O cia SRUZDELYNAS
Pagal mano autentiska recepta
3 kiausinia ( didoki )
330g. miltu ( jeigu reikia dadedama)
3 saukstai spirito
2 saukstai aliejaus.
1 stikline dirbtino medaus
1 stikline cukraus
1 saukstas sviesto
2 saukstai grietines ( visus produktus truputi paverdi ir lipdai ta skanumyna)
Truputi kreivas , bet uztai labai skanus
as skruzdelyna tik su kondensuotu pienu darau,tesla darau pati ir kepu orkaitej,man labai skanu.jei ka sudomins paieskosiu receptuko.daug maziau darbo ir neriebu.
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 09 05, 00:15)
as skruzdelyna tik su kondensuotu pienu darau,tesla darau pati ir kepu orkaitej,man labai skanu.jei ka sudomins paieskosiu receptuko.daug maziau darbo ir neriebu.
Aš norėčiau tokio receptuko Sudominai. O kartais ne apie trupiniuotį kalbi?
[quote=cipciukas,2008 09 04, 21:30]
O cia SRUZDELYNAS
Kaip skaniai atrodo niam niam Atrodo, kad net paskanavau
O cia SRUZDELYNAS
Kaip skaniai atrodo niam niam Atrodo, kad net paskanavau
RECEPTU KNYGOJE VADINAS KAIP SKRUZDELYNAS.RITOJ VAKARE IDESIU RECEPTUKA.
mano skruzdelyno receptelis, teslai;1 kiausinis,100 g cukraus,70 g sviesto,4 sauksteliai pieno, 0,5 saukstelio sodos,130 g miltu. as dar idedu vaniles. kremui;1 ind sutirstinto pieno,200 g sviesto,150 g riesutu,kokius megstat. kiausini su cukrumi istrinti, sudeti suminkstinta sviesta,piena,soda ir viska gerai ismaisyti.suberti miltus,suminkyti tesla ir palaikyti saldytuve 2 val. atsaldyta tesla sumalti mesmale ir paskleidus skardoje iskepti.atsaldyti,susmulkinti.trupinius sumaisyti su kremu.mase deti i dubeni,formuojant kalneli.virsu apibarstyti aguonom.padeti saltai kad sustingtu, skanaus as visada darau is 2 normu.nezinau ar tai trupiniuotis,receptu knygoj raso kad skruzdelynas.zinau viena-tikrai skanus.
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 04, 21:30)
O cia SRUZDELYNAS
3 kiausinia ( didoki )
3 saukstai spirito
2 saukstai aliejaus.
1 stikline cukraus
1 saukstas sviesto
3 kiausinia ( didoki )
3 saukstai spirito
2 saukstai aliejaus.
1 stikline cukraus
1 saukstas sviesto
Gaunasi laabai skanus ,tik aš grietinės nedėjau .ir iškočioti tai jau reikia pasistengti .dėkui už receptuką
siandien pavariau ant greituju,jei pavyks ikelsiu foto.bendras vaizdas butu matyti.
negaliu ikelti foto,raso kad bendras failu dydis virsija nustatyta vietos limita, ka daryti
O aš dariau senovinius skruzdėlynus- pyragaičius (kad tai irgi vadinasi skruzdėlynais- tikrai žinau, nes valgiau kavinėje neseniai lygiai tokius, ir vadinosi būtent taip- ir čia keletas merginų buvo įdėję "kitokių" skruzdėlynų receptus, ir kai kas sakė, jog tai trupiniuočiai- bet iš tikro tai kitos rūšies skruzdėlynai):
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 14, 14:44)
O aš dariau senovinius skruzdėlynus- pyragaičius
Labai gražūs ir puikiai atrodo
Receptą gal galima?