QUOTE(mamacka22 @ 2009 02 21, 11:41)
Nanuk perziurejau jusu video,pirmiausia tai psakysiu kad be galo grazus jusu vaikutis
o elgesys...atrodo kad ziurejau i savo vaika
elgiasi lygiai taipat,tik ka filmavot jusiskis buvo gan ramus,o musu tai pastoviai lekia ir lekia,ka paima tik keliom sekundem,tik prie reklamos ilgiau pastovi,arba ramesnis yra kai visu garsu muzika namie groja
o del skiepu tai mes gyvenam lietuvoj,bet gime jis ne lietuvoj,i lietuva gryzom kai jam buvo 9 men,ten turejom visus skiepus,poto cia truputi atsidejo tai taip ir gavosi,mat sunkiai sirgom vienu tarpu tai nukele truputi gydytoja
na o darytas disc tyrimas nebuvo labai geras,bet tiek mums ir tepaaiskino,jokiu skaiciu ar isamesnio pasakojimo,tik kazkokia kreive parode nubraizyta,tai viena kart geriau kita kart blogiau
o toks nevaldomas pasidare ne po skiepo,toks visada buvo nenustygstantis vietoj,seip vystymosi raida nebuvo suletejus,ir sedejo ir sliauziojo laiku,lygiai metuku laiko per sav gimtadieni pradejo vaiksciot
jusu vaiko uzsiemimai tokie kaip ir musu labiausiai aisku patinka vanduo,galetu is vonios neiseit, veliau vertimaisi per galva ir kiti pakvailiojimai,kas pamato sako kad mano sveikata ir nervai turi but geleziniai su tokiu vaiku gyvenant
dar norejau paklaust ar jusu vaikas pats moka apsirenk ir nusisrengt?nes man logopede pradejo rodyt lapus kur surasyta vaiko raida ir aiskino kad dvieju metu vaikas jau turi pats moket tai daryt
nu maniskis tikrai visko neapsirengia ir nenusirengia,
nu o visa kita ka pamaciau ir perskaiciau is jusu pasakojimo tai viskas atitina musu elgesi
Tai jums nepatvirtino autizmo dar?
Apie joki rengimasi negali buti kalbos 2 metu
, absurdas. man sake kai buvom konsultacijoje, kad dar neturi moketi, bet bandyti jau turetu. Pvz kai kelnytes nuleistos bandyti traukti i virsu, bandyti segti striuke ir pan. Moketi yra dar anksti.
O siaip, man atrodo nera mums jokio autizmo, toks elgesys labiau panasus i СДВГ (Синдром дефицита внимания с гиперактивностью)/ demesio deficito sindromas su hiperaktyvumu. (pazodziui verciant), o autizmas... nu nzn. Man tiesa rusu forume vienam patare pas psichiatra gera nueit su vaiku, sake kad neurologai nelabai gaudosi sioje srity, o psichiatras is karto pasakys. (VRC psichiatras iki 3 metu neziuri vaiku
, reik eit privaciai)
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 21, 15:23)
norejau paklausti kaip jusu vaikai reguoja i tai pvz padaryk ka nors as tau duosiu
na kaip reaguoja... kaip ir turi. O ka?
o del alpimo po 3 val verkimo zinokit nueikit butinai pas neurologa ir staigiai, cia zinokit nieko gero. Nelaukit to VRC. Nueikit patys kur nors anksciau ir reikalaukit Magnetinio rezonanso tyrimo, nes cia gali buti rimti dalykai.
Del nuotrauku: ikelk i koki nors saita nuotrauku talpinimui, pvz www.fotki.com, o is ten ikelus nuoroda CIA idesi. Sakau, jei nemoki atsiusk, idesiu. Nebijok, nesuvalgysiu as tu nuotrauku.
Einu ruostis gimtadieniui.