Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdžių papuošimai

tikrai labai super atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet kaina jauciu irgi grazi blink.gif
norejau mergaites jusu paklausti o kaip jus siulytumet papuosti jei yra ne kedes o suolai g.gif pas mus vestuves vyks kaimo turizmo sodyboj ir noreciu kazkaip pasipuosti suolus tik nzn kaip, gal ka pasiulysit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 06 21, 11:12)
pas mus vestuves vyks kaimo turizmo sodyboj ir noreciu kazkaip pasipuosti suolus tik nzn kaip, gal ka pasiulysit? smile.gif

g.gif As siulyciau nepersistengti. Suolas lieka suolu rolleyes.gif Kaip ji papuosti, tai net neisivaizduoju, o ir atrodyti gali kvailokai g.gif geriau tuomet stala idomiau dekoruoti g.gif
Atsakyti
nu norisi ir man tų kėdžių užvalkalų, bet kad tikrai jau baisiai gaila tiek pinigučių... tai norėčiau ir aš tipo kaspiną užrišti ir psio..., bet jei su gėlyte, tai kaip padaryt kad jos nenuvystų, ar kažką įpareigoti, kad pakaišiotų jų tą pačią dieną??? g.gif nes mes puošim iš vakaro, tai kvietkai nuvys, o kiekvieną paruošt kaip pvz. jaunikiui į atlapą su kažkokia spec. medžiaga apvynioja, tai sakyčiau tas ant to ir išeina (aš apie užvalkalus). Tai vat dilema.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
mes "šlykštukes kėdutes " puošėm kukliai: atlasinė balta medžiaga iš šilkinio kaspino padarytos rožės
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes.Gal galesiu truputi padeti.Neseniai buvo draugu vestuves, jie susirado faina firma, kuri uzsiima renginiu apipavidalinimu, nuomoja kedes, ju uztiesalus ir pan.Labai patiko ju dizainere, patare visais klausimais, kokie tik kilo, ir draugu nuomone, padare viska, ka jie buvo sugalvoje.Imetu adresa, gal pravers.
www.onstyle.lt
Atsakyti
QUOTE(inga* @ 2008 07 18, 00:43)
Sveikutes.Gal galesiu truputi padeti.Neseniai buvo draugu vestuves, jie susirado faina firma, kuri uzsiima renginiu apipavidalinimu, nuomoja kedes, ju uztiesalus ir pan.Labai patiko ju dizainere, patare visais klausimais, kokie tik kilo, ir draugu nuomone, padare viska, ka jie buvo sugalvoje.Imetu adresa, gal pravers.
www.onstyle.lt

Mes vakar paskambinom, tai pasake kad nuoma uztiesalu 18 Lt, mano manimu brangoka g.gif
Atsakyti
ziurekit o kiek meziagos reikute vienai kedei g.gif schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 18, 21:44)
ir vel tos palmiu sakos sad.gif kazkaip man jos nelabai, vien tai kad pagalvoju kas bus is ju vakare

ir man jos nelabai, dėl to ir smiliką uždėjau tokį. aš bandau įsivaizduoti kaip atrodo jaunieji iš priekio, kai už nugaros tarsi povo uodega styro palmė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2008 09 22, 08:00)
Mat kaip smile.gif ačiū už paaiškinimą smile.gif Gaila neturiu laiko zinutes rasyti. Kol surinksiu 100 tai ir pasensiu smile.gif) Gal kai laiko turėsiu pasidomesiu kaip sukelti foto i fotki.com
smile.gif

Susikurti albuma pavyko, bandau ikelti nuoroda smile.gif fotki.com
Kedutės atrodė labai paprastai. Atlasinio kaspinėlio gabaliukas plius gėlyte. Šitame forume buvo nemažai tokiu foto sukelta. Pabandžiau ir gavosi smile.gif
O stalo papuošimus irgi dariau pati. Ten gerai įsižiūrėjus į nuotrauką, yra dovanėlė iš gėlių perrišta kaspinėliu. Šitas dalykas irgi buvo šitame forume įkeltas kaškieno iš saitų.
Per 4 val dviese padarėme 16 vnt tokių. Greitai jie darosi smile.gif ir visai paprastai:) Tik pasakysiu kad žiedų reikia daug. Bet kai pasiskaičiuoji nepalyginamai pigiau gaunasi nei tau gėlių salone kas padarytų. Gėles pirkau gėlių sandėlyje. Toks vnt gal apie 10 lt kainavo, o juostele 1m turguje 1 lt.
Žodžiu tos gėlytės patiko visiems ir labai smile.gif
Ačių kad yra tokia tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2008 09 22, 08:42)
Susikurti albuma pavyko, bandau ikelti nuoroda smile.gif  fotki.com
Kedutės atrodė labai paprastai. Atlasinio kaspinėlio gabaliukas plius gėlyte. Šitame forume buvo nemažai tokiu foto sukelta. Pabandžiau ir gavosi smile.gif
O stalo papuošimus irgi dariau pati. Ten gerai įsižiūrėjus į nuotrauką, yra dovanėlė iš gėlių perrišta kaspinėliu. Šitas dalykas irgi buvo šitame forume įkeltas kaškieno iš saitų.
Per 4 val dviese padarėme 16 vnt tokių. Greitai jie darosi smile.gif ir visai paprastai:) Tik pasakysiu kad žiedų reikia daug. Bet kai pasiskaičiuoji nepalyginamai pigiau gaunasi nei tau gėlių salone kas padarytų. Gėles pirkau gėlių sandėlyje. Toks vnt gal apie 10 lt kainavo, o juostele 1m turguje 1 lt.
Žodžiu tos gėlytės patiko visiems ir labai smile.gif
Ačių kad yra tokia tema  smile.gif

graziai thumbup.gif atrode puoksteles. o ten gyvos geles? ir kaip jos ten taip perristos, kazkaip idomiai. man patiko 4u.gif
Atsakyti