Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlynas

QUOTE(*tiute* @ 2009 09 09, 16:03)
as nelabai isivaizduoju, kaip jus mirkote lapelius i sirupa...  g.gif  jie tokie trapus, o sirupas toks lipnus, bijociau puse lapo palikti sirupe, tad as aplaisciau  ax.gif

Pirmiausia porą eilių dedu "sausų" lapelių į lėkštę, nes ant jų pribėgs pakankamai sirupo nuo auksčiau esančių lapiukų. Toliau, paimu vieną lapelį, laikydama jį virš puodo su sirupu, šaukštu apmozoju negausiai vieną pusę, po to apverčiu ir apmozoju kitą pusę. Taip ir formuoju skruzdėlyną mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2008 09 04, 21:30)
O cia SRUZDELYNAS
            Pagal mano autentiska recepta tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
3 kiausinia ( didoki )
330g. miltu ( jeigu reikia dadedama)
3 saukstai spirito
2 saukstai aliejaus.

1 stikline dirbtino medaus
1 stikline cukraus
1 saukstas sviesto
2 saukstai grietines ( visus produktus truputi paverdi ir lipdai ta skanumyna) wub.gif  wub.gif  wub.gif

Šį savaitgalį dariau pagal šį receptą - liuks gavosi mirksiukas.gif Pirmas blynas ir tikrai neprisvilęs thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na,ka kepejeles,keliam temuke i virsu smile.gif
siandieninis mano skanestas,kepiau pirma syki,tai sulipdyti graziai dar nemoku blush2.gif bet skoniui tai tikrai nekenkia biggrin.gif

cypsiuk,kepiau pagal jusu recepta,aciu jum uz patarimus 4u.gif 4u.gif

kociojau labai plonai,beveik persvieciamai,tai isipucia jie beveik trigubai smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

dar vienas mano skruzdeliukas,pagal cypsiuko recepta.
Atsakyti
Į tešlą dėjau tik kiaušinius,1 a.š.spirito ir miltus g.gif žiūriu dar merginos druskos dedat...reikės pamėginti .Kepiau iš 7 kiaušinių...užtrukau 2 val..Pasvėriau-1,300gr. essen.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės hi.gif
Pirmą kart gyvenime bandžiau kept skruzdėlyną, perskaičiau visą temą, bet nelabai suprantu kaip jūs taip sukraunat tokius kūgius dideliausius? Kaip aptepat tuos lapus, kad ne per daug sirupo būtų ir ne per mažai?

Ar tas skruzdėlynas ir turi skęsti sirupe?
Ar pilat iškart ant tos lėkštės kur serviruosit, ar po to kažkaip perdedat į švarią?

Vakar bandžiau, tai liko pilna lėkštė sirupo ir tie lapai labai jau apkrauti sirupu. Kažkaip man per daug jo pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2008 09 04, 20:30)
O cia SRUZDELYNAS
            Pagal mano autentiska recepta tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
3 kiausinia ( didoki )
330g. miltu ( jeigu reikia dadedama)
3 saukstai spirito
2 saukstai aliejaus.

1 stikline dirbtino medaus
1 stikline cukraus
1 saukstas sviesto
2 saukstai grietines ( visus produktus truputi paverdi ir lipdai ta skanumyna) wub.gif  wub.gif  wub.gif

o spirita negalim kuom kitu pakeisti ax.gif
Atsakyti
deda gabaliuka zalios bulves i alieju,kad maziau riebalu pritrauktu
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 12 30, 13:15)
deda gabaliuka zalios bulves i alieju,kad maziau riebalu pritrauktu

o tai spiritas kaip supratau i tesla dedasi.
Atsakyti
taip,gal turit degtines,galit ipilt.spiritas reikalingas tam,kad aliejaus tesla neprisigertu bekepant
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2005 04 18, 21:35)
aS ABEJOJU AR TESLA SU GRIETINE GRAZIAI issiburbuliuoja. Mano teslps receptas 1 normai (nedidelis): 2 kiausiniai, 2 saukstai vandens, struputis nugarintos sodos ir miltai tiek kad tesla butu galima kocioti. Viska suminkai, 2 val i saldytuva. Tada papili ant stalo aliejaus ir kocioji pradzioje visa dideli lapa kuo ploniau, po to supjaustai nedideliais mazdaug 0.5-0.25 delno dydzio lapukais ir tada jau kiekviena atskitai iki tok kol stala pamatysi per laksteli smile.gif Labai grziai issipucia ir tikrai buna skanu.

aciu labai geras receptas,tiesiog burnoje tirpsta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai ka, Naujiesiems isikepiau ir as Skruzdelyna pagal cipciuka (esu kepus seniau, bet gal kazkoki netikra). Tai tesla man gavosi labai idomi, kociojant labai plonai ji net dziut pradejo (tikriausiai miltu padauginau, nors tedejau iki 300), spiritas padegino kiausinius, bet spejau issukt doh.gif Toliau, sirupa greiciausiai perviriau, nes jis pas mane toks tasus ir kimbantis ant dantu doh.gif Bet, skonis vistiek nerealus thumbup.gif

Tikiuosi antras skrusdelynas bus labiau vykes tongue.gif

Ir dar, gal galit kas paslapti isduot, kaip ji reiktu graziai sulipdyt mirksiukas.gif ar visi gabaliukai turi but vienodo dydzio g.gif
Atsakyti