Įkraunama...
Įkraunama...

Evitos gimimas

Siandien musu pupai menuo lygiai,ta proga ir sugalvojau daugiau nelaukti ir parasyti savo gimdymo istorija 4u.gif Pernai geguzes men pradzioj svenciau 25-aji gimtadieni,ir tyliai mintyse pagalvojau kad geriausia dovana butu- mazo angelelio atejimas i musu seima..Buvom vede 2 metus,tai maniau pats laikas gausinti seimyna.Geguzes 20 diena pamaciau dvi juosteles nestumo teste-zadancias apie kitoki artejanti gyvenima bigsmile.gif Kaip tik po to ruosemes kelionei kruizu,nors keliones metu reikejo daug ko atsisakyti,neskaitant alkoholiniu gerimu,bet ir masazu,sporto klubu,dziakuzi baseinu,disco ir t.t Man ta kelione buvo-vyro dovana,bet pasakysiu negalejau atsipalaiduoti nei dienai,nes vargino pykinimai..Nezinau cia nestumo pradzxios padariniai ar nuo siubavimo.. doh.gif Pats nestumas praejo sunkiai,jei ne pykinimai,tai rugstys kilo,tino kojos ir rankos,prasidejo niezai. Pagaliau prabego ir tie 9 men thumbup.gif Maloniausia vies tiek dazniau prisimenu~:sirdeles pirmus duzius isgirstus per aparata,pirmus spyrius,pirma karta pajautus kaip mazyle zaksi pilveli..Su kiekviena diena vis labiau laukem wub.gif Pagaliau atejo ir nustatyta data,o musu stebuklelis velavo ateiti g.gif Viena diena ejau i eiline apziura,nors ryte jauciau saremius kas 5 min,pakalbejom su SM mamoms drinks_cheers.gif o is ten jau nepaleido namo,tiesiai i gimdykla nusiunte. O pats gimdymas vertas prisiminimu thumbup.gif is pat pradziu su akuserem juokavom..beje jos nerado mano venu,tai subade visas rankas verysad.gif Gal 4 akusere rado mano vena antibiotikams suleisti. Kai klausdavo ar jauciu saremius,atsakydavau kad jauciu tik skausma tose vietose kur dure ieskodami venu lotuliukas.gif Nuskausminamuju neprireike,tik pauoscius duju-apsinesiau ir pradainavau visa gimdyma biggrin.gif lotuliukas.gif Saremiai palyginus niekis man su stumimu blink.gif galvojau jau neisstumsiu o greiciau apsikakosiu lotuliukas.gif ir paskutinis atodusis atiduotas uz naujos gyvybes atejima wub.gif Buvau tokia pavargus bet laiminga biggrin.gif Nera nieko geriau uz mazycio,slapio ,silto kunelio kontakta su tavim thumbup.gif Kudikis-graziausia butybe zemeje-tarytum sviesiaplaukis angeliukas nukrites is debesies.. victory.gif
Atsakyti
Sveikinu su dukrytės gimimu...... 4u.gif
Gražus vardas....... wub.gif
Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
Grazu wub.gif Dar karta sveikinu! mirksiukas.gif
Atsakyti
labai grazi istorija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif sveikinu mamyte ir dukryte thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif Grazi istoija. Sveikinu tapus mamyte. Tikrai grazus mergytes vardukas! Aukit sveikos ir grazios wub.gif
Atsakyti
tavo istorija tokia papratsute, atrodo, viens du trys ir vaikiukas ant ranku ax.gif labai graziai parasei, 4u.gif jum abiejom, aukit sveikutes ir grazutes mirksiukas.gif
Atsakyti
Su menesiuku Evita! Labai grazi istorija wub.gif
Atsakyti
sveikinimai dar karta 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sekmes jums su lelyte. 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu su mazyles atejimu thumbup.gif zinau kaip laikei ir kaip troskai wub.gif
Atsakyti
Grazus vardas wub.gif kaip faina tureti mergyte wub.gif
Atsakyti