Na savaite uzsandarinus esu laikiusi, ilgiau nebandziau.
QUOTE(lile @ 2013 01 31, 11:20)
Na savaite uzsandarinus esu laikiusi, ilgiau nebandziau.
Ir viskas gerai buvo? O kur konkrečiai laikėte?
QUOTE(Jurgitita87 @ 2013 02 20, 05:15)
Sveikos, gal man padesite? Pasidariau tesla is miltu ir kiausu, minkiau labai ilgai, dauziau i stala, bet kai pradedu kocioti man tesla traukiasi, iskojioju, supjaustau kvadrateliais ir tie kvadrateliai labai susitraukia pamazeja ir pastoreja, neimanoma iskepti plonu lapeliu...
nesu specialistė, bet manau per kieta tešla.
Gal bandykit dra kočioti tuos kvadratėlius ir greit į aliejų mesti kol nesusitraukė ?
QUOTE(Jurgitita87 @ 2013 02 20, 05:22)
As ir dabar pagalvojau jog per kieta.. Na nieko. Meginsiu kita karta
jei labai stori lapeliai gaunasi, reiktų kažkaip paminkštinti tešlą. gal bandyti truputį kiuašinio dadėti ir perminkyti?
Sveikoa kepėjėlės, turiu klausimą:
Teta yra super kepėja skruzdelynų, tiesiog fanatikė. O aš užmačiau kad jau kurį laiką yra parduodami skruzdelynai tokie kaip iš gėlyčių. (Atrodo labai gražiai). Tad klausimas: gal kas žino kur rast tokią keptuvę pirkt toms gėlytėms kept?
va čia pasižiurėkite
http://seija-keptuve.../...20formelÄs
http://seija-keptuve.../...20formelÄs
QUOTE(kirbe @ 2013 03 13, 22:23)
Ačiū. Žinosiu dabar
QUOTE(bagge @ 2013 03 16, 20:05)
Ačiū. Žinosiu dabar
O kokią tešlą kepant tuomet naudoti: žagarėlių (nurodyta prie formelių) ar kokią sktuzdelyninę specialią?
Gal kas galėtumėte rekomenduoti, kur Vilniuje būtų galima užsisakyti skanių skruzdėlynų iš gerų produktų pagamintų?