QUOTE(tatedo @ 2009 02 02, 23:34)
Pas mus irgi buvo tokių žodelių, kuriuos kelis kart pasakydavo ir viskas jie dingo liko tik tie trys kuriuos anksčiau rašiau.... įdomu tikrai dėl ko jie dingsta. Jei paklausi gydytojos pasidalink informacija
Beje ar yra mažylių kuriem buvo pakirptas liežuvio pasaitėlis, aš dar galvoju gal dėl to maniškiui sunkiau dėl kalbėjimo, nes mes kirpom pasaitėlį.
Aha, paklausiu jei bus galimybe, siaip einame pas nauja gydytoja (nes naujoje poliklinikoje prisiraseme - kraustemes neseniai) tai nzn, jei normali moteriske bus tai paklausiu, jei ragana tai nzn kaip ten bus.
Su pakirptu pasaiteliu atvirksciai turi pradet kalbet (jei pasaitelyje kalbos stabdis slypi). Va ir as galvoju gal ir mum tas pasaitelis koks ne toks...
Mes nei pas chirurga nei pas stomatologa nebuvom nuo gimimo.
QUOTE(Shangri La @ 2009 02 03, 00:09)
Matai, aš matau ir tam tikrus neraminančius pasikeitimus- tą "kiii" ji sakydavo, kai matydavo katę, jai buvo įdomus gyvūnai, dabar- nebe, tiesiog jų nepastebi, kaip ir vaikų. Tiesiog matau kad silpnėja susidomėjimas aplinkiniu pasauliu ir stiprėja prisirišimas prie tų keistų pasikartojančių veiksmų (popieriaus plėšymo, kaladėlių rikiavimo). Bet. Dvi savaites lankom masažą, pastebėjau kad pasidarė ramesnė, kažkaip gal labiau dėmesį kreipia į žodžius, šiandien jau gana ilgai vartė knygutę ir nebandė plėšyti. Mums ir tai yra pasiekimas
Papildyta:
Tiesa, dar pridursiu, kad norom nenorom tie negeri pasikeitimai siejasi su smegenų sukretimu. Kažkaip po to įvykio viskas pasikeitė, aišku suvokėm tai ne per dieną.
Na maniskiui irgi pabosta kai kurie dalykai, manau tai normalu. Va pas mus pvz laiptineje stovi sena komoda, ant jos priklijuota keli lipdukais su Teletabiu atvaizdu, kai tik persikraustem kas karta lipant laiptais mano Levukas begdavo prie tos komodos ir rodydavo man tuos tabius
ir laukdavo kol pasakysiu kad tai tabiai, o dabar nebeidomu - pabodo. Sunys irgi anksciau ir kates dziaugsma saukdavo, o dabar pasiziuri ramiai ir viskas. Man atrodo tai normalu, pripranta vaikai ir tiek. Aisku zaidimai vienodi negerai yra, bet sakai masaziukai i gera, tai manau nera labai kazkas blogai.
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 03, 01:32)
Na manau mes vyriausi esam cia nekalbiukai
Nanuk turiu drauge kuri turi du berniukus vienam cerebralinis paralyzius (gimdimo trauma) antram autizmas gime sveikas(metuku sulaukes patyre didele trauma ) po situ nelaimiu dar ir vyras ja paliko o mama laikosi laksto per daktarus ir labai rupynasi vaikais , tad ir tau linkiu dideles stiprybes jos labai reikia
As kai laukiausi maziuko lankiausi pas genetike , po visu tyrimu man genetike pasake kad nematau tikslo daryti daugiau tyrimu ,man eme vaisiaus vandenys, ir palei juos apsigimimu nerasta , bet palei kraujo tyrimus rodo, kad kazkas vaisiaus genuose negerai , tai ji mane nuramino ;nesijaudink tavo vaikas turetu gimti sveikas, tik gali buti sutrikusi vaiko raida , dar gali vaikas iki 5m mazdaug vystytis o poto nustoti visiskai vystytis
, arba gali gimti visikai sveikas , zinot mane tokie zodziai nepaguode, bet stengiausi negalvoti ir raminti save
gimus, patyre sunkia galvos trauma
paskui prasidejo bemieges naktys ir daktaru lankymas
dabar daktare dare disko tyrima ir nustate mum palei vystimasi atitinkam 17,5men o mum jau netgi 34 men , nuvaziavus i VRC pasake kad tas ivertinimas mum per didelis
jau mazdaug pries 10men maciau kad mano maziukui kazkas negerai nes kai sueidavo su bendraamziais visos mamos labai stebedavosi maniskiu , atseit toks mazas o taip gerai vaiksto jus isvaizduokit,koks budavo nustebimas kai pasakydavau kad maniskui 2m
dar jau beveik 3m o dar nekart i puodeli nieko nepadare ir dar nesiruosia daryti
aisku as daug sykiu verkiau ,daugsykiu raminau kad viskas bus gerai , ir kiek internete perskaitau info stengiuosi netaikyti savo maziukui tai palieku spresti uz save protingesniem daktaram
visoms sekmes ir didziausios stiprybes
Papildyta:
adriu ar jum dare disko tyrima ?
Laikykis
ka as galiu pasakyt, sunku ir zodziu parinkti, liudna aisku, bet reikia buti stipriai.
O kas per disko testas?
Kaip ji atlieka? Mum nieks nedare.