Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdžių papuošimai

Gal kas Kaune nuomavosi užvalkalus kėdėms?
Kaip manot, ar kas nors terliosis nuomuot, jei man tik 2 reikia? Na, tik savo kėdes išskirtinai pasipuošt, visų nenoriu, nes bus akcentas stalo dekoracijom, jei visas kėdes puošt tai bus mirga marga. Kaip manot?
Atsakyti
pasirodysiu mes taip pat isinuomavom siuos smile.gif
tik kaspina gal derisim o gal ir liksim prie šio smile.gif))
user posted image
isinuomavome is puosiam.lt smile.gif
Atsakyti
as turejau kaspinus is organzos,nusiperki turguje sios medziagos,metras kainavo 20lt bet plotis uztat 3 metrai, isejo nemazai kaspinu ir labai graziai atrode...buvo raudoni ir balti...
Atsakyti
QUOTE(laurisima @ 2010 07 19, 10:15)
as turejau kaspinus is organzos,nusiperki turguje sios medziagos,metras kainavo 20lt bet plotis uztat 3 metrai, isejo nemazai kaspinu ir labai graziai atrode...buvo raudoni ir balti...

kokio plocio darei kaspinus?
Atsakyti
Mane vyras iškritikavo, kad tie apvalkalai kėdžių negražu, tai dėsim tik kaspinus ant nugarėlių-mūsų jaunųjų kėdžių tik 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
ieskau kur butu galima nusipirkti arba isinuomoti kedziu uzvalkalus. gali but visai paprastuciai, man svarbu kad butu pasleptos baisios kedes sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida321 @ 2010 10 25, 19:58)
sveika, norejau paklaust kiek mokejote uz kedziu uzvalkalus? aciu labai smile.gif

As domejausi bet nesitoj firmoj o sventesplanavimas.lt tai vienas uzvalkalas 8lt, ir jei svente bus toliau nuo vilniaus kaip 70km, tai dar 50lt primoketi reikia.

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
labas merginos!jungiuosi i jusu gretas smile.gif . musu vestuves balandzio 30d. smile.gif
mane lb domina kedziu uzvalkalai
eduarda parasyk tos moters nr vilniuje,kur nuomoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 01 08, 22:38)
thumbup.gif labai graziai sventiskai atrodo

o man jau per daug tos melynos, dar tokia ryski, tai aki jau net rezia, man jau per daug melyna schmoll.gif
Atsakyti
Gaivinu temute,kadangi vestuviu maratonas ne uz kalnu.. biggrin.gif

mirksiukas.gif
Papildyta:
tikiuosi kas nors patiko
Atsakyti
Sveikos, mano vestuvėms puošė salę jei neklystu svajoniupuota (ta kur Trakuose yra) wub.gif Senokai jau buvo tai nepamenu, bet įkeliu kelias nuotraukas

user posted image

Galiu tik patarti iš patirties jei kėdės eina puslankiu neimkite tokių papuošimu kaip mano nes jie nukrenta ir pasidaro ne koks vaizdas jau geriau tada ir kėdes nuomotis.... Patikėkit manim pirmas vaizdas tai super buvo bet vėliau doh.gif. Šiaip tai labai gražiai salę papuošė tik mano pasirinkimas nebuvo geras ir gaila kad foto neturiu daugiau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 03 rugsėjo 2011 - 22:50