QUOTE(severina @ 2008 04 25, 20:15)
Aš ir viliuosi, kad vaikų grupė mūsų Liūtą prakalbins, ir bijau, kad dar labiau į save nesulįstų: tokio jau l. karališko charakterio vaikis
Taip ir matau, kaip ignoruoja darželio taisykles, tuo siutina (būkim atviri...) (ne) auksinės kantrybės (ne)tobulas auklėtojas ir, apskritai, sprunka namo per daržo vartelius pirmai progai pasitaikius... Nes jau baigiu įtikėti, kad jo nekalbėjimas - galimybė gyventi kaip jis nori. Todėl jau dabar eiti žygius dėl logo-darželio, mokėti kyšius ir pan.
dar nematau prasmės, kol neišbandysim prieinamesnių būdų, palauksiu. Sekmadienį važiuojam pas psichologę privačiai, laikykis špygas
darzeli, kuris tiktu jusu vaikiui, pasirinkti is ties svarbu. Ir nebijokit ieskoti, nors tai kainuos, deja, nemazai nervu
Maniskis "apsistojo" tik treciame
ir dabar, ziuredama atgal suvokiu, kad antrasis pasirinkimas, kuris musu miestelyje buvo labiausiai isreklamuotas - mano klaida. Norejau geriau - o gavosi kaip visuomet
Bet ne darzelis is tiesu, o aplinka - aukletojos, vaikai yra priezastis. Karta namo grizau netekusi amo -aukletoja musu vaika apibudino kaip ramu, nedrasu ir pan.
tuomet su vyru negalejom patiketi. Vienintele isvada - arba ten vaikui negerai arba aukletoja neaisku kuo uzsiimineja ir visiskai nesistengia pazinti savo aukletiniu. Na ir maniskis noro absoliuciai nerode- verkdavo, sirgdavo nerealiai. Samdem aukle. Ir aplinkiniu bei aplinkybiu veikiami, pasiryzom dar karteli pokyciams. I darzelio teritorija visa vasara su mazuoju ejau kaip i darba. As pastebejau, kad jam vis labiau prireike vaiku kompanijos. Dekui darbuotojams, kad manes neisvare
Pirmaja diena darzelyje verke, antra - bande pradeti, o trecia - viskas super
Pas logopede, deja, nepatekom. Del tu paciu priezasciu - daug darbo, mazi etatai, dar galima palaukti nes mazas ir pan. Del visos pagalbos as kol kas nusiraminau - suvokiu, kad musu valstybeje skenstanciuju gelbejimas, tai paciu skestanciuju reikalas. Bet as be galo dziaugiuosi, kad po visi praejusiu metu kosmaru, mano zmogutis nori eiti i darzeli ir jam ten patinka, jis turi draugu
Ir labai dziaugiuosi, kad grupeje yra vaikai, kurie labai graziai ir aiskiai kalba ir maniskis su jais susikalba, nors suaugusiams dar kartais reikia vertejo