Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlynas

http://janesgardesia...lapiai.lt/8.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 07 rugpjūčio 2008 - 20:38
QUOTE(rusaite @ 2008 08 07, 21:33)

rusaite - pagal kokį receptą kepei?
Atsakyti
O man ydomu is keliu cia kiausiniu padarytas , baisus gigantas blink.gif
Atsakyti
is 17 kiausiniu, 0.4 ltr. geros grietines ir 2 kg. miltu. o paskui tepalui tam smile.gif tai 0.5 ltr. nat. medaus, 0.5 ltr. dirbtinio medaus, 0.3 kg.cukraus, 0.2 kg.sviesto, 0.2 grietines
Atsakyti
Vajezau blink.gif , tai kiek laiko tu ji gaminai mastau.gif
Atsakyti
Aš skruzdėlyną visada darau tokį:kiaušiniai ir miltai. Viskas. Daugiau nieko nereikia. Dažniausiai darau iš trijų kiaušinių ir miltų tiek, kad tešla kočiojama būtų. Visada puikiai gaunasi. Ir nemažas išeina. Iš tokio kiekio darau kai svečių laukiu 4u.gif
O kai kočioju, tai visada stalą patepu aliejumi - daug lengviau ir ploniau išsikočioja tešla.
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 08, 12:56)
Vajezau  blink.gif , tai kiek laiko tu ji gaminai mastau.gif

gaminau 5 valandas, dar kol suklijavau 2 val. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2005 05 11, 14:03)
O skruzdėlyną sulieja su medum, kurį reikia pavirti ant silpnos ugnies, kad išsileistų (bet neužvirt, nes sustingęs bus kietas) ir prisodint skruzdėlyčių, t. y. ant kiekvieno lapelio po raziną smile.gif.

kartra užvirtas nedus niekada nebesusityingsta jei ką, prekybininkai taip daro, pasildo medu iki 35 laipsniu, medus atrodo kaip aktik issuktas is avilio, o n estingsta. - nesicukruoja.
Atsakyti
man tai reikia priedu prie medaus, tada skanesnis tas tepalas smile.gif
Atsakyti
ir koks velnias mane cia nese doh.gif prisikaiciau, prisiziurejau ir taip uzsimaniau sktuzdelyno. eisiu kepti, vakare pasirodysiu kas gavosi.
Atsakyti
na stai ir manasis skruzdelynas, tik pasirodau ir begu valgyti su zalia arbata.
user posted image
tik vat isduokit viena paslapti, kaip graziai sudeti skruzdelyna, niekad man nesigauna, visad gaunasi sleivas, kreivas.
Atsakyti
Kiek matau pas tave zagareliai pailgi todel ir negali graziai sudeti, daryk mazesnius ir keturkampius ( o geriausiai butu visokiu dydziu ) mirksiukas.gif
Atsakyti