Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlynas

QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 13, 20:21)
Vanduo tirstesnis biggrin.gif as iskart uzvolinau visa norma miltu, o blogai padariau. Nu bet cia pirmas kartas, susivalgys.
Uzduminau visus namus kepdama..

nu cia gal ne tas blogai. as pirma karta irgi kai kepiau, tesla ziauriai kieta buvo, kad kociojau vos ne visu svoriu uzsiremus, bet stori nesigavo schmoll.gif
Atsakyti
[quote=rugiagele26,2012 02 13, 20:20]
Nezinau, pirma karta bandziau skruzdelyna... vyras pamate, sako oho svipiku kalnas blink.gif nu kietokia tesla uzsiminkiau, bet vistiek man plonai neissikociojo.. aij, tikiuosi bus valgomas biggrin.gif Pagal Cipciuka kepiau.

nepyk,bet tai turbut prasciausiai atrodantis tavo kepinys... blush2.gif ax.gif biggrin.gif nes visad zaviuosi tavo darbais...jie visada isbaiugti ir kruopstus smile.gif na,bet gyveni ir mokaisi 4u.gif o siaip skruzdelyna labai megstam...ir visad kepu pagal cypsiuka..
Atsakyti
Minejau, kad tai pirma karta keptas sitas kepinys, ir manau paskutini tongue.gif o skonis galiu pasakyt thumbup.gif , kad ir neisvaizdus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 02 13, 23:11)

nepyk,bet tai turbut prasciausiai atrodantis tavo kepinys... blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif nes visad zaviuosi tavo darbais...jie visada isbaiugti ir kruopstus smile.gif na,bet gyveni ir mokaisi 4u.gif o siaip skruzdelyna labai megstam...ir visad kepu pagal cypsiuka..

Ta pati pagalvojau ir as, tik palikau tai mintyse sau... mirksiukas.gif , niekad nededu visu miltu pagal recepta jokiems kepiniams, tik tortams, jie isskirtiniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airius: 14 vasario 2012 - 20:22
QUOTE(jurgitat @ 2012 02 13, 23:02)
kad kociojau vos ne visu svoriu uzsiremus,

turbut jus sunkesne uz rugiagele hihihi.gif as,kai kepiau pirma kart,man gavosi sausainiai irnesakyk.gif
Atsakyti
Joo... mano kepiniai, kaip kazkas minejo, paskutinej skalej vietoj lotuliukas.gif tai jie ir negali but gerai pagaminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 14, 21:37)
Joo... mano kepiniai, kaip kazkas minejo, paskutinej skalej vietoj  lotuliukas.gif  tai jie ir negali but gerai pagaminti biggrin.gif

nereaguok taip jautriai doh.gif
Atsakyti
Tai as juoko forma parasiau biggrin.gif man tai dzin, as tik pasirodziau koks svilpiku kalnas man gavosi lotuliukas.gif gi sakiau, kad ir vyras juokesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 14, 22:03)
Tai as juoko forma parasiau biggrin.gif  man tai dzin, as tik pasirodziau koks svilpiku kalnas man gavosi  lotuliukas.gif gi sakiau, kad ir vyras juokesi smile.gif

ale reikejo jam duoti kocioti.....daugiau buti niekada nesityciojes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 02 14, 21:10)
ale reikejo jam duoti kocioti.....daugiau buti niekada nesityciojes lotuliukas.gif

Pusryciams valge kaip geras biggrin.gif
Atsakyti
dar vienas bandymas daryt skruzdelyna,sikart is 10 kiausiniu doh.gif
user posted image
Atsakyti
oho koks grazuolis bigsmile.gif wub.gif wub.gif

eina sau,kada reik iskociot is tokio kiekio... bigsmile.gif g.gif daugiausia esu darius tai is 6 kiausiniu....ir tai,kaip buvo nusibode,,,, biggrin.gif
Atsakyti