QUOTE(tikurila @ 2009 05 06, 13:58)
Bet man asmeniskai siek tiek saltoka
ir ziema nelabai isivaizduoju, kaip prie visko balto butu
Man kazkaip raudono-juodo noretusi, kad ir ziema kontrastas butu didelis ir vasara, kai viskas zaliuotu
P.S. biski ne i tema, bet kokio plocio terasos pamatelis pas jus?
Na gal gali pasirodyti saltoka, bet del derinio su raudona sutinku, todel pas mus lauko durys raudonos, nesiaip rausvos, ber ryskiai raudonos
Is pradziu buvo ideja, kad ir langu remus daryti kokios kitos spalvos, taciau pamateme vokiskame kataloge Hormann duru, kaip atdodo balti fasadai su raudonomis durimis, likome su zmona suzaveti ir padareme. Darbininkai kur state duris buvo apsale, o kaimynas sake, kad priesgaisrines durys, bet man l. grazu.
Terasos lentu medis bus siek tiek rausvas be to.
Siaip spalvu derinys gime is to, kad pagyvenome bute, kur buvo daug spalvu, svetaineje gelsva su medziu, miegamajame vien siena oranzine, be to taip pat medis- zodziu tradiciniai lietuviski variantai. Mums tiko, patiko visiams sveciams taip pat, bet pavargome nuo spalvu ir nusprendeme, kad namas turi buti grynas, kaip balta drobe pries kuriant paveiksla, tada matysis kiti interjero elementai, baldai ir pan. Tas pats su namo aplinka- rausvu atspalviu augalai- japoniskas klevas, raugekslis
Tokia ideja...
Papildyta:
QUOTE(kinziulis @ 2009 05 06, 14:00)
Nu grazu
netradiciskai, ne rudai ir ne gelsvai
ranku darbo plytos - cia kas? paaiskinkit man baltai varnai
beje intrigavo pasisakymas apie vidaus sienas
gal kokiu foto butu galima
o jus vaiku neturite mazu turbut jei visos sienos baltos
su kokiais dazais dazete vidaus sienas?
Ranku darbo plytos
Yra Kaune toks profesorius is KTU, kuris jas gamina pagal savo sukurta technologija. Mums pasiule architektai. Ju zavesys tame, kad gali buti bet kokia spalva. Mes neradome pilko klinkerio- grynai pilko
Kitas dalykas, kad plytu yra netradicine proporcija, jos ilgesnes uz standartines. Na ir dar tai, kad ranku darbo, tai gaunasi nekalibruotos, t.y. nera idealiai vienodos, atspalviai, dydziai ir pan. Gaunasi siek tiek sendintas vaizdas.
Minusai- brangu, murininkai keikiasi, nes nekalibruotos, neisbandyta per amzius:) Bet betonas turi laikyti pagal ideja. Zodziu kritom i afera ir pasidarem
Sienu (vidaus) technologija buvo ikvepta Danijos, Austrijos ir pan. namu, kuriuose niekas sienu neglaisto, o tepa kalkiniais misiniais, rezultatas jauki balta neideali siena. Pabandysiu nufotkinti, nezinau kas gausis:)