Sveikutės,
Štai mano netradicinis skruzdėlynas kepasi daug greičiau nei įprasti ir atrodo super
QUOTE(jussstute @ 2011 03 03, 17:36)
Sveikutės,
Štai mano netradicinis skruzdėlynas kepasi daug greičiau nei įprasti ir atrodo super
atrodo tai tikrai sauniai ,o kur receptelis ,kodel netradicinis
QUOTE(azalija170 @ 2011 03 03, 19:15)
atrodo tai tikrai sauniai ,o kur receptelis ,kodel netradicinis
Na receptėlio neįdėjau, nes jis kitaip kepasi, todėl ir netradicinis. Įprastai skruzdėlynai yra kočiojami ir vienaip ar kitaip supjaustomi lapai. O aš šį skruzdėlyną kepu su tokiu geležiniu įrankiu. Jį įkaitini aliejuje, yra rankenėlė ir merki i tokią, kaip blyninę tešlą ir į aliejų. Atlimpa per kelias sekundes ir vėl į tešla ir t.t.
Bet esmė tokia, kad reikia tą įranki turėti, o jis labai jau senovinis, mano močiutės palikimas
aa tai cia vadinamos voveruskos ar kazkas panasaus turiu ir as ,taip pat mociutes palikimas tik kai imerkiu i tesla ,man labai sunkiai atsikrapsto nuo tos formeles :blink:vis del to parasykit recepteli
QUOTE(azalija170 @ 2011 03 03, 19:40)
aa tai cia vadinamos voveruskos ar kazkas panasaus turiu ir as ,taip pat mociutes palikimas tik kai imerkiu i tesla ,man labai sunkiai atsikrapsto nuo tos formeles :blink:vis del to parasykit recepteli
Nea, ne voveruskos. Kitoks, gal kuria diena idesiu foto. O voveruskas ir as turiu, bet man neiseina ju iskepti, nezinau, teslos nemoku gerai, kaip reikia pakabinti.
QUOTE(jussstute @ 2011 03 03, 19:07)
Nea, ne voveruskos. Kitoks, gal kuria diena idesiu foto. O voveruskas ir as turiu, bet man neiseina ju iskepti, nezinau, teslos nemoku gerai, kaip reikia pakabinti.
tai jus kepat su gelytem
O voveruskoms yra skirta kita tema,bet atsakysiu jums cia, kad ju nereikia merkt, tiesiog su sauksteliu pilt tesla pradedant nuo krasciuku ir tada merkt i alieju
QUOTE(sanli @ 2011 01 24, 18:58)
o kokį medų naudoti sirupui? dirbtinį ar naminį?
Reikia maisyti , puse tokio, puse tokio
QUOTE(jussstute @ 2011 03 03, 18:36)
as kaip tik irgi toki gelyciu iranki parsiveziau is tevu, tik nezinau recepto, pagal kuri galima is gelyciu pagaminti toki skruzdelyna (paciu gelyciu recepto)
gal galetumete pasidalinti
Aciuuuuuuu
QUOTE(editiana @ 2011 03 04, 23:11)
Yra tam skirta visa temukė http://www.supermama...howtopic=662482 ,man geriausias receptas,pienas,kiausiniai,miltai,truputis druskos.
Sveikutes,
Žodžiu pirmą kartą bandysiu "skruzdelyną" Truputi bijau
O sakykit- jeigu aš iš vakaro tą tešlą jau gerai išminkyčiau ir isidėčiau į šaldytuvą? Kažin nekenktų?Taip pat gausis viskas?Nes būtent tą gimtadienio dieną-tikrai nebus laiko daug,tai bent šiek tiek pasidaryčiau.
Kaip sakot?
O sakykit- jeigu aš iš vakaro tą tešlą jau gerai išminkyčiau ir isidėčiau į šaldytuvą? Kažin nekenktų?Taip pat gausis viskas?Nes būtent tą gimtadienio dieną-tikrai nebus laiko daug,tai bent šiek tiek pasidaryčiau.
Kaip sakot?
QUOTE(Mija.SSS @ 2011 05 04, 23:27)
Sveikutes,
Kaip sakot?
Kaip sakot?
tai ji ir issikepki is vakaro,nes prazusi darbo,tai,kaip kiaule pasipjovus ir kocioki laaaabai plonai,kad stalas persisviestu,o tai gausi sausainius(kaip man buvo pirma karta)
is vakaro teslos neesu dariusi ir laikiusi-nezinau
Papildyta:
[quote=jussstute,2011 03 03, 18:36]
Sveikutės,
valgiau as si "skruzdelyna"per Velykas,na nepatiko jis man darbo sakot maziau......gal ir maziau,bet skonis .....nepalyginsi su tuo "tikruoju"
A,sakai issikept man ji isvis is vakaro ane,nu gal ir geras varijantas tikrai butu.O sakykit skonis jo nepasikeis ane ?
Oi ale kaip bijau,sakes
Oi ale kaip bijau,sakes