Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai fotoalbumai 3dalis

o cia mano vestuvines foto smile.gif

http://picasaweb.goo...avicius/Wedding

Atsakyti
labai grazios visu nuotraukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2008 06 11, 14:36)
oi, aš šitas nuotraukas jau vakar apžiūrėjau  wub.gif  Nuostabios  rolleyes.gif Taip gražiai visur nufotografuota, taip elegantiškai  smile.gif Nuotaka net švyti  biggrin.gif Suknelė idealiai tinka  wub.gif Žodžiu, žiūrėjau į tas nuotraukas ir gėrėjausi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai labai grazios foto ir jaunieji graziai atrodo thumbup.gif
porele siek tiek panasi i musu, t.y. nuotaka mazute, jaunikis - aukstas (kaip ir pas mus), puokste ir mano panasaus stiliaus buvo ir t.t. tai tokie silti jausmai sukilo wub.gif

beje, kur cia: http://picasaweb.goo...730255821312978 fotkinotes? super foto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 11 birželio 2008 - 17:25
QUOTE(siaulietuke @ 2008 06 11, 11:55)
Tuokiausi 2007 07 21
http://public.fotki....tutia/vestuves/
Gal atsidarys....
O jei ne... Tai slaptazodziai rositutia - siauliai

Grazu wub.gif paskutine nuotrauka pati paciausia... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rozela @ 2008 06 11, 14:27)

Man ir labai suknute patiko, labai tiko jaunajai, smagios nuotraukytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaM @ 2008 06 10, 23:34)
Niu ka ir as su jumis noreciau pasidalinti nuotraukytems : http://picasaweb.goo...Jurgita_Saulius  4u.gif

jetau koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif tiesiog nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rozela @ 2008 06 11, 14:27)

o jau cia koks grozis, tai net truksta zodziu bigsmile.gif wub.gif wub.gif
viskas idealu: makiazas, sukuosena, suknele...viskas wub.gif
be proto grazios nuotraukos ir jaunieji 4u.gif
didziausi sveikinimai jums 4u.gif
Atsakyti
rozela, tavo suknelė super thumbup.gif tas kaspinas... wub.gif ir šiaip nuotrauikos laabai gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 06 11, 19:15)
rozela, tavo suknelė super thumbup.gif tas kaspinas... wub.gif ir šiaip nuotrauikos laabai gražios 4u.gif

Dekui visom uz gerus zodzius, labai sunkiai viska planavau, buvo sunku ir dirbti ir magistra rasyti ir vestuves planuoti. o stai dabar jauciuosi kaip ta kava 3in1 biggrin.gif
Atsakyti
JurgitaM ,kas jus fotografavo bigsmile.gif labai,labai gražios nuotraukytės 4u.gif
Atsakyti
zinokit as be zodziu....tokios nuotraukos, tokie jaunieji...SUPER atrodete visos visos!!! smile.gif be zodziu.... 4u.gif
Atsakyti
Ojei kiek daug nuotrauku nauju nuotaku!!! bigsmile.gif Pirmiausiai tai visas visas sveikinu zengus TA svarbuju zingsni. Linkiu, kad sventes prisiminimai "kamuotu" dar ilgai ilgai... biggrin.gif
Net nelabai prisimenu niku kuriu nuotraukas ziurejau... rolleyes.gif
stcho, isiminei savo labai graziomis akimis. Labai grazios ir originalios vestuves! Tiesiog gera ir idomu ziureti wub.gif
JurgitaM ta skrybelaite tiesiog pasakiska! Vestuvines nuotaikos nepakartojamos. Paskaudo zandikaulius nuo sypsenos ziurint nuotraukas biggrin.gif
rozela, pritariu visoms gyrusioms suknele. Labi labai grazi wub.gif labai tau tiko (toks kl. kodel ten ant parduotuves uzrasyta Marijampole, jei nuotraukos Kaune darytos? g.gif Seniai buvau senamiestyje...gal ten tokia atsidare?? unsure.gif smile.gif
siaulietuke labai grazi jaunoji smile.gif toks naturalus grozis. Nusotabu! 4u.gif
Tikiuosi nieko nepraleidau... Zodziu visos jus nuostabios jaunosios! user posted image
Atsakyti
kiek daug nauju,graziu nuotraukyciu,ziuriu ir neatsiziuriu bigsmile.gif visu nuotraukytes tokios grazios 4u.gif sveikinu,jus tikrai buvot pacios paciausios wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 06 11, 23:11)
Ojei kiek daug nuotrauku nauju nuotaku!!!  bigsmile.gif  Pirmiausiai tai visas visas sveikinu zengus TA svarbuju zingsni. Linkiu, kad sventes prisiminimai "kamuotu" dar ilgai ilgai...  biggrin.gif
Net nelabai prisimenu niku kuriu nuotraukas ziurejau... rolleyes.gif
stcho, isiminei savo labai graziomis akimis. Labai grazios ir originalios vestuves! Tiesiog gera ir idomu ziureti  wub.gif
JurgitaM ta skrybelaite tiesiog pasakiska! Vestuvines nuotaikos nepakartojamos. Paskaudo zandikaulius nuo sypsenos ziurint nuotraukas  biggrin.gif
rozela, pritariu visoms gyrusioms suknele. Labi labai grazi  wub.gif  labai tau tiko (toks kl. kodel ten ant parduotuves uzrasyta Marijampole, jei nuotraukos Kaune darytos?  g.gif  Seniai buvau senamiestyje...gal ten tokia atsidare??  unsure.gif  smile.gif
siaulietuke labai grazi jaunoji  smile.gif  toks naturalus grozis. Nusotabu!  4u.gif
Tikiuosi nieko nepraleidau... Zodziu visos jus nuostabios jaunosios!  user posted image

Sveika, su ta parduotuve tai tikrai prajuokinai lotuliukas.gif ten marijampoles traukiniu stotis, dauguma foto ir buvo marijampoleje ir tik keletas kaune
Atsakyti