QUOTE(Ramsius @ 2009 02 02, 21:12)
Mes vyresni
Maniškis irgi taip pakalba, bet jistaip išsidirbinėja....
O šiaip su kalba pas mus prastai....Suprantamų žodžių žino ga l 10, visi kiti savo kalba. Kartoti visai nekartoja
Net nebando, atvirkščiai, bando mus įtikinti kad tai ne jis o mes neteisngai kalbam..
Labas, nekalbiukų mamytės
Priimkit ir mano vyruką į savo nekalbiukų klubą...
Sveiki atvyke. As esu cia pati depresyviausia, Nekreipkit i mano postus demesio.
QUOTE(Shangri La @ 2009 02 02, 21:33)
Maniškė...nieko nešneka. Suprantat, kai pasakau "nieko", dažniausiai žmonės mano, kad kažką ji visgi pliurpia. Bet nieko- reiškia paukščių kalba, jeigu ir prasiveržia mamama, tai jis skirtas ne man, o šiaip, orui...
O dar blogiau ne tai, kad nėra pažangos, o tai, kad yra regresas, anksčiau buvo bandymų (kiii, niam niam, ir pan.). Atrodo, įdedam daug pastangų, ir muzikėlę lanko, ir šnekam, ir knygeles skaitom.
Maniskis irgi pries puse metu kartais darant "ate ate" lyg buvo pradejes sakyti "tiatia" ar kazkaip panasiai, bet po to nustojo. mamamama mes irgi pasakom, bet i ora, kaip ir jus.
Pries kokius 2 men lyg bande sakyti "kaka" kai eidavom plauti uzpakali i vonia, bet po to nustojo. Man rigi tokie dalykai nepatinka, kazkokio baisaus degradavimo nera aisku, bet tie va tokie tolkom neatsiradusiu zodziu dingimai mane irgi neramina.
O gal tai ne regresas Shangri La, jei sakai bandymai tik buvo, pas mus irgi tik bandymai, va jei vaikas sneketu jau ir vdrug nustotu ar nustotu naudoti konkreciai jau zinomus zodzius, va cia gal regresas vadintusi...
Ketvirtadieni einu pas seimos gydytoja su savo princu, paklausiu jei nepamirsiu del to regreso, ka ji mano.