Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbiuku klubas ... - 2

QUOTE(Nanuk @ 2009 01 29, 22:53)
keista,  g.gif nes visur rasoma, kad labai negerai telikas yra. Pas mane pazistama yra, ji turi sunu kuriam dabar metai ir 11 men, jis kalba jau sakiniais, atsako i klausimus, klausia... na zodziu nerealiai pazenges. Nieko ji specialaus nedare tam, bet va teliko jie neziurejo iki siol is vis.  g.gif  Va as ir galvoju ar neslypi tame paslaptis.

Shangri La, pas mus tas pats. Visos isteijos ir oziai prekybos centruose prasideda. Ne duok Die ko nors neduoti jam ko jis nori, nevaldomas, eina kur nori viska ima... na zodziu laisvai bahuras jauciasi.  lotuliukas.gif  Tiesa, as ji aukleju pagal Nikitinu metodika, tai gal dar ir tame saknys slypi, bet jei taip tai ateity tik i nauda bus, turetu isaugti tuos ozius, nes dabar dar mazas ir nesupranta, kad egzistuoja ribos, pinigai, kad ne viskas jam skirta. Atejes i parduotuve ima zaislus, atsiseda ir zaidzia  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nu sakes, kaip pas save namie.  doh.gif

as cia pasiskaiciau apie teliko zala seip ir pas mus namie jei vyresnelis paziuri is syk jauciasi nes prasideda jam pykcio priepoliai doh.gif o va vienos kaimynkos mergelike tai telika ziuri nuo gimimo as jei nesyk esu sakiusi kad tavo vaiko galva bus kvadratine ji man: nieko cia tokio doh.gif bet vaikas 2m kalbejo taip kaip suages smile.gif ir nieko jai nedare specialaus ir zinok zmogau g.gif

o va papasakosiu apie parduotuves mano drauges mergyte mazdaug iki2,5m i parduotuve sunku buvo nusivesti tai ji jai nupirkdavo kempiniuka ar gramztuka ir vaikas apsiramindavo kol prieidavo kasas ir mamai buvo gerai nes namie sunaudodavo ji ir dabar juokias kempiniuku turiu tiek kad dar koki 5m uzteks mes taip bandem ir mes pradzioj padedavo dabar jau issigudrino nebepadeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 30, 13:59)
as cia pasiskaiciau apie teliko zala seip ir pas mus namie jei vyresnelis paziuri is syk jauciasi nes prasideda jam pykcio priepoliai  doh.gif o va vienos kaimynkos mergelike tai telika ziuri nuo gimimo as jei nesyk esu sakiusi kad tavo vaiko galva bus kvadratine ji man: nieko cia tokio doh.gif  bet vaikas 2m kalbejo taip kaip suages  smile.gif ir nieko jai nedare specialaus ir zinok zmogau  g.gif

o va papasakosiu apie parduotuves mano drauges mergyte mazdaug iki2,5m i parduotuve sunku buvo nusivesti tai ji jai nupirkdavo kempiniuka ar gramztuka ir vaikas apsiramindavo kol prieidavo kasas ir mamai buvo gerai nes namie sunaudodavo ji ir dabar juokias kempiniuku turiu tiek kad dar koki 5m uzteks mes taip bandem ir mes pradzioj padedavo dabar jau issigudrino nebepadeda doh.gif

Del to kad kalba mazyle tai viskas normaliai, 80% vaiku ziurinciu tv kalba laiku, tiesiog kiti 20% galime buti mes. ax.gif

O del pardes, mano "veikliajai desrai" jokie npadeda kempiniukai ar dar kas, jam ka paemi o jis dar nori, vienus meta zaislus, kitu praso, ima, lekia... doh.gif Na, paskutini karta kai buvom tai masinyte pirkom, sakiau, viskas, dabar einame i kasa , daugiau nieko negalima imti, tai kazkaip nuejom, normaliai, bet uz kasu is karto geliu salonas buvo doh.gif oh GOD, vaikas ten pradejo verztis, as vos sugebejau atsiskaityti kasoje ji laikant, bijojau kad sudauzys ten visas vazas. Na zodziu. Maniskis kai uzsinori kazko tai sansu mazai tevai turi. lotuliukas.gif

P.S. Mamytes Vilnietes, norejau paklausti ar nevaikstot i zaidimu kambarius? Labai faina vaikams issidukti.
http://www.photoshar...oto2753740.html
Va mes Euroopoje. Labai patinka maniskiui. Ar nenoretumet kada susitikt su vaikais padukt? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanuk: 30 sausio 2009 - 13:54
QUOTE(Nanuk @ 2009 01 30, 14:45)
Del to kad kalba mazyle tai viskas normaliai, 80% vaiku ziurinciu tv kalba laiku, tiesiog kiti 20% galime buti mes.  ax.gif

O del pardes, mano "veikliajai desrai" jokie npadeda kempiniukai ar dar kas, jam ka paemi o jis dar nori, vienus meta zaislus, kitu praso, ima, lekia...  doh.gif  Na, paskutini karta kai buvom tai masinyte pirkom, sakiau, viskas, dabar einame i kasa , daugiau nieko negalima imti, tai kazkaip nuejom, normaliai, bet uz kasu is karto geliu salonas buvo  doh.gif oh GOD, vaikas ten pradejo verztis, as vos sugebejau atsiskaityti kasoje ji laikant, bijojau kad sudauzys ten visas vazas. Na zodziu. Maniskis kai uzsinori kazko tai sansu mazai tevai turi.  lotuliukas.gif

P.S. Mamytes Vilnietes, norejau paklausti ar nevaikstot i zaidimu kambarius? Labai faina vaikams issidukti.
http://www.photoshar...oto2753740.html
Va mes Euroopoje. Labai patinka maniskiui. Ar nenoretumet kada susitikt su vaikais padukt?  thumbup.gif

oj koks isdykelis biggrin.gif mirksiukas.gif man panasiai jei as jo neisikeliu i vezima tai i parduotuve eiti negaliu nes kitaip viskas bus numetita nuo lentynu doh.gif viena kart ejom i parduotuve iseinant bandziau susideti prekes jis pasileido begti isparduotuves o uz parduotuves gatve jis i ja i bego ir ziuri ir juokiasi kad mama bega issiziojusi jau sukosi begti tolin tik kojos slydo ir tvojosi tiesiai ant veiduko guzas dvisavaites laikesi doh.gif

Atsakyti
gobsiukas, zinok pas mane tas pats, daro vaikas viska ko negalima puikiai tai suvokdamas, nes jam prikolas tame yra, irgi va paima koki draudziama daikta ir bega nuo manes, juokiasi, isdykauja zodziu. Kai pamperi reik keist tas pats vaizdelis, 15 min is galo mamyte laksto... lotuliukas.gif arba ateina prie plytos ir vaizduoja kad suka rankeneles ir ziuri i mane ir juokiasi thumbup.gif nu, zino juk kad negalima, zodziu isdykelis. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanuk: 30 sausio 2009 - 14:56
lotuliukas.gif lotuliukas.gif isdekeliai mazi as ir ji gaudau kai reikia keisti sauskelnes biggrin.gif
Papildyta:
Nanuk o kaip tavo isdykelis ar supranta viska kai kalbt nebutinai su juo ? pvz mes kai valgom ir kalbames suvyresneliu kad eisim pas mociute ar i zaidimu kambari ar kazka panasaus jis nesupranta nors labai patinka visur eiti kol jam nepasakai indvidualiai tol jis nesupras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 30, 16:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif isdekeliai mazi as ir ji gaudau kai reikia keisti sauskelnes  biggrin.gif
Papildyta:
Nanuk o kaip tavo isdykelis ar supranta viska kai  kalbt nebutinai su juo ? pvz mes kai valgom ir kalbames suvyresneliu kad eisim pas mociute ar i zaidimu kambari ar kazka panasaus jis nesupranta nors labai patinka visur eiti kol jam nepasakai indvidualiai tol jis nesupras   doh.gif

Oi zinok maniskis net man regis neklauso ka kas sneka, as kartais iki jo dosibelsti negaliu, ne visada aisku, bet kartais jis lyg susimastes buna labai arba labai kazkuo uzsiemes ir net negirdi kai i ji kreipiasi, net reik suploti rankomis, kad atkreiptu i mane demesi. Nezinau, siaip negeras tai dalykas, toks gilus susimastymas. Oj, nenoriu net galvot... tikiuosi, gal ne simptomas cia pas mus. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanuk: 30 sausio 2009 - 20:48
as kai pasakiau kad daznai nekreipia demiasio i mus tai musu berniuka liepe vezt i kauna klausa tirt smile.gif Nanuk jums2m? As kazkaip prisiminiau kad mano vyresnelis mazdaug nuo1,9m negaledavom su vyru kalbet apie mociute nes visada noredavo vaziuot ir verkdavo jei jo nevezdavom , jis visad klausydavosi ka kalbam ir idomu buna jam ,o su maziuku tai kitaip vakere sakau vaikai einam dantu plauti vyresnelis nubega i vonia o maziukui jei kartais bega paskui nes patinka begioti bet dazniausiai atnesu parodau sepetuka, kad plausim dantukus, tad ir jis bega saukdamas sia sia sia smile.gif (aš, aš,aš)nes jis nesupranta is kalbos kaveiksim ar panasiai nes jam turi asmeniskai pasakyti letai ir tai kartais geriau net gestais doh.gif
Atsakyti
labas rytas,padukę tie mūsų kukučiai,mes turim katiną tai mažoji šaukia jį tssss.jo vardas Makas.tai sako mam-vos ne mama doh.gif
mano tai laaabai viską suprantą,aš šluoju grindis,sakau-atneš šiupeliuką,nueina ir atneša iš spinteles,bet kad dar kalbėtų ax.gif
netyčia pridarė į kelnytes-sakau negera tu mergyte-purto galvą,o kodėl negera-klausiu-sako eėeėeė.dieve kada prasiverš doh.gif auklė sakė vakar darė ant puoduko,tai rodo į poperiu sako pop-pirmą kart-gal pajudėsim iš to mirties taško unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 31, 09:35)
as kai pasakiau kad daznai nekreipia demiasio i mus tai musu berniuka liepe vezt i kauna klausa tirt  smile.gif  Nanuk jums2m? As kazkaip prisiminiau kad mano vyresnelis mazdaug nuo1,9m negaledavom su vyru kalbet apie mociute nes visada noredavo vaziuot ir verkdavo jei jo nevezdavom , jis visad klausydavosi ka kalbam ir idomu  buna jam ,o su maziuku tai kitaip vakere sakau vaikai einam dantu plauti vyresnelis nubega i vonia o maziukui jei kartais bega paskui nes patinka begioti bet dazniausiai atnesu parodau sepetuka, kad plausim dantukus, tad ir jis bega saukdamas sia sia sia smile.gif (aš, aš,aš)nes jis nesupranta is kalbos kaveiksim ar panasiai nes jam turi asmeniskai pasakyti letai ir tai kartais geriau net gestais  doh.gif

O taviskis kai miega ir triuksmas yra prabunda?
Pas mus tai vargu kad klausa bloga, nes labai girdi viska, kai nakti sugirgzda lova jis prabunda kartais irgi, na zodziu, klausa man atrodo mums atpuola. Cia kitkame bus problema: arba demesio deficitas arba ... net sakyt nenoriu.
O as va saviski turiu ikalbineti kai jis nenori kazko daryt, pvz jis dantu valyt nemegsta tai einu ikalbineju, kad ziuresim i veidrodi, bus idomu... arba plauti uzpakalio nenori kai apsikakoja tai irgi ikalbineju kartais, o jis toks vaizdas, kad ignoruoja mane, bet ne visada, kartais is karto paklauso. Ai nesuprantu as kas cia pas mus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanuk: 31 sausio 2009 - 09:58
nanuk,o jus dirbat su pirštukais,maniškė tai labai megsta riešutus deliot į mineralinio butelį,piramides statyt-ir iš kaladėlių ir iš puodelių.piešti ir labai-bet ji taip keistai piešt pradėjo-anksčiau burbulus ratus sukdavo,brukšnius brėždavo,o dabar tokius mikroskopinius susirazgiusius kirmeliukus,o ką piešia jūsų vaikai?
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 01 31, 12:06)
nanuk,o jus dirbat su pirštukais,maniškė tai labai megsta riešutus deliot į mineralinio butelį,piramides statyt-ir iš kaladėlių ir iš puodelių.piešti ir labai-bet ji taip keistai piešt pradėjo-anksčiau burbulus ratus sukdavo,brukšnius brėždavo,o dabar tokius mikroskopinius susirazgiusius kirmeliukus,o ką piešia jūsų vaikai?

doh.gif maniskis tai nieko nepiesia, jam neidomu. O turetu jau piesti? blink.gif
tuos mazus daikciukus tai as irgi duodu, visokius zirnius, pupeles delioti, kaisioti i plastilina, bet jis labiausiai metyti megsta doh.gif tai su tais pirsteliais ne ilgai gaunasi mum zaisti
Atsakyti
O del pirstuku zaidimu tai pradejom zaisti, tik mums pagal standartus nesigauna, nes neidomu. Pvz pupeles ir zirnius dedame i sunkvezimuka, pametome, po to renkame... Monetas dedame i taupykle, bet kartais pradedam i burna kisti ir juokiantis begti nuo issigandusios mamos biggrin.gif tai tada tenka atiminet. Krapstomes kazkaip, stengiames, bet sunkiai gaunasi.
Atsakyti