Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdžių papuošimai

gera tema. thumbup.gif
man taip pat aktualu, nes ten kur issirinkom vieta - kedes nekokios...tode galvojam, kad reikia nuomotis...

Apskritai, blogai kad LT yra nedaug firmu, kurios teiktu tokias paslaugas...rinka dar neuzpildyta kokybisku, stilingu(!) dalykeliu susijusiu su vestuviu planavimu (pakvietimai, stalo korteles, puosimai pagal temas, stalu dekoras ir pan..) g.gif
ai zodziu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 02 29, 10:58)
gera tema.  thumbup.gif
man taip pat aktualu, nes ten kur issirinkom vieta - kedes nekokios...tode galvojam, kad reikia nuomotis...

Apskritai, blogai kad LT yra nedaug firmu, kurios teiktu tokias paslaugas...rinka dar neuzpildyta kokybisku, stilingu(!) dalykeliu susijusiu su vestuviu planavimu (pakvietimai, stalo korteles, puosimai pagal temas, stalu dekoras ir pan..)  g.gif
ai zodziu  verysad.gif

as irgi ta pastebejau... o kas tuo uzsiima, jei daro 'graziai', tai kaina plesia..
(verta pamastyt apie 'biznio plana' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xerotsx @ 2008 03 05, 13:51)
Tokius ir patiems galima pasidaryt  smile.gif

tai viska galima pacioms pasidaryti tongue.gif ir uzvalkalus kedems pasisiuti juoku darbas,nieko sudetingo.Ir pigiau gautusi...tik ar yra laiko siais laikais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 03 05, 14:56)
tai viska galima pacioms pasidaryti tongue.gif ir uzvalkalus kedems pasisiuti juoku darbas,nieko sudetingo.Ir pigiau gautusi...tik ar yra laiko siais laikais doh.gif

tam tiuliui laiko nereikia. tik tiulio ir kaspinu nusipirkt, susikarpyt pagal kedes ir visas darbas. Tik neaisko kokia tiulio kaina g.gif
Atsakyti
na taip susikarpyti,apsiuti,rozyte pasidaryti is kaspino...laiko uzima 4u.gif ..
Atsakyti
QUOTE(xerotsx @ 2008 03 05, 16:51)
Tokius ir patiems galima pasidaryt  smile.gif

4u.gif viska galima pasidaryti ax.gif laiko reikia o paskui kur deti g.gif ax.gif ir tikrai nemazai to tiulio reikia
Atsakyti
na del to siuvimo "pigiau" as suabejojau...
klausimas kiek paprastos "pamusalines" medziagos metras kainuoja..
mano grybiais skaiciavimais 1 kedei reikia 2x2, plius kaspinas.
Atsakyti
drinks_cheers.gif taip sutinku,kad poto nebutu kur deti,tad nuomuotis ir pigiau ir laiko neuzima ir kas kart sventei kita spalva galima suteikti thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena merginos, busimos amytės, o gal jau ir esamos.
Norėčiau prisistatyti. Radau šią temą, tai gal galėčiau ir pagelbėti.
Mano vardas Eglės, esu renginių ir pokylių režisierė, dekoratorė.
Paskutiniu metu dekoracijas gamnome prekybos centrui, vitrinos velykinės dekoracijos, Šv. Valentino. Tai užsakymai pagal pageidavimą, tačiau dekoruojame ir laisvu stiliumi.
Seniai norėjau atidaryti savo dekoro studiją, tačiau neturiu tam būtino interjero dizaino diplomo. Tad dirbu privačiai.
Dirbu ne viena, turiu siuvėją, labai patyrisią.
Siuvame, darome batiką, siuvame su dirbtiniu kailiu ar natūraliu. Čia vis pliusai kai reikalingas įdomesnis sprendimas, ar skirtingu metų laiku ruošiama šventė.

Tagi be to kad mėgstu ir myliu savo darbą, dar ir noriu jį dirbti. Tad jei jums reikia aš Jūsų paslaugoms.
Kainos visuomet priklauso nuo reikalingų atlikti darbų kiekio ir apimties. Bet manau visuomet susitarsime, o jei ne visuomet galima su šypsena pasišnekučiavus išsiskirti.

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Gal kuri jau kreipesi i X DECOR ir zinot ju kainas ir kur jie randasi, nes internetiniam puslapi joks adresas nenurodytas? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiaushkute @ 2007 08 05, 11:51)
Pagalvojau, kad reikia užvesti naują temą, nes jos labai pasigedau supermamoj. Viskas prasidėjo nuo to, kad radau štai tokius kedžių užtiesalus, kuriuos galima išsinuomoti Lietuvoje:

http://www.xdecor.lt...p;title=X DECOR

Pasidomėjau ir supratau, kad tai nepigus malonumas (vieno kedes užtiesalo nuomos kaina 12 lt + PVM ir atvežimas), todėl nusprendžiau juos siūti pati.
Taigi, man labai įdomu, gal kuri nors jau yra juos siuvusi ir galėtų pasidalinti patirtimi, o gal vėliau norėtų išsinuomoti mano pasiūtus. Laukiu idėjų ir pasiūlymų ax.gif

tikiuos nieks neduos i galva uz reklama, bet mes emem is svajoniu puotos - ten uztiesalas 9 lt ISKAITANT pvm

bet siutis vis tiek neapsimoka... paskaiciavau kiek medziagos reiketu...
Atsakyti
sveikos mergytes smile.gif
gera temute uzvedet o ten kur nuomuoja po 8 lt galima patiems pasiimti , kad jie neveztu ?
Atsakyti