QUOTE(rusaite @ 2008 08 07, 21:33)
rusaite - pagal kokį receptą kepei?
is 17 kiausiniu, 0.4 ltr. geros grietines ir 2 kg. miltu. o paskui tepalui tam tai 0.5 ltr. nat. medaus, 0.5 ltr. dirbtinio medaus, 0.3 kg.cukraus, 0.2 kg.sviesto, 0.2 grietines
Aš skruzdėlyną visada darau tokį:kiaušiniai ir miltai. Viskas. Daugiau nieko nereikia. Dažniausiai darau iš trijų kiaušinių ir miltų tiek, kad tešla kočiojama būtų. Visada puikiai gaunasi. Ir nemažas išeina. Iš tokio kiekio darau kai svečių laukiu
O kai kočioju, tai visada stalą patepu aliejumi - daug lengviau ir ploniau išsikočioja tešla.
O kai kočioju, tai visada stalą patepu aliejumi - daug lengviau ir ploniau išsikočioja tešla.
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 08, 12:56)
Vajezau , tai kiek laiko tu ji gaminai
gaminau 5 valandas, dar kol suklijavau 2 val.
QUOTE(Burtininke @ 2005 05 11, 14:03)
O skruzdėlyną sulieja su medum, kurį reikia pavirti ant silpnos ugnies, kad išsileistų (bet neužvirt, nes sustingęs bus kietas) ir prisodint skruzdėlyčių, t. y. ant kiekvieno lapelio po raziną .
kartra užvirtas nedus niekada nebesusityingsta jei ką, prekybininkai taip daro, pasildo medu iki 35 laipsniu, medus atrodo kaip aktik issuktas is avilio, o n estingsta. - nesicukruoja.
man tai reikia priedu prie medaus, tada skanesnis tas tepalas
ir koks velnias mane cia nese prisikaiciau, prisiziurejau ir taip uzsimaniau sktuzdelyno. eisiu kepti, vakare pasirodysiu kas gavosi.