QUOTE(Nanuk @ 2009 01 29, 22:53)
keista, nes visur rasoma, kad labai negerai telikas yra. Pas mane pazistama yra, ji turi sunu kuriam dabar metai ir 11 men, jis kalba jau sakiniais, atsako i klausimus, klausia... na zodziu nerealiai pazenges. Nieko ji specialaus nedare tam, bet va teliko jie neziurejo iki siol is vis. Va as ir galvoju ar neslypi tame paslaptis.
Shangri La, pas mus tas pats. Visos isteijos ir oziai prekybos centruose prasideda. Ne duok Die ko nors neduoti jam ko jis nori, nevaldomas, eina kur nori viska ima... na zodziu laisvai bahuras jauciasi. Tiesa, as ji aukleju pagal Nikitinu metodika, tai gal dar ir tame saknys slypi, bet jei taip tai ateity tik i nauda bus, turetu isaugti tuos ozius, nes dabar dar mazas ir nesupranta, kad egzistuoja ribos, pinigai, kad ne viskas jam skirta. Atejes i parduotuve ima zaislus, atsiseda ir zaidzia , nu sakes, kaip pas save namie.
Shangri La, pas mus tas pats. Visos isteijos ir oziai prekybos centruose prasideda. Ne duok Die ko nors neduoti jam ko jis nori, nevaldomas, eina kur nori viska ima... na zodziu laisvai bahuras jauciasi. Tiesa, as ji aukleju pagal Nikitinu metodika, tai gal dar ir tame saknys slypi, bet jei taip tai ateity tik i nauda bus, turetu isaugti tuos ozius, nes dabar dar mazas ir nesupranta, kad egzistuoja ribos, pinigai, kad ne viskas jam skirta. Atejes i parduotuve ima zaislus, atsiseda ir zaidzia , nu sakes, kaip pas save namie.
as cia pasiskaiciau apie teliko zala seip ir pas mus namie jei vyresnelis paziuri is syk jauciasi nes prasideda jam pykcio priepoliai o va vienos kaimynkos mergelike tai telika ziuri nuo gimimo as jei nesyk esu sakiusi kad tavo vaiko galva bus kvadratine ji man: nieko cia tokio bet vaikas 2m kalbejo taip kaip suages ir nieko jai nedare specialaus ir zinok zmogau
o va papasakosiu apie parduotuves mano drauges mergyte mazdaug iki2,5m i parduotuve sunku buvo nusivesti tai ji jai nupirkdavo kempiniuka ar gramztuka ir vaikas apsiramindavo kol prieidavo kasas ir mamai buvo gerai nes namie sunaudodavo ji ir dabar juokias kempiniuku turiu tiek kad dar koki 5m uzteks mes taip bandem ir mes pradzioj padedavo dabar jau issigudrino nebepadeda