Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai fotoalbumai 3dalis

Ner uz ka 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dievaite @ 2008 03 06, 16:28)
Tiek grozybiu prisiziurejau  wub.gif vestuves buvo 07 10 20 bet paganyt akis niekad nevelu smile.gif

http://public.fotki....4/musu-vestuves  smile.gif  wub.gif

4u.gif mano pamergyciu suknele irgi oranzines buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 03 07, 11:45)
Cia brolio vestuves  ax.gif  Bet taip blakstienos ten priklijuotos buvo smile.gif

Grazios nuotraukytes wub.gif Patiko jaunosios makiazas 4u.gif
Gal gali pasakyti kurioj vietoj daryta paskutine nuotrauka? Ten lyg baltas balkonelis matyti ir turbut Kauno marios, ar as klystu? Kur tiksliai galima rasti tokia vieta 4u.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
trakuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 11, 19:06)
Grazios nuotraukytes  wub.gif  Patiko jaunosios makiazas  4u.gif
Gal gali pasakyti kurioj vietoj daryta paskutine nuotrauka? Ten lyg baltas balkonelis matyti ir turbut Kauno marios, ar as klystu? Kur tiksliai galima rasti tokia vieta  4u.gif  blush2.gif  blush2.gif

Trakuose vyko fotosesija, o baznycia Aukstadvari thumbup.gif
Atsakyti
labai jau grazu dievaite
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 03 07, 08:46)
Na ir as idesiu pernai metu vienas siaip kad naujokes isidrasintu smile.gif

http://public.fotki....ario-vestuves-/

Prasau nesupykti uz mano nuomone, bet niekaip nesuprantu - jaunoji labai simpatiska mergina, bet ka jai su plaukais sone padare? doh.gif
Atsakyti
visai normali ir grazi sukuosena tokia moderni sakyciau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 03 13, 07:05)
Prasau nesupykti uz mano nuomone, bet niekaip nesuprantu - jaunoji labai simpatiska mergina, bet ka jai su plaukais sone padare?  doh.gif

Ten padarytas varstukas buvo
1. del to, kad paslepti iskarpytus trumpus plaukus (plaukai pridetiniai)
2. foto nesimato, bet tai buvo suderinta su suknele
3. Skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 03 13, 10:05)
Prasau nesupykti uz mano nuomone, bet niekaip nesuprantu - jaunoji labai simpatiska mergina, bet ka jai su plaukais sone padare?  doh.gif

man tai kaip tik labai originalu pasirode niekur dar taip nemaciau thumbup.gif
Atsakyti
man tai irgi originalu thumbup.gif
Atsakyti
Aha, man irgi smile.gif Dar su drauge aptarinejom kaip tik neseniai, tyrinejom kaip ten kas padaryta, man tai irgi tas visas imantrumas vaizdo negadina smile.gif
Atsakyti