as tai beviltiska pesimiste, kai maniskis ka nors ismoksta, o po t pamirsta arba siaip nustoja daryt tai iskart blogos mintys, kita mama gal pagalvotu, kad pabodo vaikui, o as kad parinuosi... juodai...
QUOTE(Nanuk @ 2009 02 26, 18:10)
as tai beviltiska pesimiste, kai maniskis ka nors ismoksta, o po t pamirsta arba siaip nustoja daryt tai iskart blogos mintys, kita mama gal pagalvotu, kad pabodo vaikui, o as kad parinuosi... juodai...
tik nereikia parintis jums tai dar gerai jusu dar su kitais vaikais bendrauja,truputi ramesnis,labiau gal susikaupt iseina,o mano tai kaip laukinis,as tai amzina pesimiste,stebiu kitus vaikus ir galvoju mano vaikui prasciausiai sekasi,bet va dabar sioks toks pagerejimas ir sirdy ramiau ir nuotaika kitokia.manau svarbiausia tiketi ir laukti
QUOTE(Nanuk @ 2009 02 26, 17:10)
aš ir vieną dieną parinuos,kita ne.visos mamos pergyvena dėl vaikų atrodo pradėtų kalbėt sakinukais ir nieko daugiau nebereiktų-ramu būtų
mano mama pasakojo,sake nekalbejau nekalbejau(isvis tylejau nebuvo pauksciu kalbos)o padkui lyg niekur nieko sakinias varyt pradejau nu ir nieks jokio autizmo nepripazino
mas mano berniuka lanko siektiek vyresne mergyte ja pamaciusi ,uzteko karta pamatyt ir supratau kad mano vyras sveikas
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 26, 23:25)
mas mano berniuka lanko siektiek vyresne mergyte ja pamaciusi ,uzteko karta pamatyt ir supratau kad mano vyras sveikas
Oho, o kas tai mergytei?
Aciu merginos uz palaikyma. Man irgi viena diena geriau, kita-blogiau. Bangom kazkokiom.
man pastaruoju metu buvo labai blogai,bet va pabendravus su sita komanda geriau pasidare
QUOTE(mamacka22 @ 2009 02 27, 22:26)
man pastaruoju metu buvo labai blogai,bet va pabendravus su sita komanda geriau pasidare
Na, jo cia teisybe. Padeda.
Bet negalima skaityti jokiu straipsniu internete, kaip as darau durne tokia, prisiskaitau ir uzsiparinu
QUOTE(Nanuk @ 2009 02 27, 22:42)
Na, jo cia teisybe. Padeda.
Bet negalima skaityti jokiu straipsniu internete, kaip as darau durne tokia, prisiskaitau ir uzsiparinu
jo nebeskaitom-testų nebedarom -o tą laiką geriau su vaikučiais praleidžiam nes nete pasiskaičius ir iš sveiko gali ligoniu patapt.
QUOTE(adriu @ 2009 02 28, 11:40)
jo nebeskaitom-testų nebedarom -o tą laiką geriau su vaikučiais praleidžiam nes nete pasiskaičius ir iš sveiko gali ligoniu patapt.
dar plius gydytoju prognoziu pasiklausius geriau tikrai nepasidaro,pagalba reikalinga,taciau geriausias vaistas paciu pastagos ir laikas
QUOTE(adriu @ 2009 02 28, 10:40)
...nete pasiskaičius ir iš sveiko gali ligoniu patapt.
tikra tiesa
QUOTE(Nanuk @ 2009 02 27, 22:14)
Oho, o kas tai mergytei?
Aciu merginos uz palaikyma. Man irgi viena diena geriau, kita-blogiau. Bangom kazkokiom.
as per daug nesigilinau kas mergytei bet pamacius ta mergaite matosi kad neigali o tu nanuk nepergyvenk tiek nes vaikui persiduoda buk rami ir viskas bus gerai