QUOTE(Masiania* @ 2014 05 04, 11:00)
Atrodo nuostabiai. Pasidalinkit, kaip su irisais antra diena skonis buvo ar labai sukietejo?
Nesukietejo, bet ir nebuvo lipnu - labai gerai buvo
Toks blizgus pavirsius, bet prie ranku nelimpa ir lengvai vienas nuo kito atsiskiria
Proporcijas kaip cia kazkas rase mazdaug dariau - 100 g. sviesto, 300 g. irisu ir siek tiek vandens dar dejau, nes kitaip besidare man vientisa mase. Sildziau garuose kol issilyde ir tada ziurejau, ar lasiukas i vandeni ilasintas lieka neisires. Bet mirkymas tikrai ilgas, nes pamerkus labai daug mases prilimpa, tai su lopetele apvalydavau kiekviena
Dar mase greitai pradeda kieteti, tad teko kelis kartus vel sildyti
Dariau is pienisku Vilniaus pergales irisu. Gal reiktu pabandyti is tu kur buna tokiom plokstelem, ar Raktelio - jie trapus. Bet ar jie sustings taip gerai
Darbas ilgas, bet rezultatas tikrai visiems labai patiko
Dar noriu pabandyti su kondensuotu pienu kita karta, tik neradau tiksliai, kaip virti