Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdžių papuošimai

QUOTE(loretita2 @ 2008 09 22, 08:53)
graziai  thumbup.gif atrode puoksteles. o ten gyvos geles? ir kaip jos ten taip perristos, kazkaip idomiai. man patiko 4u.gif

Viso gyvos ir ant kėdžiu ir ant stalo. Ant stalo, butent šitiems papuošimams siulau naudoti chrizantemas įvairių spalvų. Jos tada tokios putlios atrodo. Iš smulkių rožyčių atrodo ne taip patraukliai. Imi paprastą žalią oazė. Išsipajauni iš norimą kvadrato ar stačiakampio formą ir norimą dydį. Išmirkai ją vandenyje. Išmirksta per kelias minutes. Tada smaigstai žiedelius. O paskaiusiai perriši kokiu nors kaspinėliu. Ir vsio smile.gif

Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2008 09 22, 09:08)
Viso gyvos ir ant kėdžiu ir ant stalo. Ant stalo, butent šitiems papuošimams siulau naudoti chrizantemas įvairių spalvų. Jos tada tokios putlios atrodo. Iš smulkių rožyčių atrodo ne taip patraukliai. Imi paprastą žalią oazė. Išsipajauni iš norimą kvadrato ar stačiakampio formą ir norimą dydį. Išmirkai ją vandenyje. Išmirksta per kelias minutes. Tada smaigstai žiedelius. O paskaiusiai perriši kokiu nors kaspinėliu. Ir vsio smile.gif

o as apie oaze net nepagalvojau wub.gif buciau risusi vargusi . dekui uz minti gera, ir kad pasidalinai
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 22, 22:28)
o as apie oaze net nepagalvojau  wub.gif buciau risusi vargusi . dekui uz minti gera, ir kad pasidalinai

pasirodo kai kada reikia pasidalinti ir tokiomis mintimis, nes pačiam savaime suprantami dalykai, gali būti kitiems nežinojimo kad nežino sritis drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 09 23, 13:56)
pasirodo kai kada reikia pasidalinti ir tokiomis mintimis, nes pačiam savaime suprantami dalykai, gali būti kitiems nežinojimo kad nežino sritis drinks_cheers.gif  biggrin.gif

wub.gif na ka padarysi biggrin.gif vat vat delto ir dekoju kad pasidalinat savo sugebejimais ir patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 23, 21:49)
wub.gif na ka padarysi  biggrin.gif vat vat delto ir dekoju kad pasidalinat savo sugebejimais ir patirtimi 4u.gif

aš ir noriu pasakyti, kad kartais reikia pasakyti, kaip tai padaryti, nes kitiems tai visiška mistikos sritis
kitaip sakant - nežinau, kad nežinau
Atsakyti
stai pagaliau ir as ismokau ideti nuotrauka doh.gif , kede ant kurios as sedejau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aš ir labai norėčiau taip puoštų kėdžių, bet tiek daug turiu norų, kad manau visų įgyvendint negalėsiu... unsure.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

Atsakyti
ikeliu keleta, gal kas idejom pasinaudosit smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
labutis,na o man si problemele issisprende bigsmile.gif kur svesim bare as paklausiau gal kokiu dekoraciju turi ske kad turi ant kiedziu kaspinus as saku noriu kad papuostumet sake ok ir uz tai nreikes moketi thumbup.gif labai dziaugiuosi ir dar jaunavedziu papuosima turi tik raides nezinau ar turi na bet laiko yra dar susisnekesim veliau ax.gif
linkiu sekmes beieskant visom savo skonio 4u.gif
Atsakyti
O man,tai atrodo labai perkrauta,kai dedami uztiesalai ant kedziu g.gif man graziau,kai yra kas nors labai nedaug ir mazas biggrin.gif pvz koks kaspinelis ar kas... smile.gif
Atsakyti