Aš darau tokį

Skruzdelynas :
tešlai: 200 gr. sviesto, 1/2 stiklinės grietinės, 1/2 stiklinės cukraus, 1 pakelis vanilino, žiupsnelį nugarintos sodos, 4 stiklinės miltų. Sumaišyt pirmą tirpinta sviestą su grietine, tada cukraus, vaniliną, sodos įdėti, viską gerai išmaišyti ir įpilti miltus. Tešlą labai tiršta turėtų gautis. Aš paskui darau tokius rutuliukus ir kepu orkaitėje 180-200 laipsnių, sutepų skardą alėjum truputį. Kepti kol įgaus auksinį atspalvį, šiaip gan greitai. Kai ištraukiu susmulkinu kažkiek , kad būtų ir didesnių gabaliukų ir trupinių.
Kremas: 200 gr. svietso ir rududu (arba aš patį verdu sutirštintą pieną saldintą, 2 val.) suplakti. Ir tos rutuliukus susmulkintus(atvesintus) įdėti į kremą sumaišyti padaryti formą. Šaldytuve apie 1 val. stovėti turi.