Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbiuku klubas ... - 2

QUOTE(rimka @ 2009 02 25, 09:13)
matyt tais metais ta menesi gime pasiute vaikuikai nes ziuriu kad tarp musiskiu tik 4diensskirtumas mes 17gime.
ydytojais as ju nepavadinciau man labiau noretus jas vadinti auklytemis.Psihologe su juo zaisliukais zaidziapiesia abu mokina atkartoti zodelius na su ja zaidimu formas maniskiui patinka.O va logopede grieztesne jinai daugiau nori dirbti su liezuviu tai su pipete lasina sultis i burnyte kas maniskiui nepatinka jam reikia kad begtu daug o ne lasais lasintu
po to kukuruzus kisa i burna laikydama uz bunytes kad nepasuktu galvos na sitas zaidimas ir man per ziaurus manikiui baisiai tas nepatinka aplamai mano vyrukas nepatinka kai lieciamasi prie veido o juolab prie burnos ar nosies tai vaikinas eme ir ikando jai i prsta kai si grudo kukuruza uz zando.Todel maniskiui ir nepatinka logopedes uzsiemimai pamato ja tai begasi siaip vaikiukas ne ziplys apsiginti moka save net nuo suaugusiu o as maniau kad bus zioplys.
Aisku jo tokie issisokimai man nemalonus noris ploti viena per uzpakali ir iskart baigtusi visi oziai ir verksniai bet juk as to padaryti ju akivaizdoje negaliu dar apkaltins kad esu bloga mama.
Ju poziuris i toki jo oziu demonstravima tai toks:Reikai atsitupti salia oziuojanci vaiko paimti uz rankytes ir sakyti as suprantu kad tu dabar pyksti todel tu apsiramink ir mes eisime pazaisti kitur vaiko rankyte reikia glostyti
Spekit koks rezultatas? doh.gif vaikas soiegia dar garsiau stengias taves negirdeti tokiu budu jis pasiunta dar labiau doh.gif Ir tu lieki neisgirstas o vaikas lieka pasiekes savo
Jeigu noresit papasakosiu jum apie logopedes uzsiemimus i az asmeniskai nes cia daug ko viesinti negaliu apsidraudimui smile.gif
Papildyta:
Vajej kiek klaidu priveliau per skubejima doh.gif

mantikrai but idomu siandiena logopede darzelio pasake man jam sekasi sunkiai ir jokiu postumio dar nesimato daznai atsisako dirbti tyli galva nunarines o jau lanko 7men nu nezinau kaip cia bus su juo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 25, 09:51)
mantikrai but idomu siandiena logopede darzelio  pasake man jam sekasi sunkiai ir jokiu postumio dar nesimato daznai atsisako dirbti tyli galva nunarines o jau lanko 7men nu nezinau kaip cia bus su juo  g.gif

Siaip pirmuju rezultatu reikia laukti mazdaug po metu. O del logopedes, tai gal nemoka surasti budo ji prisnekinti. Pvz. mano sunu logopede irgi sunkiai prisipratino, neziurint to, kad ji mano pazistama. Kaip ji pati pasakojo, kad po pirmuju susitikimu tiesiog apsiverkdavo, kad neranda bendros kalbos. Bet pamazu pamazu, surado rakta i jo sirdi ir dabar puikiai sutaria.
Atsakyti
QUOTE(jjjolanta @ 2009 02 25, 10:08)
Siaip pirmuju rezultatu reikia laukti mazdaug po metu. O del logopedes, tai gal nemoka surasti budo ji prisnekinti. Pvz. mano sunu logopede irgi sunkiai prisipratino, neziurint to, kad ji mano pazistama. Kaip ji pati pasakojo, kad po pirmuju susitikimu tiesiog apsiverkdavo, kad neranda bendros kalbos. Bet pamazu pamazu, surado rakta i jo sirdi ir dabar puikiai sutaria.

tikekimes 4u.gif
Atsakyti
Gobsiukas, pabandykit pas kita logopede nueit kelis kartus.
Atsakyti
Sveikutes, ar pas logopeda gygytoja seimos skiria ar neurologe? mus pas neuro kovo gale blink.gif doh.gif

serga mazius vaziuojam pas gydytoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2009 02 25, 17:01)
Sveikutes, ar pas logopeda  gygytoja seimos skiria ar neurologe? mus pas neuro kovo gale blink.gif  doh.gif

mums tai seimos gydytoja skyre,tai kreipkites pas ja mirksiukas.gif sveikit,tikekimes nieko blogo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2009 02 25, 16:01)
Sveikutes, ar pas logopeda  gygytoja seimos skiria ar neurologe? mus pas neuro kovo gale blink.gif  doh.gif

mum neurologe skyre smile.gif
Atsakyti
Pas bet koki logopeda irgi neikit, nes pasirodo, kad jie irgi turi specializacijas kaip daktarai ar kt. Jei logopedas dirba mokykloje, tai jis nematys darzelio vaiko problemu. Kazkuri mama suabejojo, ka veiks logopedas su 4 men. kudiku. Pasirodo yra taip vadinama ankstyvoji reabilitacija ar pan., kur logopedas stebi kaip jis kisa liezuvi, kaip ciulpia ir kt., o tai turi itakos kalbos raidai.
Atsakyti
QUOTE(jjjolanta @ 2009 02 26, 13:05)
Pas bet koki logopeda irgi neikit, nes pasirodo, kad jie irgi turi specializacijas kaip daktarai ar kt. Jei logopedas dirba mokykloje, tai jis nematys darzelio vaiko problemu. Kazkuri mama suabejojo, ka veiks logopedas su 4 men. kudiku. Pasirodo yra taip vadinama ankstyvoji reabilitacija ar pan., kur logopedas stebi kaip jis kisa liezuvi, kaip ciulpia ir kt., o tai turi itakos kalbos raidai.

taiva daug kas nesupranta ka mes veikem nuo 4men pas logopede o isaiskinti sunku blush2.gif ir logopedes keist nenoriu taip greit palauksim kaip bus kitamet gal tikrai vaikui pageres situacija seip sauni logopede man tik jos poziuris toks keista
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 26, 13:12)
taiva daug kas nesupranta ka mes veikem nuo 4men pas logopede o isaiskinti sunku blush2.gif  ir logopedes keist nenoriu taip greit palauksim kaip bus kitamet gal tikrai vaikui pageres situacija seip sauni logopede man tik jos poziuris toks keista

Man paciai su tokiu maziuku logopede neteko susidurti, bet zinau, kad yra. Pritarciau, kad neskubek keisti logopedes, nes pirmiausia, tokiu logopedziu nelabai yra, o jei vaikui
kazkiek padeda, tai neimk i galva to poziurio, visi kazko savito turi.
Atsakyti
Gobsiukas, tu labai tiki i stebuklus, gal kiek ziauriai nuskambes, bet jei nuo 4 men su vaiku dirba logopedas, dabar jam 3 metai ir jokios pazangos... na as tikrai niekuo jau netikeciau tavo vietoje. blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2009 02 26, 15:12)
Gobsiukas, tu labai tiki i stebuklus, gal kiek ziauriai nuskambes, bet jei nuo 4 men su vaiku dirba logopedas, dabar jam 3 metai ir jokios pazangos... na as tikrai niekuo jau netikeciau tavo vietoje.  blink.gif  unsure.gif

galbut bet zinok kartais tikejimas padaro viska, as esu susitaikiusi stengemes kasdiena pamatyti jame ka nors naujo ir jei jis ka padaro naujo tai akcentuojame kad tik nepamirstu ax.gif
Atsakyti