QUOTE(adriu @ 2009 02 09, 10:06)
nanuk,bet mes visur kreipėmės,dviejų poliklinikų visas logopedes apėjom,pas psichologą buvom,sakė mūsų atveju laukt-jei neatsiras 3 metų naujų žodelių tada dirbsim
ji kai aš sakau labai žiūri ir bando deliot lūpytes,bet be garso
Teisingai jums pasake, nes kaip as ir rasiau, jei vaikas BANDO, ir tikais atzvilgiais normalus jo elgesys yra ir reakcijos i ivykius tai reiskia viskas ok, tik logopedas reikalingas, o vat jei nebando, ir yra visokiu keistumu tai jau reik varpais skambinti.
Pas jus pagal tavo pasakojima viskas gerai, mergytei tik reik truputi padet ismokti tarti.
O vat mums tai itariu negerai yra.
maniskis daznai neklauso ka jam sakai (arba ignoruoja, nezinau), pvz i lauka problema iseiti tokiu kaip dabar oru nes jis eina i visas balas, aiskinu, kad suslaps kojos, kad negalima, o jis pyksta ir vis vien lenda visur. Namie tas pats. Kai nenori kazko daryti tai jo ir nesudominsi niekaip. Pvz knyguciu nenori ziureti, klausyti, uzvercia ir veda mane uz rankos kur jis nori, ... ai zodziu... net sakyt nenoriu...
jjjolanta, aciu uz palaikyma. Nusiteikiau blogiausiam. Nes vaikas mano zinok tikrai nenormaliai elgiasi savo amziui. Net nemato reikalo bandyt kartot zodzius, tik visa laika reikalauja ko jis nori, sunkiai pasiduoda mano prasymams ka nors zaisti ka as noriu, pvz statyti is blokeliu nama (boksta), nugriauna ta mano pastatyta nama ir toliau savo masinytes vezioja, nesidomi ypatingai niekuo...
Mergos, kas buvote VRC Vilniuje, papasakokit kaip atrodo pastatas ir is kurios puses iejimas. Radau maps.lt, kur randasi, bet kiek pamenu ten kazkokie yra sovietmecio seni pastatai neaiskus...
Bijau klaidziosiu ilgai as nuvaziavus.