Įkraunama...
Įkraunama...

Namų fasadai

QUOTE(Vikadi @ 2008 12 04, 09:54)
Aprašei mano namą smile.gif tik pas mane dar bus ir tinkas baltas  biggrin.gif

Aš tikiuosi, kad parodysi savo namą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2008 12 04, 09:58)
Aš tikiuosi, kad parodysi savo namą ax.gif

Dabar su lentutėm dar nefotografuotas, pabandysiu savaitgalį šviesoj nufotkint. Ir tinko dekoratyvinio nėra (tik nupirktas kibiruose). Jau per šalta jį dėti, tai pavasarį laukia tas darbelis.
Atsakyti
Kadangi man labai prie širdies Skandinaviški namai, tai savo namukui ilgai ieškojau tikros skandinaviškos spalvos - FaluRod. Dabar turiu tokį rezultatą

user posted image

Aš pati labai norėjau viso namo apkalto daililentėm, bet architektė atkalbėjo, tai pasirinikau Kreisel mozaiką.

user posted image

.... ir vis tik gal galėjo jis būti visas medžiu apkaltas....?

Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2008 12 04, 09:40)
Oho koks ryškus bigsmile.gif

blush2.gif na ryskiom asmenybems, ryskios spalvos blush2.gif lotuliukas.gif
Ne, siaip as ryskiu spalvu fanatike, man visur vsiaks turi buti kaip minimum raudona, bet cia jau MB nepasirasytu ant tokio fasado, tai reikes biski prislopintu atspalviu biggrin.gif
QUOTE(-Sigi- @ 2008 12 04, 11:10)
.... ir vis tik gal galėjo jis būti visas medžiu apkaltas....?

Na labai grazios spalvos ir pats namukas labai fainas, bet man tai galetu buti ir visas apkaltas blush2.gif Man aukstesne namo dalis labiau patiko ax.gif Ir dar labai patinka balti langai ant tokios spalvos fasado thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 04 gruodžio 2008 - 10:17
Girdejau kad yra fasadui plokstes su klinkerio imitacija. Ant ploksciu suklijuotos klinkerio plyteles , o yra ir plasmasiniai skydai su klinkerio imitacija. Gal kuri zino kur rasti daugiau info apie tai?
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 12 03, 16:04)
Patarciau renkantis klinkerio spalva pasidometi ir trinkeliu spalvomis, o tai susiduriu su beda kad tokiu paciu atspalviu kaip sienu lauko klinkeris ir nerandu, o dedant kitoki atspalvi kazi kaip atrodys  g.gif

Cia geras pastebejimas. Mano vienas pazistamas pirko viska namui: apdailos plytas, trinkeles ir cerpes is vienos imones, kuri turi panasius atspalvius, tai namas liuks gavos thumbup.gif Tik dabar tiksliai nepamenu tos imones, lyg tais Stakera (yra tokia internete www.stakera.lt ). Tiksliai zinau, kad Kaune ta imone. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2008 12 04, 09:40)
Aš pasirinkau tamsias spalvas - tamsiai rudas klinkerio plyteles + šviesesnės spalvos medieną. Langų rėmai tamsūs (šokoladinės spalvos).

o, draugė thumbup.gif Ir Vikadi bigsmile.gif !

pas mane dabar nusimato rudos klinkerio plytelės + šviesesnė mediena + baltas tinkas smile.gif

Bet langus pasirinkau auksinio ąžuolo, ir medieną derinsiu prie jų.
Mačiau variantą gyvai kur viskas tamsu - ir plytelės, ir mediena, ir langai, tai nepatiko... Per daug niūru. Bet dėl langų ilgai mėčiausi doh.gif Ar tamsius, ar šviesesnius. Na, gal neteks gailėtis smile.gif

Kokias konkrečiai rudas plyteles išsirinkote? Plytų man yra daug daugiau gražių, nei plytelių... Ko gero spjausiu į paieškas, ir lipinsim Objekta Braun - ne blogiausias, bet bent jau pigiausias variantas.

Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 12 04, 13:07)
o, draugė  thumbup.gif Ir Vikadi  bigsmile.gif !

pas mane dabar nusimato rudos klinkerio plytelės + šviesesnė mediena + baltas tinkas smile.gif

Bet langus pasirinkau auksinio ąžuolo, ir medieną derinsiu prie jų.
Mačiau variantą gyvai kur viskas tamsu - ir plytelės, ir mediena, ir langai, tai nepatiko... Per daug niūru. Bet dėl langų ilgai mėčiausi  doh.gif  Ar tamsius, ar šviesesnius. Na, gal neteks gailėtis smile.gif

Kokias konkrečiai rudas plyteles išsirinkote? Plytų man yra daug daugiau gražių, nei plytelių... Ko gero spjausiu į paieškas, ir lipinsim Objekta Braun - ne blogiausias, bet bent jau pigiausias variantas.

Vau biggrin.gif O į mus dėl tokio pasirinkimo vos ne visi kaip į keistuolius žiūri, bet man patinka tongue.gif
Pas mane matai yra dar stogo pakalimai tamsūs, todėl ir langai tamsiais rėmais. Baisiai bijojau kad nesipjautų tamsios ir šviesios lentutės, bet atrodo kad nekrenta į akį. Jas dažėm dar stogą dengiant, bet jei ką galvojau perdažysim, bet lygtai nereiks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 12 04, 13:45)
Vau  biggrin.gif O į mus dėl tokio pasirinkimo vos ne visi kaip į keistuolius žiūri, bet man patinka  tongue.gif
Pas mane matai yra dar stogo pakalimai tamsūs, todėl ir langai tamsiais rėmais. Baisiai bijojau kad nesipjautų tamsios ir šviesios lentutės, bet atrodo kad nekrenta į akį. Jas dažėm dar stogą dengiant, bet jei ką galvojau perdažysim, bet lygtai nereiks. biggrin.gif

mūsų pakalimai bus šviesūs kaip ir langai (bandysim atitaikyti doh.gif ),
ir terasos kolonos - na, viskas kas su medžiu.
Durys irgi tokios pat.

apvažiavome ne vieną naujų namų kvartalą, kad pasižiūrėti kaip tokia kombinacija atrodo gyvai, bet neradome nė vieno tokio nam unsure.gif o. Todėl nenuostabu kad kaip į keistuolius žiūrėjo - tai visai nepopuliarus variantas smile.gif

Vieną panašų radome smile.gif Dėl balto tinko irgi yra abejonių - nežinau, ar tai priklauso nuo tinko kokybės, ar tai neišvengiamai, bet dauguma baltai tinkuotų namų atrodė prastokai... Tinkas papilkėjęs, murzinas... Sukėlė abejonių, gal vistik kokį atspalvį užmesti. Bet šitą sprendimą priimsim tik pavasarį smile.gif

kaip dėl plytelių? kokias konkrečiai lipinot (kaip suprantu šis etapas jau praeitas?)
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 12 04, 13:53)
mūsų pakalimai bus šviesūs kaip ir langai (bandysim atitaikyti  doh.gif ),
ir terasos kolonos - na, viskas kas su medžiu.
Durys irgi tokios pat.

apvažiavome ne vieną naujų namų kvartalą, kad pasižiūrėti kaip tokia kombinacija atrodo gyvai, bet neradome nė vieno tokio nam  unsure.gif o. Todėl nenuostabu kad kaip į keistuolius žiūrėjo  - tai visai nepopuliarus variantas smile.gif

Vieną panašų radome smile.gif Dėl balto tinko irgi yra abejonių - nežinau, ar tai priklauso nuo tinko kokybės, ar tai neišvengiamai, bet dauguma baltai tinkuotų namų atrodė prastokai... Tinkas papilkėjęs, murzinas... Sukėlė abejonių, gal vistik kokį atspalvį užmesti. Bet šitą sprendimą priimsim tik pavasarį smile.gif

kaip dėl plytelių? kokias konkrečiai lipinot (kaip suprantu šis etapas jau praeitas?)

A mes ne plytelėm darėm, o klinkerio plytom biggrin.gif Va tokios:
http://www.orfis.lt/...65_matmenu.html

Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 12 04, 13:56)
A mes ne plytelėm darėm, o klinkerio plytom  biggrin.gif Va tokios:
http://www.orfis.lt/...65_matmenu.html

mano pačios gražiausios clap_1.gif
(na, iš gražesnių biggrin.gif )
Kodėl gamintojas negamina plytelių tokių?
Atsakyti
Žadėtas fotoreportažas (kur neužtinkuota ten bus baltas tinkas):
http://public.fotki....di/namas-isore/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikadi: 06 gruodžio 2008 - 11:12