Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai fotoalbumai 3dalis

waw nuotraukos vienos uz kita grazesnes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rozela @ 2008 06 11, 15:27)

nebuvau macius tokio grozio nuotakos, kaip nupiesta wub.gif
ir bateliai kaip mano wub.gif
ispudinga bigsmile.gif einu dar ziureti foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozela @ 2008 06 11, 14:27)

labai nuostabios nuotraukos thumbup.gif o jau sukneles grazumas wub.gif
Atsakyti
Matau,kad nauju nuotraukyčiu padaugėjo ir jaunavedžiu visiems jaunojom ir jaunikems linkiu gražaus gyvenimo ir spalvingo gali pasakyt,kad visosnuotakos yra thumbup.gif thumbup.gif neturiu daugiau ką pridurt nes daug nekomentuosiu smile.gif
Atsakyti
ojojojo, pasaka jūs visos čia. gulbės visos.
duokdie jums visoms ir tokio balto gyvenimo.
Atsakyti
Nuostabus jaunieji, nuostabios nuotraukos wub.gif sekmes jums visiems bendram gyvenimo kely friends.gif
Atsakyti

labai grazios nuotraukytes,o jaunoji isvis 4u.gif wub.gif
Atsakyti
is tikro kaip smagu kad kai kurioms buvusioms nuotakoms sukeliau gerus prisiminimus smile.gif Man irgi ta koplytele ir tas kunigeleis kelia siltus prisiminimus smile.gif

QUOTE(oranzine @ 2008 06 10, 19:46)
eina sau  wub.gif kaip sukilo prisiminimai, ziuriu juk cia mano vestuviu koplytele, ir kunigas tas pats  bigsmile.gif  o toj sodyboj buvom fotografuotis  bigsmile.gif ir pamergiu sukneles oranzines kaip manuju, eina sau kaip grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Atsakyti

labai grazios nuostraukyes, ir ne tik jos bet ir jus, nuotaka tai svytiniti, nuostabi... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaM @ 2008 06 10, 09:34)
Niu ka ir as su jumis noreciau pasidalinti nuotraukytems : http://picasaweb.goo...Jurgita_Saulius  4u.gif

Grazuole tu mano wub.gif saunuole kad idejai..

P.S Cia mano geriausia pasaulyje drauge wub.gif
Atsakyti

neapsakomo grozio nuotraukytes, o sukneles grozis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Per visa laika kiek as cia prisiregistravus, tai jusu man pacios graziausios vestuves ir foto! thumbup.gif NEREALU! wub.gif Sukuosena, puokste, suknele, makijazas ir t.t Truksta zodziu.. wub.gif puokste tai is kart copy paste! lotuliukas.gif thumbup.gif Linkiu jums kuo didziausios sekmes..! 4u.gif bukit laimingi! smile.gif
Atsakyti