Įkraunama...
Įkraunama...

Banko kortelė.. vaikui?

Kitais metais vyksime i LT atostogauti tai padarysiu dukrai kortele (galima nuo 14 metu) Tik del vienos priezasties kad jinai galies pinigus kuriuos tevas moka (alimentus) issiimti cia DK. Kitaip tik pajai ar man asmeniskai pasirodzius LT banke doh.gif Rankpinigius gauna retkarciais is manes plius pati uzsidirba. Siaip cia tarp pazistamu daug kas atidaro saskaitas (arba kai vaikas gimsta arba po dermavoniu), bet netgi 15 metu vaikas turi atsiklausti tevu issimdamas pinigus nuo saskaitos. Priklauso nuo auklejimo ir seimos mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar esu paauglė , bet tevai visai neseniai man padarė ZOOM kortelę , nes taip man jie duodavo kas savaitę pinigų į mokyklą , o dabar paskaičiavo , kiek į pusmetį gaunasi pinigų ir tokia visa suma inešė man į kortelę.. Tikrai labai džiaugiuosi , nes visada būna nenumatytų smulkmenų , (kad ir pavyzdžiui , pamatei gražu akcijini drabuži) blush2.gif biggrin.gif
Dar labai patogu , kad perveda 52lt. į mano saskaitą thumbup.gif
Atsakyti
mano dukra irgi turi kortele.gauna is kur nors pinigu ir nueina i banka isideda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 03 27, 19:46)
Butent,paaugliui .

Mano dukrai pirmiausia kortelė buvo reikalinga tam, kad galėtų įsidarbinti ir gautų atlyginimą į ją. Praėjusiais metais dukra vasarą dirbo ir išėmėm kortelę, kaip tik 14-o gimtadienio proga.
Atsakyti
ką manote apie tai http://www.lrytas.lt...eptynmeiams.htm ?
Atsakyti
Vaikai ir banko kortelė, hm g.gif Na suprantu jei pvz dirba vasaros atostogų metu ir jam perveda atlygį į banko kortelę, tada suprantama, bet kitu atveju- nematau reikalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2009 11 01, 14:30)

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2009 11 01, 13:30)

Planuoju turėti šitokią kortelę mirksiukas.gif ...
Atsakyti
Nesąmonė ir tiek. Nebent kaip čia rašyta, išsiskyrę tėvai savo vaikui perveda pinigus asmeninėms išlaidoms. Bet ir tai. Ne gi grynieji jums ne madoje ir ne patogiau?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2009 11 01, 13:30)

o man visai patiktų, aš ir dabar sūnui (10 m.) savaitei duodu 20 lt. ir jis juos planuoja, visada penktadieniais paklausiu kiek likopinigu, ar uzteks.... jau pora men. ir jokiu rupesciu nebuvo, tad butu faina, kad nereiketu man isiminet pinigu, o tik pervest i kortele.. ir tegul vaikas mokosi planuot didenes išladas, kad ir menesines.....
Atsakyti
Viskas. Kitą antradienį laukiu kortelės "visa junior" 4u.gif . Jeigu kam aktualu, tai nueini į banką, sudarai sutartį (gali eiti tėvai vietoj vaiko, o jeigu eina vienas turi turėti tėvų sutikimą) gauni kortelę kurioje tavo visi kodai, gauni sąskaitą ir lauki kol padarys kortelę... Ją padaro per savaitę mirksiukas.gif . O ir kortelė visai graži. Kas nori gali žvilgtelėti zoom svetainėj cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2009 11 03, 13:23)
Viskas. Kitą antradienį laukiu kortelės "visa junior"  4u.gif . Jeigu kam aktualu, tai nueini į banką, sudarai sutartį (gali eiti tėvai vietoj vaiko, o jeigu eina vienas turi turėti tėvų sutikimą) gauni kortelę kurioje tavo visi kodai, gauni sąskaitą ir lauki kol padarys kortelę... Ją padaro per savaitę  mirksiukas.gif . O ir kortelė visai graži. Kas nori gali žvilgtelėti zoom svetainėj  cool.gif .

o i koki cia banka? swedbank??? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti