Atrodo tikrai gerai, o kaip skonis kita diena, sunku juos plonai iskociot, o jei truputeli storiau, tai kita diena ruputi kietoki gaunas
QUOTE(Masiania* @ 2012 02 10, 21:49)
jurgitat, labai graziai ir ispudingai atrodo
Aciu
QUOTE(airius @ 2012 02 10, 21:59)
Atrodo tikrai gerai, o kaip skonis kita diena, sunku juos plonai iskociot, o jei truputeli storiau, tai kita diena ruputi kietoki gaunas
nesunku iskociot visai, na o kitos dienos nesulauke
QUOTE(jurgitat @ 2012 02 10, 09:49)
O as isbandziau ta is susuktu lapuku daryti ir va kas gavosi
Kaip pirmam kartui, tai manau visai neblogai. Susukt kepant tai nesunku, tik paskui sudeti jau sudetinga
Kaip pirmam kartui, tai manau visai neblogai. Susukt kepant tai nesunku, tik paskui sudeti jau sudetinga
kur rast recepta?
niekur neradau, pati daug ieskojau, bet sugalvojau ir pabandziau. Aisku, dar tobulintina, nes kai darai, tai atrandi tai, ka blogai padarei.
O sukau as su dviem sakutem verdant aliejuje
O sukau as su dviem sakutem verdant aliejuje
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 12, 08:38)
kur rast recepta?
Laba diena,
na pagaliau ir aš susiruošiau parodyt savo skruzdėlyną.
na pagaliau ir aš susiruošiau parodyt savo skruzdėlyną.
QUOTE(vaidagad @ 2012 02 12, 17:46)
QUOTE(vaidagad @ 2012 02 12, 18:30)
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 13, 20:20)
Nezinau, pirma karta bandziau skruzdelyna... vyras pamate, sako oho svipiku kalnas nu kietokia tesla uzsiminkiau, bet vistiek man plonai neissikociojo.. aij, tikiuosi bus valgomas Pagal Cipciuka kepiau.
jei kietoka tesla,reiskias miltu per daug nes dar priklauso,kokio dydzio kiausai ,gal dar vanduo tirstesnis
QUOTE(keno @ 2012 02 13, 20:03)
jei kietoka tesla,reiskias miltu per daug nes dar priklauso,kokio dydzio kiausai ,gal dar vanduo tirstesnis
Vanduo tirstesnis as iskart uzvolinau visa norma miltu, o blogai padariau. Nu bet cia pirmas kartas, susivalgys.
Uzduminau visus namus kepdama..
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 13, 21:21)
Uzduminau visus namus kepdama..
todel ir nemegstu jo kepti nes per dumus nieko nematyti