Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbiuku klubas ... - 2

QUOTE(=Svaja= @ 2009 02 23, 16:23)
Labuka, ar priimsit i nekalbiukus?? blush2.gif

Ilgai labai vis svarsciau ar eiti cia ar ne  mums 2 metukai ir 7men.kalba minimali verysad.gif  musiskis savotiskas vaikutis labai...daug kalbama apie autizma  labai nenoreciau kad taip butu.. unsure.gif 

siek tiek apie mus ...trecias vaikustis, gimes 34 savaiteliu del preeklamsijos.. Paulius  sveriam 14,valgom nedaug ,labai isrankus maistui doh.gif oziuku turim, linksmas besisypsantis vaikas, megsta technika  ir masineles, jokiu kaladeliu ir knygeliu neima net neidomu.Demesio kai nori domisi kai nenori nieko jam nepadarysi, ziuri teletabius,ratus, moka ijungti visa buitine technika,zino kur seimos nariai tik ne as blink.gif keista  kai klausi kur mama..lyg nesuprastu apie ka kalba, teti labai akcentuoja ,broliuka ir sese.katina turim ,skriaudzia ji  doh.gif kalba, mama, niam niam,Andi-Andrius,pusci-paukstis,teti-tetis,dat-dar.pilt-gerti, miau-kate arba pienukas -miau.na dar daug viskiu man suprantamu sako bet dar ir ciulba kaip paukstukas rolleyes.gif su vaikais labai nori buti jis duksta ,aktyvus bet ir cyplus, jei ko negauna tai spiegia kiek gali.ir daug sako NE doh.gif Nori matuotis viska, dazosi mano dazais  piesti nelabai megsta. biggrin.gif nusimauna kelnes, bet nemoka  ju apsiauti, atsisega visas sagutes jei yra.darom dar i pamperi nes  neseda ant puoduko.Kas dar.. g.gif  na prisiminsiu tai parasysiu. Ketinu ir as i raidos centra kreiptis nors gydytoja musu nemato prasmes g.gif  pasidariau ta testa  cia kur idetas ir ..nesmagu pasidare verysad.gif  79 unsure.gif

na va ir dabar atejo prie manes atnese is vonios mano dezodoranta  padave ir pakeles rankyte rodo kad tepciau..tet liepia biggrin.gif

na tai tiek apie mus kol kas.

kiek cia pasiskaiciau daug pediatru nenori duot siuntimu pas specelistus iki 3 pabandyk eit pirma pas neurologa o sis duos siuntimu visur kitur kur reikia , toks ispudis kad man pasiseke kad daktere pati dave siuntima man nereikejo prasyti
visaip mirksiukas.gif
o del katino maniskis jei galetu katina nesiotu ir visaip kitaip engtu , bet katinas sunkus , omaniskis toks maziukas vos11kg tesiekia smile.gif o seip tai tempia uz uodegos isviepes arba bado su pirstu akis blink.gif
o seip nesijaudink viskas bus gerai kad ir bus jis autistas gi vistiek bus mylimas tad kantrybes ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Gobsiukas, apie Nootropil: http://www.100metu.l...aides/nootropil

man regis cia daugumai nepro sali butu pavartot. lotuliukas.gif Bet galimas salutinis poveikis, mane tokie dalykai labai gasdina. Dar esu skaicius, kad vaikams kazkaip nootropai yra negerai, bet cia kazkokiame forume nezinia kieno rasyta, tai labai neimak i galva. Tiesa, o pas jus insultiniu issiliejimu nera? Nes instrukcijoje raso, kad jiems esant negalima vartot. unsure.gif As tai nesu tikra, kad maniskiui nera, nes lyg buvo kudikysteje kazkokie biski.

=Svaja=, sveika atvykus. 4u.gif Gali buti, kad tu atsibodai vaikui, jei daugiausia su tavim buna. Musu atveju taip ir yra. Manes beveik neklauso, o kitu - mielai. doh.gif

O as vakar su viena pazistama kalbejau, jos vyras iki 3 metu ne vieno zodzio nesake, o nuo 3 pradejo labai staigiai kalbet, tai biski nuramino. unsure.gif

Apie alalija, paskaitykit, labai panasi pas mus visus situacija http://www_logopedpl...es/alaliya.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanuk: 23 vasario 2009 - 15:49
na gal is ties pabodau..bet juk dirbu ..na nebunu daznai namie.Nors visi sako kad nera manes vaikas auksinis blink.gif kai tik as namie jis spiegia klykia..nejaugi as jam netinku verysad.gif o dar vyras sake kad is vis vaikas per mane toks..nu vien zo myliu ji labiausiai is visu savo vaiku ir pasirodo meile issaukiu vaiko isterija unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 23, 16:37)

o seip nesijaudink viskas bus gerai kad ir bus jis autistas gi vistiek bus mylimas  tad kantrybes ir viskas bus gerai 4u.gif

Zinoma bus mylimas wub.gif wub.gif lauksim ziuresim ka mums pasakys ir kaip cia seksis veliau. cool.gif
dabar kovojam su miegu loveleje...ipratinom aisku pas mus kad ...na dabar vyksta kova uz buvi biggrin.gif gal pavyks
Atsakyti
mamytes,nenorit bendrauti http://www.supermama... ne tik apie ką kalba mūsų džiausmeliai pakalbėt-bet ir kitkuo pasidžiaugt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2009 02 23, 16:48)
na gal is ties pabodau..bet juk dirbu ..na  nebunu daznai namie.Nors  visi sako kad nera manes vaikas auksinis blink.gif  kai tik as namie jis spiegia  klykia..nejaugi as jam netinku verysad.gif o dar vyras sake  kad is vis vaikas per mane toks..nu vien zo myliu ji labiausiai is visu savo vaiku ir pasirodo  meile  issaukiu  vaiko isterija unsure.gif

Pas mus tas pats vaizdzelis lotuliukas.gif
Cia ne netinki, o jis tiesiog zino kam nervus tampyt galima, vat ir viskas biggrin.gif
Lygiai tas pats pas mus
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2009 02 23, 16:50)
Pas mus tas pats vaizdzelis  lotuliukas.gif
Cia ne netinki, o jis tiesiog zino kam nervus tampyt galima, vat ir viskas  biggrin.gif
Lygiai tas pats pas mus

O man atrodo kad jis nemyli manes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2009 02 23, 16:55)
O man  atrodo kad jis nemyli manes unsure.gif

O ka, neina apsikabinti, paguodos nepraso kai tetis pabaria pvz?
Atsakyti
=Svaja= sveika prisidejus 4u.gif kodel dvejojote ar cia lankytis?pamatysit cia renkasi begalo saunios mamytes,visos pasiguosim,bedas issipasakosim ir dziaugsmus ir lengviau bus drinks_cheers.gif o del vaikiuko meiles tai nenusiminkit kad jis nekreipia demesio i jus,cia toks tarpsnis,as taipat kaip ir kiekviena mama sulaukiu visokiu sposu is savo klecko,bet juk vaikui visada mama bus pats mylimiausias zmogus kad ir kas bebutu mirksiukas.gif jis jauciasi ramus,zino kad mama niekur nepabegs,visada ji myles ir panasiai todel ir nerodo jum daug emociju ax.gif nosi i virsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamacka22 @ 2009 02 23, 17:04)
=Svaja= sveika prisidejus 4u.gif kodel dvejojote ar cia lankytis?pamatysit cia renkasi begalo saunios mamytes,visos pasiguosim,bedas issipasakosim ir dziaugsmus ir lengviau bus drinks_cheers.gif  o del vaikiuko meiles tai nenusiminkit kad jis nekreipia demesio i jus,cia toks tarpsnis,as taipat kaip ir kiekviena mama sulaukiu visokiu sposu is savo klecko,bet juk vaikui visada mama bus pats mylimiausias zmogus kad ir kas bebutu mirksiukas.gif  jis jauciasi ramus,zino kad mama niekur nepabegs,visada ji myles ir panasiai todel ir nerodo jum daug emociju  ax.gif nosi i virsu 4u.gif

Aciu ax.gif Apmirsau matyt visus tuos dalykus nes vis tik senai buvo blush2.gif

Nanuk,aisku jis atbega pas mane kur gi kitur ji paguos wub.gif

Uzmigom lovyteje topsecret.gif sokiai.gif na gal po truputi miegos.
seip labai jautriai miega ,jau jei is kambario kas tuoj pabunda ir atkeliauja is paskos ,ypac nakti i tuoleta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mamacka22 @ 2009 02 23, 17:04)
=Svaja= sveika prisidejus 4u.gif kodel dvejojote ar cia lankytis?

Na vis maniau kad ateis laikas prabils , bet kad jis siek tiek kitoks vaikutis ,tai manau kad jei jau kas tai bent bendraminciu rasiu ,patarimu rasiu ir supratima. wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif kaip keista.mes kad ir noretumem neuzmigdytumem jo savo lovoj tongue.gif kai jau nori miego pasiima savo meskina ir i lovyte savo.o sakykit ar seip nervuotas vaikas jusu?ar krenta ant zemes jei ko negauna?
Atsakyti
QUOTE(mamacka22 @ 2009 02 23, 17:26)
g.gif kaip keista.mes kad ir noretumem neuzmigdytumem jo savo lovoj tongue.gif kai jau nori miego pasiima savo meskina ir i lovyte savo.o sakykit ar seip nervuotas vaikas jusu?ar krenta ant zemes jei ko negauna?

na tfu tfu dar nekrito ,tik supyksta tai meta kas po ranka pakliuva, nubega kedute apvercia ar dar ka.o iprato pas mus kai sirgo pasiemiau ji salia kad girdeciau ar kvepuoja gerai ar temperatura nekyla na ir prasidejo, pajuto kad visai smagu su mama blush2.gif o mazytis iki metuku miegojo tik loveleje , nesupamas , zodziu pagadinau sitam reikale vaika blush2.gif na istaisysim reikaliuka manau

Ar yra vaikuciu kurie kartais pasistiebe vaiksto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 23 vasario 2009 - 16:30
mano visalaika pasistiebes vaiksto doh.gif
Atsakyti