57
Sakykit, jei šiandien supilčiau Skruzdėlyno lapus sirupu, ar rytoj vakarui dar tiktų jis valgymui g.gif blush2.gif O gal geriau ryt iš ryto tai atlikti?
Atsakyti
Labuka smile.gif As skruzdelyna visada padarau visa iki galo is vakaro, dar skanesnis buna susistovejes thumbup.gif
Atsakyti