Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbiuku klubas ... - 2

gerai kad jums dar isvis piesia,o musu kleckas tik ragauja kreidutes ir akvarele,o su tusinuku tik pabaksnoja ir viskas schmoll.gif o pagal Nanuk testa tai kazkaip idomiai man,buvo tokiu kur aukstam lygi padaro ir buvo kur vos keliu menesiu nepadaro,tai net nezinojau kaip vertint g.gif
Atsakyti
adriu nezinau bet man keista kaip 27men vaikas gali piesti apskritimus manau per anksti , mum psichologe sake kad linija anksciau turi piesti nei apskritimus g.gif

mamacka22 mana visi vaikai valgo dazus tai jiems viskas idomu ir viska nori paragaut o tu jam leisk valgyt pamatysi kad vaikas matys kad mama nieko nesako ir nebevalgys smile.gif
Atsakyti
mamacka22 mana visi vaikai valgo dazus tai jiems viskas idomu ir viska nori paragaut o tu jam leisk valgyt pamatysi kad vaikas matys kad mama nieko nesako ir nebevalgys smile.gif
[/quote]
lotuliukas.gif juk uzdraustas vaisius skanesnis thumbup.gif tai ir leidziu paragaut,bet kazi ar nera jie kokie kenksmingi blush2.gif nu nieko blogo nepastebejau tai turbut ir neapsinuodijom cool.gif
Atsakyti
o tu zinai kaip maniskis daro na jis visiskai nenori piesti tai kartais aprengiu paciais prasciausiai drabuziais nu ir tada prasideda aisku dazu jis jau prisivalges bet visviena ant lapo vienas taskas o tepliojasi ir saujom gruda dazus doh.gif kai pradejau leisti piesti ant ranku tada pradejo dometis ir kartais koki kleska uzdeda ant lapo smile.gif kai baigiam piesti vaiko galva ir ta buna isdazyta guasu bet zinok kaip jiem smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 24, 13:36)
adriu nezinau bet man keista kaip 27men vaikas gali piesti apskritimus manau per anksti , mum psichologe sake kad linija anksciau turi piesti nei apskritimus  g.gif

tai va maniškė jau senai tuos apskritimus suka-sako linijas turi braukt-tada kai buvo tai dar tik suko ax.gif sako blogai kad nebraukia-čia psihologė taip.o suka ji tuos apskritimus visur kur galima ir kur ne.ir rašyklį gražiai laiko-ne kumštuku.su akvarėle dar nebamdem blush2.gif plesteliną tik prieš kelias dienas išbandėm thumbup.gif padejus po delniuku-kirminiukus darėm,gnaibėm-paskuj pilnos grindis buvo doh.gif
Atsakyti
nu as tai nusprendziau kad plastilinui mums dar nelaikas,nes isisvaizduoju kas butu blink.gif doh.gif o su akvarele tai su pirstuku rodau piest tai padeda kleckiuku ant lapo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 02 24, 15:39)
tai va maniškė jau senai tuos apskritimus suka-sako linijas turi braukt-tada kai buvo  tai dar tik suko ax.gif sako blogai kad nebraukia-čia psihologė taip.o suka ji tuos apskritimus visur kur galima ir kur ne.ir rašyklį gražiai laiko-ne kumštuku.su akvarėle dar nebamdem blush2.gif plesteliną tik prieš kelias dienas išbandėm thumbup.gif  padejus po delniuku-kirminiukus darėm,gnaibėm-paskuj pilnos grindis buvo doh.gif

aisku o mum psihologe pareiske kad jo kad nesuka negerai g.gif o maniskis kartais padeda koki bruksneli bet retai blink.gif su laikimu tai kumstuku, plestlina bandem bet kai prisivalge jo tai dabar bijau gi kisa ji i burna su guasu tiek to gal baisiai neapsinuodys o plestelino bijau duot pries dvi sav daviau prisivalge ir aki uzsiklijavo matyt taip bando susipazint su savo kunu doh.gif
o jus duodat vaikam zaist su pupom pupelem makaronais mum logopede siule sako pirtukai makstinasi kalbai gerai smile.gif
Atsakyti
pries dvi sav daviau prisivalge ir aki uzsiklijavo matyt taip bando susipazint su savo kunu doh.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu kietas lelka thumbup.gif as tai duodu pazaist su makaronais,gerai kai ciupineja mazus daikciukus,nors musu smulkioji motorika nebloga bet nepakenks thumbup.gif
Atsakyti
mūsų psichologė sakė tipo per lengva 27 mėn vaikui yra tie apskritimai-turi ilgas lygiagrečias linijas braukt blink.gif čia ta kur darė dick tyrimą-kur sakė kad mūsų kalba kaip 1,5 doh.gif o su pupelėm mes jau senai dirbam-tik dar ir su riešutukais.dar kumštelius gniaužom,barbenam į stalą kaip lietutis lija-skaičiau ,kad gerai.su liežuviu laižom lupytes,pučiam,su šiaudeliu geriam,liežuvį visaip kaišom-dirbam laaabai noriai,tik pas tą daktarę kai nueinam tai prasideda doh.gif ima viską nuo lentynu,padejo lapą kad papieštų-tai daktarei nagus su plamasterių pradejo spalvint-kol ji lapą laikė doh.gif lotuliukas.gif o pas savo apylinkės kai nueinam,arba kai į darželį ėjom rašytis tai sėdi ramiausiai ant kelių ir klauso.nu ten nueik tai prasideda-veikia kažkaip ją ten doh.gif o paskuj prirašo į kortelę visako doh.gif
nanuk,gopšiuk ir aišku kitos mamytes-junkites pas mus į bendraminčių temą-nes mes čia tik apie kalbą galime kalbet-ten daugiau pasišnekėtumę apie vaikučius.nuoroda yra keliais postais aukščiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 24 vasario 2009 - 15:43
Adriu tai jusu mergaiciuke labai jau "auksta lygi"pasiekus thumbup.gif musu daug dalyku is jusu isvardytu nedaro verysad.gif schmoll.gif as su juo uzsiimu rodau,bet jis ignoruoja,nedomina jo neikas blink.gif as jau nebeismastau kuom beuzsiimt su juo doh.gif
Atsakyti
Visos senos klubo nares kalbetis apie VISKA, kas susije su nekalbiuku raida renkasi CIA
Atsakyti
QUOTE(mamacka22 @ 2009 02 24, 11:27)
vaje as isivaizduoju kad manes laukia taspats doh.gif nes labai jau panasus musu oziukai doh.gif o kaip ten tie gydytojai reaguoja i tai?ka veikiat tuose uzsiemimuose?

matyt tais metais ta menesi gime pasiute vaikuikai nes ziuriu kad tarp musiskiu tik 4diensskirtumas mes 17gime.
ydytojais as ju nepavadinciau man labiau noretus jas vadinti auklytemis.Psihologe su juo zaisliukais zaidziapiesia abu mokina atkartoti zodelius na su ja zaidimu formas maniskiui patinka.O va logopede grieztesne jinai daugiau nori dirbti su liezuviu tai su pipete lasina sultis i burnyte kas maniskiui nepatinka jam reikia kad begtu daug o ne lasais lasintu
po to kukuruzus kisa i burna laikydama uz bunytes kad nepasuktu galvos na sitas zaidimas ir man per ziaurus manikiui baisiai tas nepatinka aplamai mano vyrukas nepatinka kai lieciamasi prie veido o juolab prie burnos ar nosies tai vaikinas eme ir ikando jai i prsta kai si grudo kukuruza uz zando.Todel maniskiui ir nepatinka logopedes uzsiemimai pamato ja tai begasi siaip vaikiukas ne ziplys apsiginti moka save net nuo suaugusiu o as maniau kad bus zioplys.
Aisku jo tokie issisokimai man nemalonus noris ploti viena per uzpakali ir iskart baigtusi visi oziai ir verksniai bet juk as to padaryti ju akivaizdoje negaliu dar apkaltins kad esu bloga mama.
Ju poziuris i toki jo oziu demonstravima tai toks:Reikai atsitupti salia oziuojanci vaiko paimti uz rankytes ir sakyti as suprantu kad tu dabar pyksti todel tu apsiramink ir mes eisime pazaisti kitur vaiko rankyte reikia glostyti
Spekit koks rezultatas? doh.gif vaikas soiegia dar garsiau stengias taves negirdeti tokiu budu jis pasiunta dar labiau doh.gif Ir tu lieki neisgirstas o vaikas lieka pasiekes savo
Jeigu noresit papasakosiu jum apie logopedes uzsiemimus i az asmeniskai nes cia daug ko viesinti negaliu apsidraudimui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rimka @ 2009 02 25, 09:10)
matyt tais metais ta menesi gime pasiute vaikuikai nes ziuriu kad tarp musiskiu tik 4diensskirtumas mes 17gime.
ydytojais as ju nepavadinciau man labiau noretus jas vadinti auklytemis.Psihologe su juo zaisliukais zaidziapiesia abu mokina atkartoti zodelius na su ja zaidimu formas maniskiui patinka.O va logopede grieztesne jinai daugiau nori dirbti su liezuviu tai su pipete lasina sultis i burnyte kas maniskiui nepatinka jam reikia kad begtu daug o ne lasais lasintu
po to kukuruzus kisa i burna laikydama uz bunytes kad nepasuktu galvos na sitas zaidimas ir man per ziaurus manikiui baisiai tas nepatinka aplamai mano vyrukas nepatinka kai lieciamasi prie veido o juolab prie burnos ar nosies tai vaikinas eme ir ikando jai i prsta kai si grudo kukuruza uz zando.Todel maniskiui ir nepatinka logopedes uzsiemimai pamato ja tai begasi siaip vaikiukas ne ziplys apsiginti moka save net nuo suaugusiu o as maniau kad bus zioplys.
Aisku jo tokie issisokimai man nemalonus noris ploti viena per uzpakali ir iskart baigtusi visi oziai ir verksniai bet juk as to padaryti ju akivaizdoje negaliu dar apkaltins kad esu bloga mama.
Ju poziuris i toki jo oziu demonstravima tai toks:Reikai atsitupti salia oziuojanci vaiko paimti uz rankytes ir sakyti as suprantu kad tu dabar pyksti todel tu apsiramink ir mes eisime pazaisti kitur vaiko rankyte reikia glostyti
Spekit koks rezultatas? doh.gif vaikas soiegia dar garsiau stengias taves negirdeti tokiu budu jis pasiunta dar labiau doh.gif Ir tu lieki neisgirstas o vaikas lieka pasiekes savo
Jeigu noresit papasakosiu jum apie logopedes uzsiemimus i az asmeniskai nes cia daug ko viesinti negaliu apsidraudimui smile.gif

Vajej kiek klaidu priveliau per skubejima doh.gif
Atsakyti