Shangri La, pas mus atvirksciai. Neina pas svetimus.
Jei artinasi gelbejasi slepdamasis uz mano koju ar ant ranku puola. Bet panasumas tame kad prisirises nerealiai irgi prie manes. Kai vyras nesa guldyt ji miegot jis biski verkia, bet trumpai, nes nori, kad as kartu eiciau.
Rankinis rezimas ir pas mus daznai buna ijungtas,
as jau net rauksles ant rankos turiu nuo visa laika persuktos odos nuo nesiojimo, kosmaras. Bet maniskis kai nuobodziauja daznai prasosi ir rodo man kur turiu eiti ir dazniausiai tai reiskia, kad jis nori pasiekti aukstai esancias spinteles, ten knistis, delioti viska arba lipti nori ant vonios baldu, na zodziu... pastebiu, kad su tikslu daznai prasosi, bet buna kad ir atsigula ant peties ir viskas.
O pas jus kaip?
jjjolanta, sutinku, kad prigalvoja tie gydytojai ne mazai, is vis psichiatrija tiek netikslus dalykas, neapibreztas, tai tos diagnozes yra "ant vandens piestos" daznai, TACIAU, jei zinai, kad vaikui buvo su smegenim bedos ir matai, kad raida sustojusi ir keistas elgesys (kaip yra mano atveju) tai manau reik eit ir bandyt aiskintis kas mano pypliui yra, nes savalaikis gydymas (jei ka) duoda geriausius vaisius.
O jums nedare MRT smegenuku? Ar Lietuvoje nedaro maziukams? Rusijoje su narkoze daro, aisku negerumas ta narkoze, bet is karto visu bedu priezastis matosi. Suprantat kaip mergos, jei pvz vaikui yra isemija ane? Tai jei ta vaika vedzioti i pratybas pas logopeda ar kur kitur, na gal bus pazanga bet priezastis isliks, jam visa laika bus sunku, sunku suprasti, sunku isiminti, sunku pasakyti, sunku pritapti, nepavargti ir t.t. Manau, kad reik atrasti problemos saknis, saltini. Tik tada sekme garantuota. Ar pas mus tik simptomatika gydo? Niekas nesusiduret su Magnetinio rezonanso tyrimu? (MRT)
Apie isemija:
http://www.pasveik.l...trikimai-/24994
paskutineje pastraipoje minima vaiku disleksija, atsirandanti is isemijos...
Aciu Dievui, mes tokiu problemu neturim. Bet jei yra smegenu pazeidimai, tai tada liudni dalykai
Magnetinio rezonanso nedare, atseit tik raida veluoja.