Tai va, mergučiai, noriu JUMI padėkoti. Už tai, kad pasidalinot mintimis ir patarimais. o čia foto to, kas truko 4 valandas su pertraukom pažindyt vaiką ir paduot valgyt didesniam vaikui. Šalia savo "darbelių" pastačiau dirbtinio medaus indelį, kurio niekada daugiau NEPIRKSIU. jau taip dirbtinai bičių sparneliais smirda, kad iš pradžių net galvojau, jog reikia eiti į pardę kito medaus. Nu bet .. negi išmesi..

dėjau cukraus, truputį sviesto, vandens ir užviriau... tie bičių "sparneliai" lyg ir jaučiasi, bet netragiškai.

vat kad nemoku "budavot" to skruzdėlyno, tai pripažįstu... tas storas sveria kiek > 700 gr, tas "aukštasis" - > 900 gr...
tešlą iš pradžių nutariau minkyt iš 4 trynių ir 400 gr miltų. Žiūriu, tie tryniai visai nesuriša tų miltų

tada įmušiau du cielus kiaušinius.. nu šiaip taip.. bet dar įdėjau kokio vieno trynio baltymą

, žodžiu, kūryba nuo pat pradžių.
kaip minėjau aukščiau, tai man pasirodė per traškūs tie lakšteliai, tai aš pavirus kelis, dar porą saujų miltų įdėjau. Va tada tie lakšteliai atsparesni pasidarė.
apie medaus kvapą jau rašiau.. faina, kai sirupas stingo greitai.. praktiškai, reikia pilti sirupą ir jau aguonas barstyt, bo vėliau nubyra sausai
gaila bus man rytoj tų, kurie stumdysis konditerijos gaminių pardėj eilėj prie "skruzdėlynų".
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...