Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdžių papuošimai

Jau nebe pirmas žmogus pasakoja apie tokius užtiesalus, kad nesilaiko. Aš pati planuoju dėti ne užtiesalus, o užvalkalus. Mačiau vienoje nuomoje, jie prisiriša prie kėdės ir nenuslenka. Draugam (tik jauniesiems) praeitais metais dėjo ant kėdžių, ir niekas nenuslinko, labai patiko.
Manau gražu būtų visoms kėdėm dėti, kažkur mačiau su raudonais kaspinais, gražu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jovita_ @ 2011 02 08, 21:31)
Jau nebe pirmas žmogus pasakoja apie tokius užtiesalus, kad nesilaiko. Aš pati planuoju dėti ne užtiesalus, o užvalkalus. Mačiau vienoje nuomoje, jie prisiriša prie kėdės ir nenuslenka. Draugam (tik jauniesiems) praeitais metais dėjo ant kėdžių, ir niekas nenuslinko, labai patiko.
Manau gražu būtų visoms kėdėm dėti, kažkur mačiau su raudonais kaspinais, gražu  smile.gif

Tokie užtiesaliukai tikrai turėtų būti gerai...o ir dekoruoti kėdės atlašą gali kaip širdelė geidžia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2009 01 14, 14:45)
O man,tai atrodo labai perkrauta,kai dedami uztiesalai ant kedziu g.gif  man graziau,kai yra kas nors labai nedaug ir mazas biggrin.gif  pvz koks kaspinelis ar kas... smile.gif

uztiesalai dazniausiai dedami del to,kad kedes ne vienodos ar nera labai geram stovyje.... mirksiukas.gif zymiai graziau svecia pasodinti ant uztiesalo nei ant apsibraiziusios kedes.... blush2.gif arba isivaizduok,kad kedas 2 rudos,6raudonos,8 juodos,o kitu isvis neaisku kokia spalva buvo pries 20 meteliu.... doh.gif
Atsakyti
radau tokia iskarpyte,gal tiks kam...
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 16 kovo 2011 - 15:39
as irgi noreciau kedziu uzvalkalu ...tik klausimas iskilo ,nu kad balti tai taip ,bet as pvz kaspinu nenoreciau raudonu ,o noreciau atitinkanciu mano vestuviu spalva ..idomu ar jie tik siulo is savo turimu spalvu ,ar pagal pageidavima gali kaspinus pasiulyt ? g.gif gal kas su tuo susiduret?
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 03 23, 12:55)
as irgi noreciau kedziu uzvalkalu ...tik klausimas iskilo ,nu kad balti tai taip ,bet as pvz kaspinu nenoreciau raudonu ,o noreciau atitinkanciu mano vestuviu spalva ..idomu ar jie tik siulo is savo turimu spalvu ,ar pagal pageidavima gali kaspinus pasiulyt ?  g.gif  gal kas su tuo susiduret?

pati šiuo metu ieškausi jų.
jie siūlo iš savo turimų, bet beveik visi turi tikrai didelį spalvų pasirinkimą smile.gif www.xdecor.lt - labai daug spalvų siūlo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2011 03 24, 17:15)
pati šiuo metu ieškausi jų.
jie siūlo iš savo turimų, bet beveik visi turi tikrai didelį spalvų pasirinkimą smile.gif www.xdecor.lt - labai daug spalvų siūlo smile.gif

na matai as noriu spalvos tamsiai melynos ,bet nedaug kas pasirodo tokia turi ,turi nebent zydra wink.gif
va sitiems parasiau vakar ,bet nesulaukiu jokio atsakymo del kainos smile.gif gal tu zinai kokios pas juos kainos dominuoja ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 03 24, 16:34)
na matai as noriu spalvos tamsiai melynos ,bet nedaug kas pasirodo tokia turi ,turi nebent zydra wink.gif
va sitiems parasiau vakar ,bet nesulaukiu jokio atsakymo del kainos smile.gif gal tu zinai kokios pas juos kainos dominuoja  ax.gif  ?

jei užvalkalai blizgūs - 8lt, o matiniai - 10lt, bet čia be jų paslaugų, patiems reikia užsidėti viską. o jei norite, kad jie dekoruotų, prisideda dekoravimo ir transporto išlaidos
Atsakyti
Sveikos, girdejau reikia melynos ar zydros spalvos kaspinu, yra Liepkalnio Maximoi kioskelyje. ten prekiauja balionais. dar turi persika ir raudonu.
Atsakyti
QUOTE(eduarda @ 2011 03 28, 15:27)
Sveikos, girdejau reikia melynos ar zydros  spalvos kaspinu, yra Liepkalnio Maximoi kioskelyje. ten prekiauja balionais. dar turi persika ir raudonu.

Buvom ten smile.gif

Ne kioskelis, o prekybos "salelė", priesai iejima i supermarketa pati.
Raudona spalva ryski, bet grazi, persikas svelnus toks, o melyno nepamenu, nes net neziurejom i ta puse.

o mums problema su uzvalkalais doh.gif issirinkom, o pasirodo jie nelabai tinka (negraziai ziurisi) ant sulankstomu kedziu; nes pas mus butent tokios kedutes....

ieskosim toliau
Papildyta:
QUOTE(SandritaM @ 2010 06 07, 12:24)
pasirodysiu mes taip pat isinuomavom siuos smile.gif
tik kaspina gal derisim o gal ir liksim prie šio smile.gif))
user posted image
isinuomavome is puosiam.lt smile.gif

Koks miestas?nes svetaineje nera
Atsakyti
Sveiki, yra Liepkalnio maximoi salele su balionais, ten po 6lt su kaspinu jei apie 30vnt, jei iki 6+kaspinas1lt
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 07 18, 22:47)
Kur išvis ieškoto tų kaspinų? Mums reikia sodriai violetinės spalvos tik kaspinų, nes  užvalkalus turime. Reiktų apie 60vnt.

Pagal mane jeskokit audinio, ir pasisiusik,nes sunku bus gaut toki kieki. Nebrangus audiniai senajam buitiniam , pirmam aukste. Ir siuvykla ten pat, greit pasiutu.
Atsakyti